Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dankerk

15. 8. 2009 20:02
Slinty

Taková blbost.Kouření prokazatelně bla,bla.O kouření jsem toho přečetl hodně a dalo by se s klidným svědomím prohlásit,že se podílí,je jednou z mnoha příčin.Rak tlustého střívka asejc nebude způsobena primárně hulením,že?Tak to proboha už zakažme,přestaňme vyrábět a uvidíme o kolik stát opravdu příjde.Problém je v tom,že tak brutálně propracované jsou statistiky pouze u kouření,znovu opakuji jako jedné z mnoha příčin.Lze také polemizovat o ničení zdraví druhým.Bydlím u frekventované silnice,hluk prach špína,chemička lihovar,vepřín apod...Denně jsme ohrožováni bezohlednostmi horšími než kouřením.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

22. 7. 2009 2:17
He...???

"Rozumnému člověku se pak naskýtá otázka, proč je dovoleno výrobcům taková auta vyrábět. A hned poté se zamyslí, nejsou-li výrobci rychlých aut a producenti cigaret rovni teroristům, jestliže jejich činnost rovněž způsobuje takové ztráty na životech."? JAK jestliže jejich činnost rovněž způsobuje takové ztráty na životech, proboha??

-

A co vyrobci dranzirovacich nozu nebo motyk?

-

To je nejakej zprasenej pokus o nadsazku?

0 0
možnosti
PS

hukoth

21. 7. 2009 11:56
Karma!

Bože, teď jsem si všiml, že tenhle výtvor od někoho dostal karmu! A já myslel, že duševně postižen je pouze autor a ono je jich víc 8-o

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

22. 7. 2009 2:19
Re: Karma!

Mam pocit, ze karma naskakuje i s poctem navstev. Tuhle mel u nejakyho svyho blabolu Paroubek behem dvou hodin asi tricitku - to by nezvladli ani v Lihaku. Kdyz ale lidi bavi, je halt ctenej. ;o)

0 0
možnosti
PS

hukoth

21. 7. 2009 11:54
Copak omluva autorovi

Spíš by to chtělo omluvu té paní, pod jejímž jménem tento ultrablábol dnes po půlnoci vyšel. Já jsem kroutil hlavou, jak něco takového může vytvořit vysokoškolsky vzdělaná dáma.

2 Autor: zakázat výrobu drahých aut, protože zlomek jejich majitelů jezdí jako čuňata? Proč ne, já bych zakázal výrobu Škody Fabia, protože mi včera řidič jednoho takového smrtonosného vozu nedal přednost. A vůbec, proč bychom se s tím mazali, zakažme všechna auta, ať je klid.

Co třeba voda, tu by taky chtělo zakázat. Je prokázáno, že se běžně používá při výrobě alkoholických nápojů, pod jejichž vlivem nám neukáznění řidiči řídí svá luxusní vozidla. Nebyl by to pěkný námět pro Váš další blog?

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 7. 2009 9:28
no a co se zamyslet nad tím

Že stát na každé krabičce cigaret, na každé lahvi alkoholu, na každém rychlém vozu, na každé (legální) herně, na každém (legálním) podniku s dámskou obsluhou, na každé továrně chrlící nebezpečné splodiny...vydělává docela slušnej vejvar na daních??? Tak proč  podřezávat slepici co snáší zlatá vejce......

0 0
možnosti
K

kion123

21. 7. 2009 9:05
Bože

do čeho jsi duši vložil8-oRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik