Diskuse

"Vrtěti psem"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Zeman vyhrál, protože lhal a vymýšlel si. Dělal to už v roce 1989 s čísly o vzdělanosti. Pokračoval ve všech volebních kampaních počínaje "spálenou zemí" až po prezidentskou a vždy se mu to vyplatilo. Používá stejný model jako ČSSD ve volbách a to mluvit hlavně o protikandidátech cokoliv co vyzní negativně a hlavně nemluvit o sobě. Když to voliči spolknou, tak proč by to měl měnit. Klidně v tom bude pokračovat a když ho na to někdo upozorní tak je snadné z něj udělat blbce.

5 4
možnosti
PV

P86a37v21e20l 56V68é32b22r

31. 1. 2013 21:53

Hmm, a co lhal a co si vymýšlel? Já jsem měl tenhle pocit spíše u sympatitźantů samotného velkého knížete...

4 2
možnosti
PK

Kamilo, jste asi mladá slečna a Váš příspěvek oceňuji - hlavně tu část, že bychom se dnes neměli vymlouvat na období před r.89. I když jsem starý člověk a volil jsem Zemana tak od něj nečekám žádný třináctý důchod ani že se z něho stane abstinent. nebo nekuřák. I očekávám, že bude proevropský, neboť v situaci kdy je volný pohyb zboží, pracovní síly a až příliš velký pohyb kapitálu, a v české a moravské kotlině nám již toho mnoho nepatří, tak cokoliv jiného je nereálné. Ale měl by národu říkat, i když vhodným způsobem, pravdu. Ne jako Nečas, že by nám - s nadsázkou - naši úroveň Somálci záviděli. Ale že musíme investovat včetně vzdělání, změnit strukturu ekonomiky, že slušně řečeno morálka je ve psí, počet těžko uplatnitelných lidí roste atd. , že jsme na sestupné trajektorii.

2 2
možnosti
RK

Když už píšete o tom vzdělání. Víte co je zajímavé? Zeman je proti školnému na VŠ. To by se dalo pochopit. Co ale nechápu, že jeho dcera studuje soukromou střední školu, kde se platí cca 40.000 Kč ročně. Proč to? Nevěří snad státním školám?

1 2
možnosti
Foto

Zajímavé. No - vlastně ani ne. Tohle je něco, co je nám neustále podsouváno. Mohu Vám říct, že lidé, se kterými jsem mluvila, přesně věděli, proč volí toho, koho volí, a měli přehled o veškerém dění. Nutno dodat, že se pohybuji v okruhu lidí vzdělaných. Samozřejmě Vám Váš názor neberu, ale nemyslím si, že média by u nás hrála tak významnou roli, ač se o to snaží, seč jim síly stačí. Je to ovšem reálná hrozba a takové malé varování do budoucna ;-)

2 1
možnosti
RH

účinek kampaně se dost přeceňuje, rozhodující jsou sympatie a antipatie voličů a to především dlouhodobé.. Miloš Zeman je legitimním prezidentem, protože jako prezident "víc sedí" národu, což nevypovídá nic dobrého o politické kultuře tohoto státu, ale zhola nic, co by mohlo zpochybnit legitimitu volby. Nemyslím si, že MZ udělá cokoli pro mě, ve smyslu čehož mě nezastupuje ani nereprezentuje, to ovšem neznamená, že mu budu upírat legitimitu jeho úřadu. Ovšem ctít jej jen pro ten úřad? Prostě po Klausovi tam bude další pán..

5 3
možnosti
VK

Pane Horacku, dovolte mi trochu cisel. Podle statistik, ma volebni pravo neco kolem osmi milionu lidi. Zemana zvolilo neco prez dva miliony lidi. Jste si opravdu jisty ze tento pan " sedi " narodu? To ze Zeman usedne na Hrad je z velke casti spojeno nikoliv s prohrou Karla Schwarzenberga, ale s tim, ze obcane na primou volbu proste jeste nejsou pripraveni a hlavne neciti zodpovednost za svou zemi. Proto k volbam, pokud se nepletu, dorazilo asi jen 50 % opravnenych volicu. Dokonce jsem nekde cetl ze jich bylo jen 44% ve druhem kole.

2 4
možnosti
RK

"levicová politika sociální spravedlnosti";-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik