Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Pro autora - takováto podpora pro ODS již dávno nestačí.

2 0
možnosti
MN

co nevidet bude bojovat o preziti ve volbach ODS

0 0
možnosti
LP

Místo "polaneckého" rozkladu ČSSD, jsme byli svědky rozkladu ODS v přímém přenosu.

:-):-)

5 0
možnosti
TB

T60o39m14á88š 64B28í55l52ý

11. 8. 2013 10:57

Také bych čekal nějaký rozklad typu " Poučení z krizového vývoje v ODS", ale to by bylo pro pana Polaneckého velké sousto. On raději hledá chyby jinde, než, již se to dá skoro s jistotou napsat, u svých chlebodárců :-/ Jinak by to opravdu byla zaslepenost:-(

0 0
možnosti

Me zase bavi "pravicova" vlada rozpoctove odpovednosti, ktera akorat utlumila ekonomiku a navysila tim dluh jako zadna jina.

2 0
možnosti
JV

J83a51n 21V29e95l67i52z

6. 8. 2013 11:15

Strany se volí podle dvou základních principů. Podle světového názoru a podle sociálního statusu, ideálně podle obou těchto principů. Nevím, jestli sociální status pana Polanského je tak ostře antisocialistický, že může tvrdit - "socialisty volit nebudu a nikdy jinak". V jeho případě se spíše jedná o jakousi světonázorovou averzi vůči všemu levicovému. Já narozdíl od pana Polanského - řečeno Masarykovými slovy - "Vždycky jsem pro dělníky a lidi pracující vůbec, často pro socialism a zřídka pro marxism. Přeji si, aby nebylo bídy, aby všichni lidé slušně žili prací a v práci, aby každý měl pro sebe dost místa, elbow-room, jak říkají Amerikáni. Je-li toto socialism, tož dobrá".

1 0
možnosti
VN

Máte pravdu..dle mého celá tato situace skončí tak , že dojde k rozštěpení ČSSD. Sobotkovo křídlo se sloučí s Paroubkovým Lvem..a Haškovo se SPOZ.

Jen se divím , jakou rektální speologii vyvíjejí vůči Zemanovi někteří členové ČSSD potom co po jeho odchodu na Vysočinu  jejich stranu permanentně poškozoval... Kdyby ČSSD byla stranou slušných a charakterních lidí tak Zemana dávno zavrhla....

0 0
možnosti
VN

Ještě dovětek...pan Fišer v jednom rozhovoru prohlásil , že vstup do II. penzijního pilíře by měl být povinný...tímto víceméně řekl , že Kalousek byl moc měkký. Jsem zvědav , jak bude pan Hašek vysvětlovat svým voličům , že podpořil možná pravicovější vládu , než byla ta původní

0 0
možnosti
PS

Je vtipné, že o přežití ČSSD píše fanatik ODS, která bude ráda, když se při příštích parlamentních volbách vůbec dostane do parlamentu.;-D;-D;-D

5 1
možnosti
MZ

Sice bych raději viděl jiné lidi ve vedení ČSSD, než jsou tam nyní. Ale pro mě je hlavní program. Tudíž je pro mě hlavní, že ČSSD bude mít v příštích volbách 2x tolik hlasů, jako ODS + TOP 09 :o)

3 1
možnosti
ZB

Autor článku se tentokrát pustil o jiného téma, něž opěvování modrých ptáků, pustil se do ČSSD. Tentokrát se trefil a dá se s ním v několika řádcích i souhlasit. ČSSD je opravdu na rozcestí a měla by rychle najít schopného a charismatického lídra, jinak bude rozumným lidem jen k smíchu a nebo lépe k pláči.

2 0
možnosti
MZ

No já nevím. Autor má jedno opěvování modrých ptáků tak na 10 útočivých článků proti všemu, co je proti modrým ptákům. Když projdete jeho článku, téměř z každého čiší naprostá frustrace. Ale co čekat od nagetiva :o)

0 0
možnosti

Zajímavé, že se většina lidí vyjadřuje k tomu, co p. Polanecký nenapsal a nikoliv k obsahu článku :-).

Nechápu proč do sebe příznivci ODS a TOP9 s ČSSD a KSČ pořád tak šijou..

Jejich politika je tak podobná, že si myslím, že kdyby se vládlo "tajně" a nikdo by nevěděl kdo vlastně volby vyhrál, tak by ani nikdo nepoznal zda vládne levice či "pravice"..

3 0
možnosti
JH

tohle posahane fanouskovstvi je nas nejvetsi problem....muj zlodej je lepsi nez tvuj......jak u blbych na dvorku

3 0
možnosti