Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo_2

7. 9. 2011 11:07
Tieto veci naprosto ignorujem,

samozrejme žiadny účet na Facebooku a ničom podobnom nemám. Ale neodsudzujem to. Každý sme iný, každý má iné potreby. Ja uprednostňujem súkromie, nemám potrebu ho "zverejňovať" ani v reálnom živote. Ak sa tým naopak niekto realizuje a pritom nikoho násilne neobťažuje, nech si tam dajmetomu strká aj správy o priebehu jeho stolice, pokiaľ mu to prináša uspokojenie.

Ja nepovažujem za žiadnu výhodu byť neustále v online styku s hromadou "priateľov", hoc sú to aj starí "reálny" známi. Ale niekto tú potrebu byť neustále členom, alebo vodcom nejakého stáda proste má. Tak nech si ju užíva. Ale sú ľudia, pre ktorých je to náhrada za realitu v ktorej majú problém nadviazať kontakty. Sociálne siete možu byť niekomu dobrým pomocníkom. Ale je tu riziko závislosti, že sa človek dostane do pozície sluhu až otroka. Ničmenej je to dobrovoľné a ak mu to prerastie cez hlavu, je to jeho problém.

Je to ako s ohňom. Dobrý sluha a zlý pán.

1 0
možnosti
I

Inzheim

7. 9. 2011 9:30
A tak asi

ať si každý dělá,. jak umí, setkávání spolužáků je také projevem kultury jedince, jeho empatie a slušnosti. Ti vzdálení- většinou přijedou, někteří, co bydlí do 20 minut - nepřijdou. Setkání není o velikosti břicha ani v chlubení se vilou, je to výraz přátelství nejen ke spolužákům, ale i k životu vůbec.

0 0
možnosti
R

roman36c

7. 9. 2011 9:12
Na takové zjištění nepotřebuju Facobook.

Stačí jednou za 10 let třídní sraz. Chvíli se vzpomíná na přibarvenou minulost ze školních škamen a za chvíli dojde dech. Práce, partneři, děti, ani dovolené bývalých spolužáků vážně nikoho nezajímají. Já mám své přátele, oni rovněž.

0 0
možnosti
MS

mleko strdi

7. 9. 2011 8:59
to není o FB jako nástroji

to je o vašich přátelích ...

p.s. nevšimnul jsem si, že FB někoho nutí násilím ho používat

0 0
možnosti
AC

Agatha Christie

7. 9. 2011 9:05
Re: to není o FB jako nástroji

Je to o virtuálním světě, který mnoho lidí začíná upřednostňovat před světem reálným. Jen vy jste to virtuálně nepochopil.

2 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

7. 9. 2011 8:53
tak to je

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik