Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Eva_Pallotto

31. 10. 2008 17:42
:-)))

V dobách hluboké totality pohodil jeden můj nejmenovaný Strýček Pompo několik málo semínek marihuany na kompost ve své zahrádce, uprostřed zahrádkářské kolonie.

Rostly. Rostly dobře. Rostly všude. Ještě několik let se pana P chodily stařenky z okolních zahrádek ptát, co je to za divnej plevel co jim tam roste. Pan P roky lezl po večerech přes ploty a hubil rostlinu v kolonii. Místy tam občas "vykvete" i dnes. Je to cca 30 let. Místo tajné.

Asi jste se o ní moc staral. Přílišná péče jest občas na škodu - v mnohých oblastech žití lidského. Bezva článek, hezky napsaný R^

0 0
možnosti
A

autor_clanku

31. 10. 2008 22:13
Re: :-)))

to máte jak s ženskejma, paní palotto ;-) když se o ně moc staráte, tak jim to taky vůbec nesvědčí ;o) ono asi taky dost záleží na tom, jaký druh konopí to je... indica je asi víc cimprlich než ta naše otužilá textilní sativa... ;-) (která se samozřejmě ke kouření nehodí - to už je asi lepší ten náš českej mák, co jsou ho plná pole) ;o)

0 0
možnosti
D

delilah004

31. 10. 2008 16:38
Samci :D

Jo chlape, když jsi to dovedl až ke květu, jestli to nebyli spíš samci Marian a Juan :-P To je pak jasný, že se kýžený výsledek nedostavil ;-D

Jinak karma R^

0 0
možnosti
A

autor_clanku

31. 10. 2008 22:04
Re: Samci :D

ééé, nechci se hádat ;-) ale - i když v tom nejsem profík - tak to vypadalo spíš na samice... je fakt, že jsem samici (ani samce) nikdy předtím neviděl ;o) ale mělo to spíš takové ty podlouhlé samičí "útvary", co znám z amerických filmů, když si ten sušenej matroš předávají zlotřilí překupníci ;-) faktem je, že jsem o tom dlouho přemýšlel, jestli jsou to samice nebo samci - na jedné nebo dvou větvičkách byly i takové tobolky - které bych označil za samce (shoduje se to s tím, že konopí může bý i oboupohlavní - na různých větvičkách různé pohlaví)

nicméně, teď už neponechávám nic (intoxikační) náhodě ;-) pěstuju si čtyři kaktusy peyotlu (znáte to... z matrixu... sleduj bílého králíka... připadá mi jako kdyby se můj počítač zbláznil... to znám, to je po mescalinu...) ;o) ale obávám se, že než dorostou, budu mít tak 60, a to už na mescalin nebudu mít chuť ;o) když tak se pak ozvěte, přenechám vám je... ;o) 

0 0
možnosti
E

editi

31. 10. 2008 13:51
Měla jsem to štěstí,

že můj syn v létech 1993/4 vypěstoval mařenu vždy po 10 rostlinách. Vždy čtyři samce a 6 samic. Rostliny při sklizni měřily 2,5 metrů a stonek měl v dolní části rostliny 6 cm na průměru. Prostě krása. I králíci, kteří byli v králíkárně, byli hned veselejší, protože odér který vycházel z těchto rostlinek, byl cítit na několik desítek metrů. Sušení celých samic na půdě po dobu dvou měsíců nám provonělo celý dům, a celá rodina byla tak nějak pořád v pohodě a veselá, aniž jsme si dali jediného jointa. Byla to krása. Fakt vzpomínám v dobrém a bylo dobře, že v té době nebyli různí Severové a Komorousové tak aktivní.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
A

autor_clanku

31. 10. 2008 15:50
Re: Měla jsem to štěstí,

nj. konopí je supr rostlinka ;-) krásné listy, květy... a s tou vůní s vámi musím taky souhlasit ;o) i když nevím, jestli by mi to za dva měsíce trochu nelezlo krkem... ;o) 

0 0
možnosti
H

Hulu

31. 10. 2008 12:12
Jasná karma, Richarde

R^

0 0
možnosti
A

autor_clanku

31. 10. 2008 16:05
Re: Jasná karma, Richarde

díky... tvou "sazku levicových voličů" už ovšem asi v karmě nepřekonám ;-) měl jsem možná napsat, že konopí je blízký příbuzný chmele... a ten je levotočivý... a orientovat to na politiku... ;o)

0 0
možnosti
W

wolfhead

31. 10. 2008 12:05
..

výborné, čtivé, karma. R^

taky jsem se pokoušel vypěstovat ledasco, momentálně zkouším naklíčit mangovou pecku :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2603x