Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kattinka1903

15. 6. 2011 14:52
Je třeba o našem školství více mluvit

vážený pane řediteli,

držím Vám palce, aby jste i nadále zastával prostudentský přístup a máte mou podporu se dále veřejně vyjadřovat. Je třeba o našem školství více mluvit a blog je výborná možnost.

0 0
možnosti
JV

Mikyema

15. 6. 2011 14:51
pan Dobeš je ministrem samochvály a prázných frází..

Z reakce pana Dobeše je vidět, že je pouze pánem frází, které nic neznamenají. Dopis studentů z Brna jsem i já potvrdil svým podpisem a doufal jsem, že rozumným dialogem odpoví i pan ministr. Když jsem četl jeho reakci na dopis byl jsem až zaskočen, co všechno si pan Dobeč dovoluje. Je krásné, že navrhuje možnost aby si studentka, která dopis napsala měla vybrat vyšší maturitu. Nicméně panu ministrovi zdřejmě nedochází, že studenti, kteří letos konaly maturitu(jsem jedním z nich) do poslední chvíle nevěděli do čeho jdou. Když si prohlídnete testy, kteří dělali údajně "odborníci" tak se musíte až zasmát. Sám jsem nad otázkou o knížce Bylo nás pět uvažovl delší dobu a plně souhlasím s tím, že tato otázka má nejednoznačné odpovědi.

0 0
možnosti
S

salaj

15. 6. 2011 14:35
Pane řediteli, co by jste chtěl?

Když se pane řediteli podíváte s jakými odborníky máte tu čest, tak se nedivte, jaké z jejich resortů lezou paskvily.

Co ministr to muž na svém místě(až na světlé vyjímky).

Dopadnou přesně jako komunističtí ministři, kde nebylo vyjímkou, že ministrem byl sice dělnického původu, ale zároveň totální blb, který ničemu nerozuměl a o všem rozhodoval.

Na tomto diletantismu a neschopnosti celý experiment jménem komunismus skončil...

Máme tu ale jeho pohrobky ,vč. svazáka Nečase, kteří svým jednáním a chováním silně připomínají komunistické ministry a jejich rétoriku. Jinak výborný blog, akorát mi na konci chybí trochu Vaší odvahy a výzva k odstoupení tohoto "vězeňského psychologa". Ještě pro přehled posílám link, kde si můžete rozkliknout, jakou obornost a vzdělání má ke svému ministerstvu příslušný ministr. Je to striktní. http://cs.wikipedia.org/wiki/Vl%C3%A1da_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 6. 2011 23:34
Re: Pane řediteli, co by jste chtěl?

Komunisticti ministri nemeli moznost ve velkem plundrovat zemi tak jak to predvadeji dnesni Drobilove. Dokonce ani nemohli vyplacet statisice svym milenkam z erarniho. Tak jak se krade ted historie nepamatuje.

0 0
možnosti
AA

Saša

15. 6. 2011 14:08
To jsou ale ministři...

Ministr školství se vysmívá studentům a uráží je, ministr financí se vysmívá daňovým poplatníkům a píše o nich hanlvié a vulgární básničky...

0 0
možnosti