Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Petr_

26. 10. 2010 11:50
Vědy jako matematika a fyzika jsou již staletí neměnné ...

To neni pravda. Fyzika v podobe jakou ma dnes neexistuje tak dlouho. Staci si uvedomit kdy zil Einstein. Pokud jde o tu Evropskou Unii mam dojem, ze v Ceske republice to, na rozdil od zapadni pulky Evropy, funguje jinak. Lidi neustale vykladaji jak je ta Evropska unie spatna, ale nikdo z nich neni schopny vysvetlit proc si to mysli. Staci jim, ze to rika Klaus.

0 0
možnosti
JJ

jita

26. 10. 2010 11:05
...

Nikdo po dětech nechce syntetické myšlení jak tomu říkám. V jednom předmětu se učí o hudbě, v jiném o výtvarném umění, v dalším o historických událostech a v literatuře zase o spisovatelích. Přitom se to dá dát dohromady - je to pořád jedna a ta samá doba. Nikdo po dětech nechce, aby si ty předměty spojily a dokázaly říct, ano v té době se stalo to a to, tenhle psal takovou operu a tehnle psal tuhle knihu. Přitom tvorba umělců vychází z dění ve známém světě. Komplexní učení neexistuje.

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

26. 10. 2010 10:45
Pane, vzpamatujte se.

Kde žijete? Odjakživa vycházelo a bude vycházet slunce! Matete si pojmy. To, že Země kolem Slunce obíhá a že se otáčí kolem své osy, na věci nic nemění. Podívejte se, prosím, v 7 ráno na oblohu. Jestli tam uvídíte svítit Zemi, tak se vám na tomto místě veřejně omluvím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik