Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

buřinka

12. 6. 2009 16:57
Logický krok

Bursík pomohl Zeleným nahoru, užil si svých pět minut slávy, pomohl jim k prohře, logicky musí z kola ven. Ještě aby odeška Kačka a strana se alespoň pro mě stane opět důvěryhodnou. Jako větší zradu vnímám odchod knížete. Díky zeleným se dostal do vlády, stal se populárním a teď, kdybyž ho potřebovali, tak z boje uteče. Takže odchod Bursíka i Kačky vnímám jako velmi ozdravnou kůru, ale cesta nahoru teď asi bude delší a těžší. 

0 0
možnosti
VK

samr

12. 6. 2009 16:09
Bursik

který byl už snad v každé politické straně kterou u nás máme, nikdy k Zeleným nepatřil. Přišel mi spíš jak najmutá osoba(nost), která měla za úkol zelené sjednotit a přivést je do velké politky, to se mu celkem povedlo. Jenže jak se dostal do parlamentu, tak nad ním zelení začali ztrácet kontrolu a on si tma pak dělal svojí politiky a ne politiku "jeho" strany. Tím zelené opět poslal tam odkud je vytáhnul, nedokážu si nyní představit kdo by zelené dokázal sjednotit, vést a vrátil jim voličskou důvěru.

podle mě je to dobře

0 0
možnosti
PK

Prubojny___kapitalista

12. 6. 2009 15:41
Dodatek

S debilní zelenou sektou by se mimochodem mělo zatočit stejně, jako zatočil Žižka se sektou Adamitou - pěkně podřezat a vykostit nožema a zbytek do ohně. :-)R^ Ekofašismus je stejné svinstvo jako nacismus, multikulturalismus a komunismus.

0 0
možnosti
PV

Alcator

15. 6. 2009 18:26
Re: Dodatek

Ekofašismus určitě svinstvo je, problém je pouze v tom, že Strana zelených nejsou Ekofašisté. Ale to nic, klidně dál natírej všechny, kdo jsou ti nepohodlní, těmi nejhoršími možnými barvami, zesměšňuješ tím jen sám sebe.

0 0
možnosti
PK

Prubojny___kapitalista

12. 6. 2009 15:30
Ale to je logické

Bursík si jako klasický ekonácek dostatečně nakradl na emisních povolenkách a úplatcích od jiných zelených špín, co provozujou různé šílenosti, jako větrné a solární elektrárny, které sice dodají do sítě kulové, ale tím větší jsou na to dotace a teď si je v klidu užije. Asi s fetkou Jau Jau, co sice neví, co je Biomasa, ale umí hystericky kvičet. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik