Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

29. 4. 2009 16:28
hmmm

nevím, já osobně potetované lidi inteligentními neshledávám. Pro mne to svědčí o osobnostní nedostatečnosti. Nicméně si nemyslím, že by nutně muselo tetování vadit, pokud je v místech, které nejsou vidět, ať již má člověk v práci oblečeno cokoliv.Pokud vím, policisti kraťasy nenosí, jak krátký rukáv, nevím, nevybavuji si poldu v košili s krátkými rukávy. V takovém případě bych neviděla důvod. V opačném však ano, policista má vzbuzovat důvěru, respekt a měl by mít jakousi štábní kulturu. Ani k jednomu viditelné tetování nepatří.Takže, pokud ho má umístěné za všech okolností výstroje viditelně, vůbec se tomu, že ho nechtějí nedivím.

0 0
možnosti
RN

Radek N

28. 4. 2009 9:40
Tetování

Jakožto autor tohoto článku bych měl také objasnit ještě pár věcí: tetování není rasově ani jinak pobuřující, jedná se pouze o ornamenty na rukou a lýtku. Co se týče inteligence, tak se zamyslete nad tím jak je těžké v dnešní době sehnat zaměstnání při studiu, proto si nemyslím, že by pro zatímní práce u městské policie byla něco špatného či známkou nižší inteligence. Kromě jiného dotyčný byl samotným primátorem přijat, jelikož splnoval všecky náležité požadavky. Ředitel však toto rozhodnutí záhy změnil z údajného strachu o své vlastní místo důsledkem údajné negativní reklamy kterou by tetovaný policista přinesl.

0 0
možnosti
F

fiba007

28. 4. 2009 9:16
tetování

Podle mého názoru je to věc každého, jestli se nechá tetovat či ne a v případě, že jeho tetování nemá žádný či jiný rasový podtext, nevidím důvod proč by u policie pracovat nemohl.

0 0
možnosti
JG

Hmota

28. 4. 2009 8:35
cokoli chce

Pokud nelze skrýt pod uniformou,tak v žádném případě..samozřejmě ani kroužkové či jiné náušnice či piercing.Jde o to,že to není "vhodné"(neumím si představit,že mi bude dávat flastra týpek v uniformě s kérkama za to,že kouřím dva a půl metru od zastávky)  a samozřejmě nemluvím o snížení autority jako policisty,který by autoritou měl řešit vzniklé problémy...pod uniformou ať má třeba cutting,branding,bandáže,slipy s cvočkama dovnitř nebo ježka v kleci přibližně pět palců pod pupíkem...

0 0
možnosti
MS

Msahul

28. 4. 2009 8:29
no a nemůžete

 to být tím,že Vašeho přítele přijímal člověk,který si pamatuje dobu,kdy tetování měl pouze  převážně kriminální a jiný póvl.

0 0
možnosti
M

Míra__

27. 4. 2009 21:16
Jaká diskriminace?

V první řadě má zaměstnavatel právo si sám vybrat zaměstnance. Jestli nechce pokérovaného, cikána, homouše atd. je to jeho právo! Pracovní místo si nelze nijak nárokovat, ani u hovínkářů NE!

0 0
možnosti
SC

CaribicSun

27. 4. 2009 20:39
Okérkovaný policista

Shoduji se v nazorech s autorem clanku. Verim, ze me policista s tetovazi muze ochranit stejne dobre nebo i lepe nez policista bez tetovaze. Na druhou stranu chapu, ze tetovani, ktere by neslo pod uniformu ukryt a bylo urazliveho nebo sprosteho charakteru, by nebylo dobrou vizitkou policie ČR.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

27. 4. 2009 21:14
Re: Okérkovaný policista

S větší částí souhlasím.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

27. 4. 2009 20:38
Pokud se nechá přehnaně potetovat,

tak moc inteligentní asi nebude. A co studuje, že chce k Městské Policii? Tipuji nějakou neupotřebitelnou humanitu. Já jsem v tomto případě také proti. Ale samozřejmě záleží na rozsahu, předpokládám, že bude velký.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik