Čechy baví na internetu zremixovaná Tachecí

Mnozí posluchači Českého rozhlasu 1 by jí raději nepřišli na jméno, její přívrženci si jí naopak pochvalují jako vynikající manažerku, která dokáže dosáhnout vždy svého cíle. O koho jde? O novou ředitelku veřejnoprávního Radiožurnálu Barboru Tachecí. Pokud jí dříve někdo neznal, teď už má v paměti její jméno každý. Proč? Minulý týden byla jedním z hostů Dobrého rána na ČT1 a ČT24. V diskuzi Tachecí excelovala svým chováním a moderátor se stal v tomto interview „ubohým amatérem". Češi se na internetu začali inkriminovaným rozhovorem pochopitelně bavit a dokonce ho zparodovali do southparkovské písničky Kyle´s mum is... Video získalo na YouTube hodnocení 4,655 z 5.

Kdo neviděl onen inkriminovaný rozhovor s novou ředitelkou Radiožurnálu Barborou Tachecí, může ho shlédnout na serveru YouTube např. zde. Celé interview mezi Tachecí a moderátorem Václavkem je vedené ve velmi vyhroceném duchu a další host, šéfredaktor serveru DigiZone.cz a redaktor časopisu Reflex, Jan Potůček, se téměř nedostal ke slovu. Téma hovoru bylo jasné. Od nového roku má ČRo 1 novou koncepci a ta vyvolala mezi některými posluchači odpor.Díky ní dokonce vznikly dvě petice. Ze zhruba sedmi set tisíc posluchačů, které Radiožurnál má, se pod ní dosud podepsalo sedm tisíc lidí.

Právě o tom měla být diskuze, která se však zvrhla v poučování moderátora, který se projevil jako neprofesionál a nedokázal, přesto, že se snažil, Barboru Tachecí usměrnit. Češi jsou mj. národ srandistů, a proto na sebe nenechala dlouho čekat parodie tohoto rozhovoru. Na serveru YouTube se objevilo video s názvem Kyle´s mum is..., kde moderátor Václavek, který diskuzi vedl, jakoby zpívá písničku z animovaného seriálu South Park o Kyleově matce, jedné z jeho postav. Tachecí zde celou dobu jen nechápavě kroutí hlavou a předvádí grimasy. Chcete-li se také pobavit, k vidění je zde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lukáš Polák | pátek 18.1.2008 16:52 | karma článku: 21,01 | přečteno: 3335x