Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

31. 3. 2010 18:47
Nechápu, co je složitého,

chtít po sedmnáctiletém klukovi, aby se choval čestně a nekradl cizí nápady. Jinak se to totiž nedá nazvat. V sedmnácti jej budeme omlouvat, že si "vypůjčil"  nápad vědecké pracovnice, v pětadvaceti, že si "vypůjčil" z nějaké banky pět mega, samozřejmě bez vědomí pracovnáků oné banky. Přece mu kvůli pár blbejm melounům nebudeme kazit život. No a to že ve třiceti podřízl nějakého chlápka? Co se dá dělat, takový je život a kvůli nějakému člověku, který byl beztak sám a nikoho neměl, přece nebudeme tomu mladému a perspektivnímu člověku kazit život...................RvRvRv

0 0
možnosti
MF

falm

31. 3. 2010 22:12
Re: Nechápu, co je složitého,

Nechápu co je složitého na tom, abyste vstal když někdo přijde do místnosti. Otázkou je, že musíte vědět kdy máte vstát a kdy sedět.

Omlouvat Vás za to nebudeme.

Lidi s předsudky, jako jste Vy, je třeba rovnou vsadit do klády, aby nemuseli vstávat. :-P

0 0
možnosti
PH

petrph

31. 3. 2010 17:35
není to vůbec složité

No ono se taky na 17letým klukovi nedá požadovat,a by si předem dal  udělat celosvětovou rešerši, zda to co vymýšlí už někde neexistuje. A to samotné nebude

dělat ani organizátor soutěže u všech přihlášených příspěvků, to by se nedoplatil.

A že samozřejmě se v téhle věkové kategorii  vůbec nedají očekávat,a vyžadovat celosvětové unikáty, které ještě nikdy a nikoho nenapadly. Už to že ten kluk dokázal sám pochopit celou problematiku a vytvořit to samé, co výzkumný tým ing. Fejtové, s podporou katedry kybernetiky FEL ČVUT za zády, je unikátní.  

Jenže, něco jiného je plagiát.  Tady je ona trapnost . Položte zdrojové kódy obou produktů vedle sebe a máte jasno. Okamžitě a střelhbitě, jak se říká ve známé pohádce. Geniální 17 letý vynálezce nebo podvodník a plagiátor.

V čom je problém???

0 0
možnosti
/

/Roman35

31. 3. 2010 17:45
Re: není to vůbec složité

Není umění něco pochopit, ale něco objevit, něco vymyslet.  Je přece logický že je Země kulatá a rotuje společně s dalšími planetami okolo Slunce. Bylo to ale tak logický vždycky?

0 0
možnosti
/

/Roman35

31. 3. 2010 17:31
Já teda nevím, ale jestliže

někdo přihlásí do soutěže věc kterou vymyslel někdo jiný, pak sotva může citovat skutečného autora, neboť tím by zanikl smysl celé soutěže. Pochopitelě se může stát že by dva lidé vymysleli nezávisle na sobě to samé (vzpomeňme na Cimrmana) ale tady evidentně onen kluk použil cizí vynález, což dokazuje totožná uniátní tabulka rozložení písmen a dokonce i naprosto stejné barevné provedení.

0 0
možnosti
R

rojack

31. 3. 2010 16:45
No, on ten kluk tak nevinný nebude

když prohlásil před televizní kamerou, že to celé vymyslel sám.

0 0
možnosti