Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jaruca

9. 1. 2009 6:59
zbrždění rozpínání vesmíru

jako vtip skvělé, naše zemička vyhodí kotvy a šupajdá vesmír se bude točit jak si zemička pískne

0 0
možnosti
D

duhastrecht

8. 1. 2009 19:44
Obrovsky jsem se pobavil..

ale...jen podotýkám, že v 70.letech ti samí ekotýpci, co dnes straší globálním oteplováním tehdy strašili příchodem nové doby ledové, změřená klimatická data to tehdy "nezvratně prokazovala" a kdo tvrdil opak byl idiot a vědecký ignorant, dnes měla být půlka Evropy pokryta tundrou, půlka ledovcem, pokud by se tedy tehdy okamžitě nezačaly posypávat ledovce nějakým vhodným černým práškem.

Naštěstí tehdy byla studená válka, zasvinit Grónsko + Antarktidu uhlím (nebo co měli na mysli...burel atd. atd:))) neměl kdo. Dnes ale mají ekodementos pré. Bohužel.

0 0
možnosti
H

hash55

8. 1. 2009 19:32
karma

Konecne clanek, ktery me opravdu pobavil;-D;-DR^

V[>-]

0 0
možnosti
LM

xluke

8. 1. 2009 19:23
Hehe

uplne stejna kravina, jako od alarmistu. Gratuluji! :-)

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

8. 1. 2009 19:10
Milej autore Doubravo

Proti vesmírnému ochlazování nelze nic dělat. Nejslavnější klimatologové prof.Klaus a pedolog Kutílek nám ve svých knihách sdělují, že lidstvo nemá vůbec žádný vliv na globální oteplování, které stejně neexistuje, protože si ho klimatologové vymysleli. CO2 navíc klima planety vůbec neovlivňuje a pokud někdo tvrdí opak, pak Klaus a Kutílek mu dokážou, že se mýlí. Z tohoto důvodu nám žádná silná vrstva CO2 nepomůže, protože to není skleníkový plyn a nevyvolává oteplování klimatu. A navíc růst CO2 není způsoben člověkem, ale přirozeným způsobem, jak tvrdí Klaus s Kutílkem. ;-D

0 0
možnosti
JP

per1

12. 1. 2009 12:49
Re: Milej autore Doubravo

CO2 je dosud málo k optimálnímu růstu rostlin. A navíc vodní pára je 24x horší skleníkový plyn než CO2. A zkuste zastavit odpařování oceánu. Jinak např. název Grónsko jehož originální název znamená Greenland je odvozen od zelený a nikoliv ledový a to bylo pouze v 10-11 století našeho letopočtu. Že by Vikingové používali nějaký neekologický pohon?

0 0
možnosti
WW

wincmen

8. 1. 2009 18:19
ja nevěděl že je dneska prvního apríla??

 taky  tedy urcite vite o tom ze se mesíc vzdaluje od zeme.to má spoustu následku - odlivy,přílivy - sou už teorie na stavbu obřích záoceánských přehrad které by zabránili oddálení měsíce.No a až se vzdálí úplně je nám uplně jedno jestli bude kosa nebo vedro jelikož naše osa bude litat od 0 - po 90 stupňů v celkem dobrým chaosu.sem jen teda zvědavej co přide dřív.jo a taky katastrofa přijde až na sebe zase kontineti narazí. Já bych spíš řešil prostředí v němž žijeme a ovlivnuje naše zdraví.

0 0
možnosti
ZK

SID09

8. 1. 2009 17:42
fakt důležitý

To je opravdu fakt hodně důležitý. Řekl bych že ještě důležitější než konference o globáním oteplování planety. Měli bycho okamžitě vytvořit vládní komisi. Protože členové vlády jsou zaneprázdněni, tak bych já sám navrhl nejprve 5 členou pracovní komisi, která bude každý týden, v restaraci na Růžku projednávat veškeré známé aspekty a bude pečlivě monitorovat situaci. Pro letošní rok navrhuji pro tuto komisi pouze minimální rozpočet ve výši 24 mil Kč. V příštím roce budou vytvořena krjská pracoviště a bude posílen každoroční  rozpočet, stanovený zákonem v minimální výši 27 mil EUR + příslušný % podíl z HDP.  navíc bude třeba, aby z každé vyrobené kWh bylo odvedeno do fondu pro oteplení 0,24 EUR. O užití fondu budu rozhodovat já a moje rodina.

0 0
možnosti
J

jack095

8. 1. 2009 17:38
Odstranit VE

Tady není o čem diskutovat, končně věcný  logický a vědecky detailně zdůvodněný pohled na vývoj klimatu.R^R^R^R^R^[>-]

0 0
možnosti