Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

22. 1. 2009 11:38
Vše je o lidech.

Měl jsem am.pitbula,když jsem ho venčil,měl vždy náhubek a byl na vodítku.Ano nechával jsem ho i proběhnout na louce,v parku.Jenže ten pes se nikdy nevzdálil mimo půj dohled.Stalo se mi,že mě MP oslovila proč není na vodítku,zavolal jsem na psa Robine ke mě,pes okamžitě přiběhl a na povel si sedl a čekal - pokutu jsem nedostal.

Neumím si ale představit,že bych ho volně venčil tam kde je více lidí,už jen proto že si dokáži představit,že oni neví co ten pes dokáže,či jak poslouchá.Dokážu si představit ten šok,kdyby se náhle před nimi objevila ta moje obluda:-).I malý psi by měli mít vodítko,nejvíc pokousání je právě od nich.Nepoužívat vůbec vodítko a ajko odůvodnění používat - nikdy nic neudělal,on si chce jen hrát -to je šílenost.

0 0
možnosti
A

autor_clanku

22. 1. 2009 12:35
Re: Vše je o lidech.

tam kde se z povahy věci pouštět psa nehodí (centrum města, poblíž rušných komunikací apod.), má být pes samozřejmě na vodítku... nenechat ho chodit k lidem, kteří o to nestojí, je také poměrně samozřejmé... to "přezkoušení psa" přímo na místě policistou, to mi už pár lidí napsalo, že to u nich takhle funguje... je to náhodou dobrý nápad (i když k tomu městskou policii nic neopravňuje) ;-) je vidět, že všichni policajti nejsou magoři, co přeměřují vodítka, jestli mají předepsaný metr dvacet (jak se stalo v praze na lužinách)

0 0
možnosti
JM

Hucul

22. 1. 2009 11:22
V Mlade Boleslavi...

... pravi vyhlaska doslova toto: "majitel je povinnen mit psa na voditku" No, a tim to pro mne konci, ja totiz nejsem majitelem toho psa, pes je psan na jineho clena rodiny. :o)

0 0
možnosti
A

autor_clanku

22. 1. 2009 12:24
Re: V Mlade Boleslavi...

n. ano... to je skoro ten samý případ jako paní J. - řeknete: "můj pes to není"... ale nebudete strážníkům diktovat jméno a adresu, aby vám mohli vypsat bloček ;-) pes jim majitele neprozradí ;-) a povinnosti mít známku s číslem na obojku žádná není ( i kdyby byla, pochybuju, že by nějaký policista riskoval sahat na cizího psa, byť jen čivavu) ;o) tak dobře placení zas nejsou... ;-) problémem ale není "obechcávání" policajtů, problém je v tom, že obce vydávají nesmyslné vyhlášky... každý schopný velitel v armádě ví, že nejsnáze se může zdiskreditovat vydáváním nesplnitelných rozkazů ;-)

0 0
možnosti
LV

baloun

22. 1. 2009 11:20
Pane, vy radši pište proti zlotřilým

strážníkům, kteří plní obecní kasy na úkor poctivých a řádných občanů, kteří přece moc dobře vědí, kde mají jak jezdit a že kdo umí, zastavá ze stovky na fleku.

Pejskaře nechte na pokoji. Obhájí se sami.

Kromě toho každej rozumnej pejskař ví, že pes na ulici prostě má být na vodítku, už jenom kvůli jho vlastní bezpečnosti, když už ne kvůli ostatním lidem. A je jedno, jestli je to statnej rotvajler, nebo peruánský naháč. Ostatně - už vás někdy pokousal jezevčík nebo malý knírač? Ne? Měl byste si to vyzkoušet. Možná byste mluvil jinak..

0 0
možnosti
A

autor_clanku

22. 1. 2009 11:46
Re: Pane, vy radši pište proti zlotřilým

majitel auta (věci) a daňový poplatník má za veřejné peníze spoustu prostoru pro provozování své záliby ;-) majitel psa (věci) a daňový poplatník nikoliv... pejskaře nechávám na pokoji, nemůžu za to, že mne buzerované babičky jezevčíků na procházce na volno občas požádají o radu... je to zřejmě prapodivné, ale žádný pes mě ještě nikdy nekousl...

0 0
možnosti
J

Johan4

22. 1. 2009 9:58
Pro autora

Je vidět, že Vám to novodobé náboženství - pejskařství už zcela zatemnilo mozek. Na druhé straně, co Vám zbývá, když ženskou neseženete ani na ruských seznamovacích stránkách.

0 0
možnosti
A

autor_clanku

22. 1. 2009 10:01
Re: Pro autora

člověče, já měl v životě krásných ženských, že by se vám sbíhaly sliny... ;-)

0 0
možnosti
PZ

Mirco1

22. 1. 2009 9:41
No jistě, pro pejskaře prostě zákony a vyhlášky neplatí...

... a mají právo je s "ha ha haf" humorem ochcávat, protože přece náš Bobánek nikdy nikomu neublížil a neublíží a jen k někomu běží si pohrát a to přece pozná každý kromě svi*í, které nemají rády psy, zvířátka a tudíž ani lidi.

0 0
možnosti
V

vnislav

22. 1. 2009 9:47
Re: No jistě, pro pejskaře prostě zákony a vyhlášky neplatí...

R^

Je jen evidentní, že pejskaři prostě upřednostňují zájmy svoje a svých hafínků před zájmy normálních občanů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2603x