Diskuse

První nezdar

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Cavaliere

3. 7. 2009 6:57
Hm

Straka sice vyzkoušel nové hráče, ale moc si tím hlavu nelámal. Něktré povolal na radu novinářů a ostatní co někdy někde trénoval bez ohledu na jejich současné působení a hraní. Takže, zas tak slvný to nebylo. Trenérů je dost, ale ti dobří mají většinou angažmá, které budou neradi opouštět kvůli pár zápasům.  Ale možná by stálo za to , oslovit součastného trenérá Malty, myslím že říkal, že mu končí smlouva a novou nepodepíše.

0 0
možnosti
W

wencap

2. 7. 2009 22:36
rozumný Jarolím

Jarolím mě mile překvapil. Trenér repre na půl úvazku je nesmysl.Ta funkce znamená velkou zodpovědnost a čest. Musí se dělat na plno a ne až mi zbude čas po lize. Stejně tak by to bylo nezodpovědné vzhledem k Slavii.

0 0
možnosti
C

chezafan

2. 7. 2009 21:45
S tím návratem Straky

to doufám bylo míněno jen jako špatný pokus o vtip. Rozhodně bych si netroufl říct, přes výhru nad Maltou, že ve funkci obstál. Samotný výsledek je ještě celkem v pohodě, byť někomu může připadat hubené vítězství nad fotbalovým trpaslíkem jako zklamání, s narychlo sestaveným a nesehraným týmem proti mužstvu rozehrávajícímu se na kvalifikační zápas to ještě jde. Ale samotná činnost trenéra při zápase tragédie, trenér by měl na hru reagovat jinak než jen poskakovat kolem čáry. Nic proti hecování, ale jaké nové trendy Straka do repre přinesl ? Snad ne ten nový trend ve stravování-s tataráčkem by ho všude jinde hnali. A jeho zahraniční štace - v Ahlenu to byla absolutní bída-záchrana v posledním kole byla zapříčiněna ne jeho trénovaním, ale vypuštěním koncovky prvním nepostupujícím týmem, který si nechal po ztrátě šance na postup v závěru naložit tři fíky, v dalším kole ho po tragickém startu do souteže raději rychle odvolali, v Insbrucku bych to raději ani nekomentoval a z Kréty

0 0
možnosti
A

Angi

2. 7. 2009 16:55
Nesouhlasím.

Straka jednoho fanouška svým působením u reprezentace ztratil - mne.  Ale to nechme být. Nesouhlasím hlavně s tím jak věc prezentujete. "Velký nezdar." Ono to tak chodí všude ve světě, že se osloví kouč, debatuje se o něm a když odmítne, osloví se někdo jiný. Já na tom nevidím nic co by z toho dělalo "velký nezdar" A že nevidíte další jména neznamená, že nejsou:-)

0 0
možnosti
A

Angi

2. 7. 2009 16:57
Re: Nesouhlasím.

A ještě dodatek - O Brucknerovi píšete snad jen vy, jeho návrat k reprezentaci v roli trenéra jsem nikde nezahlédl a to navštěvuji několik sportovních stránek.

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

2. 7. 2009 16:22
Souhlasím, Straka mi nepřipadá vůbec špatný

Když měl ochotu to víc na měsíc či měsíc apůl, tak mu to mohli aspoň prodloužit. Určitý standard by odvedl a ideální trenér by se mohl hledat mezi tím. Jarolím není blbec a proto do toho nejde. Co je lepší, opustit trénování mistra, s vyhlídkou na ligu mistrů a dalšího boje o mistrovský titul, kde při nejhorší skončí tak druzí? Nebo jít do reprezentace v době, kdy se nedá žádný úspěch čekat, nezávisle na trenérovi? A jedna s hráči s hvězdnými manýry, kteří si jsou vědomi ,že navrch mají oni? Že oni mají své jisté v klubu, kdežto trenér na úspěchu je existenčně závislý?

Straka i Bruckner by byli oba dobří, zvl. na přechodnou dobu. Je nejistý další postup, takže se zdá, že na hledání trvalého trenéra bude času dost.

Vůči Strakovi mi to přijde dosti nefér, prostě nelíbí se šéfovi, tak byl odejit - a přitom náhrada není. Proč mu nenabídli zůstat jako asistent apod?

0 0
možnosti