Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wiki5.5

17. 8. 2009 2:50
ano

meri, oni totiz plati jen za praci...coz chapu je neslychane

0 0
možnosti
N

nobi

17. 8. 2009 2:40
Spolupráce

Vážení přátelé,

když nevycházím dobře s nadřízeným odejdu a budu pracovat jinde.A šéf se nadále bude chovat jak hovado k tomu kdo přijde na moje místo. Dále mohu počítat s tím, že podobná situace se bude opakovat dále v mém dalším zaměstnání. Takže řešením je naučit šefy chování. Ale někteří tupouni co nám šefují se to nikdy nenaučí, protože když se snoubí tupost s arogancí,  řešením je odstřel.!! 

0 0
možnosti
M

moony_82

14. 8. 2009 9:51
Tak to nedělejte

Chápu, že práce operátora je nevděčná, většinou je to jediná osoba, na kterou se dá "vyřvat" (proto normální lidi na operátory neřvou, protože vědí, že za problém obyvkle nemůžou). Chápu tedy i to, že se vám práce nelíbí. Co nechápu je, proč to děláte? Pokud to děláte, protože nic jiného dělat nelze, pak je chyba někde jinde...

0 0
možnosti
WS

wandering star

14. 8. 2009 1:41
Vážená dámo, on Vás tam někdo drží násilím?

Můžete přece kdykoliv odejít a najít si jinou práci, případně se naučit něco, za co Vám někdo bude platit víc. Doporučuji začít s tím, jak se píšou "vili".

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 8. 2009 3:52
Re: Vážená dámo, on Vás tam někdo drží násilím?

No jak bych to řekl. Myslím, že každý, kdo není spokojen s prací u stávajícího zaměstnavatele se snaží dívat po něčem jiném. Znám hodně jedinců, kteří se o to snaží už několik let - a stále marně. Nebo to jednou udělali a špatně to dopadlo, ani ne tak proto, že by sami byli neschopní, ale vlezli do zaměstnání, kde zaměstnavatel prostě pouze chtěl obměnit nějakou pracovní pozici ( nejlépe  schopnosti  génia s platem za hubičku ). Dobrá práce se těžko hledá a dobrého flku je třeba si vážit. Záleží ale taky hodně na lokalitě. V Praze se hledá práce snáz, než někde na vesnici, kde do nejbližšího okresního města to máte 40 km. :-(!!

0 0
možnosti
I

ištenem

13. 8. 2009 17:11
navíc..

..když se zdržíš a  o jednu minutu nasadíš sluchátka později než máš,platíš pokutu,nebo píšeš test...Od té doby,co vím,jak to tam chodí,neodbejvám ty holky když mi náhodou zavolají a ani je neposílám někam...Né každý má známosti na těch správných místech a né každý má možnost volby..Je tam hodně studentů,kteří se neflákají po ulicích,ale jdou si sednout do call centra a nechat na sebe útočit lidi,kerým zrovna nevyšel den a první kdo jim přišel do rány byla holka z call centra..

0 0
možnosti
RK

Radek0075

13. 8. 2009 17:25
Re: navíc..

A to mě má jako dojmout? Možnost volby má přirozeně každý, pokud není třeba tělesně postižený. Ty holky vědí moc dobře že jsem se jich neprosil o to aby mě něco nabízely. A jelikož volají vždycky v tu nejblbější dobu (když lezu do tramvaje, spím po třech dnech práce, platim někde u pokladny) tak se někdy stane že je odbydu.

0 0
možnosti
I

ištenem

13. 8. 2009 17:06
na téhle práci..

 je nejhorší sviňárna to,že když přesvědčíš člověka a tvoji nabídku vezme,musíš odříkat vše tak,aby to bylo na slovo přesně!!!Nedejbůh,když řekneš jedno slovo špatně (tzv.použiješ zakázané slovo)..Tím pádem si ten nahraný rozhovor poslechne tvůj supervisor a tvoji domluvenou smlouvu jde a převezme na svá bedra,co vlastně znamená,že provizi zato vezme on..a to zavolá tomu dotyčnému jen dvě věty na upřesnění!!!!!

0 0
možnosti
JA

SocPredator

13. 8. 2009 16:11
Vím co by odpověděl Z. Škromach

Založte odborovou buňku a vyjednávejte lepší podmínky.

Dle popisu snad tuhle práci nemůže dělat nikdo normální, tak je s podivem, že tam stále někdo pracuje. Když jsou zájemci, je jasné, že "systém" bude hledat pro sebe nejvýhodnější variantu. Je to trochu jako letadlo. R^

0 0
možnosti
A

Arth-

13. 8. 2009 15:42
No - nevím...

pracovat zrovna v call centru musí být hrozný...  už proto, že se vnucuje název té práce jako "call-girl"!

Nejsem vlastník, ale zodpovídám přímo vlastníkovi...  takže mi nikdo čas neměří...  ale měří mi výsledky: každej rok nárůst tržeb o 4%... a pokles nákaldů o 7%... a to jde ještě o slušnou firmu.

Že to nejde do nekonečna? Asi to jít musí...

Někdy snívám o tom, že bych pracoval jen od 8 do 16 a pak šel na plovárnu... nebo si zanadávat nad pivem!

Telefonní konference klidně do noc - zákazník je z USA, tak se přece musíme přizpůsobit...  jinej je z Japonska - no tak se TAKY přizpůsobíme! A dodavatel vaří špatně obědy? Šéfe sterej se...  jsou málo voňavý pláště po sterilizaci? Šéfe, starej se...  lidi chtěji přidat aspoň 3% na platech? Šéfe - starej se!! ;-)

0 0
možnosti
T

TristanTzara

13. 8. 2009 16:08
Re: No - nevím...

A co jsi nám tím chtěl říct?

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

13. 8. 2009 15:34
z trochu jiné strany....

chodím až na osmou - nikdy jsem je ještě nezastihl v plné práci - jakýkoliv problém, který můžou vyřešit sami, mi okamžitě předávají, jakákoliv porucha je " přece nezajímá " Běda, když obědy přivezou pozdě, protože je na silnici třeba bouračka - já jsem ten co si hraje na podnikatele , já si to mám zařídit a nebo jít do pr......Zaměstnanci skoro vždy vědí vše lépe než majitel firmy a málokdy přiznají chybu - to spíš pomluví druhou stranu....takže mám 4 schopný, kteří se můžou na mě spolehnout a já na ně a na zbytek koukám zrovna tak, jako oni na mě - jsou mi vcelku ukradený.......ale těch čtyř si považuju!!!!!!

0 0
možnosti
M

Macetka11

13. 8. 2009 9:33
Práce, práce a zase ta práce

0 0
možnosti
A

Arth-

13. 8. 2009 15:43
Re: Práce, práce a zase ta práce

Nemyslím to špatně...  jen, že je třeba to vidět i z druhé strany...  ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik