Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SIXO

9. 7. 2009 13:26
měl jste toho říct ještě více

..třeba to, že by se s nimi vůbec nikdo neměl bavit a rozvíjet diskuze..mělo by se na ně rychle zapomenout, protože prostě nejsou vůbec ničím zajímaví, kromě nehorázné drzosti..okurková sezóna ovšem vykonala své a tak musíme pořád všude slyšet a číst žvásty a jakési kultuře, o které lidé žijící v okolí Milady neznají jiný výraz než sr.č.a ...držím Vám palce a oni už ať táhnou...

0 0
možnosti
O

olosek

8. 7. 2009 22:57
Základní škola

Přeji dobrý den pane Nosku,

pravopis zřejmě nebyl ve škole Vaším oblíbeným předmětem...bohužel, na to, že jste radní, byste podle mého názoru určitou kulturu písemného projevu mít měl.

Do budoucna Vám přeji nějakou schopnou sekretářku, která bude Vaše písemné projevy opravovat.

Aspoň je vidět, že nikdo není dokonalý, ani radní ani squateři.

Je mi líto, že jste dostal taškou, ale dívat se na tyto sqatery jako na mladé lidi, kteří prostě nechtějí bydlet u rodičů mi přijde jako názor člověka, který o věcech moc nepřemýšlí. I kdyby to nakonec tak bylo, čemuž nevěřím, tak kdo z nás má právo soudit, zda větší nárok na byt má manželka tyrana nebo mladý člověk, který z nějakého důvodu nechce bydlet s rodiči? Neznáte-li konrétní případ, nelze soudit.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

8. 7. 2009 14:25
,

Nikdy jsem nepochopil, proč chování lidských hovad je nazýváno alternativním způsobem života.  A ještě si na to musíme platit ministerstvo!

0 0
možnosti
KL

katlab

8. 7. 2009 11:16
velmi pekne napsano

az na ten pravopis...

0 0
možnosti
JN

Josef Nosek

8. 7. 2009 11:47
Re: velmi pekne napsano

Za pravopis se omlouvám, ale psal jsem to na mininotebooku o pauzách mezi návštěvami, které mi obvykle chodí vynadat (za sekání trávy, psí lejna na chodníku, že děláme málo dětských hřišť, že děláme moc dětských hřišť které obtěžují hlukem...:-)) v koloně na magistrále atd. a nestihl jsem to po sobě ani přečíst. Polepším se!

0 0
možnosti
S

Saari

8. 7. 2009 10:06
Líbí se mi váš názor,

 vychází ze zdravého rozumu. Vila Milada byla polorozpadlý barák, který nikoho nezajímal a nikomu nevadil. Do jisté doby se o squatterech dalo říct totéž. Jenže když bydlíte na kolejích, musíte dodržovat někdy nesmyslná pravidla, která si vymyslelo vedení, zatímco o deset metru dál každou chvíli někdo jiný hlučí a k popelnicím chodíte potmě ve dvou, už tady jaksi došlo k zásahu do svobody druhého. Kolejáci nejsou žádní nacisti a dva roky se snažili to se squattery řešit.

Docela ráda bych věděla, co přimělo kolejáky k sepsání petice. Když bydlíte mezi lidmi, z nichž dvě třetiny mají noc od tří ráno do poledne a ostatní vstávali v šest, víte, že někdo ze sousedů na patře má nepřihlášené zvíře, protože kolejní byrokracie pronásleduje jen ty, kteří si je přihlásili, a nějakou stovkou Arabů, se kterými kolejní rada řeší nedodržování základní hygienicky a pravidel slušného soužití, poněkud vám to zvýší meze tolerance a je vám jedno, že v baráku u kolejí někdo squattuje.

0 0
možnosti
P

Priestman

8. 7. 2009 9:54
Rovněž díky za informace a karma

ale zároveň přidávám prosbu: opravte si, prosím, v příspěvku pravopisné chyby... děkuji;-)

0 0
možnosti
VHVAM

Velká hlava vědec a myslitel

8. 7. 2009 9:58
další pravopisnej fašista a fundamentalista

8-o;-D

0 0
možnosti
J

jimmynosek

8. 7. 2009 9:54
Dobry den pane starosto,

predem bych Vas rad pozdravil jako sveho (pri)jmenovce :). Rad jsem si precetl Vas clanek o squaterech ale nedozvedel jsem se pro mne zasadni vec a to sice, co bude s pozemkem popripade s vilou Milada dal? Sam pisete ze ustav ktery ji vlastni do ni investovat nemuze... da se prodpokladat ze ani pozemek nema nejakou zavratnou hodnotu ani pro developery (kdo by chtel zit mezi studentskymi kolejemi a magistralou)... Co tedy s vilou bude? opravdu by nebylo lepsi nechat v ni fungovat jakesi "alternativni centrum" s tim ze samozrejme pokud by hluk prekrocil veskere meze, prijeli by hygienici a squaterum rozdavali pokuty?

Muj nazor na vec si muzete precist zde http://nosekjakub.blog.idnes.cz/c/91672/squat-Milada-z-netradicniho-pohledu.html

S pozdravem, Jakub Nosek

0 0
možnosti
P

papaya

8. 7. 2009 10:57
jen na okraj

..da se prodpokladat ze ani pozemek nema nejakou zavratnou hodnotu ani pro developery (kdo by chtel zit mezi studentskymi kolejemi a magistralou)..

No tak ono se dá velice slušně vydělat na kancelářích plných kravaťáků, o tom žádná.

0 0
možnosti
P

papaya

8. 7. 2009 9:33
Noblesně napsáno

díky za informace. Jen by mě zajímalo, zda je pravdy trochu na tomto šprochu : Jde nyní skutečně o vilu Milada nebo o pozemek jako takový ? Vím přece, jaké jsou ceny pozemků v Praze a jen mlhavě tuším, jak funguje developerská lobby.

Děkuji.

0 0
možnosti
JN

Josef Nosek

8. 7. 2009 11:55
Re: Noblesně napsáno

Pozemek je určen k využití pouze pro školství a změna na komerční výstavbu nebo bydlení je prakticky nemožná. Takže maximálně soukromá školka :-).

0 0
možnosti
K

Killingworth

8. 7. 2009 2:39
Lidsky popsano....

....a se "selskym rozumem"!R^R^R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
PK

dolch

7. 7. 2009 22:51
Pěkný článek

nejvíc se mi líbil obrat "chronický problém" - jak jsem napsal v jiné diskusi, byli tam squateři hned po revoluci - tedy 20 let je už trochu chronický :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik