Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

baggerfuhrer

20. 9. 2009 11:32
:)

Gratuluji ke zmanipulovani. Strana X se do parlamentu samozrejme nedostane, kdyz ji nebudete volit. To ze si "myslite", ze nemaji sanci, protoze nebudou mit vice nez 5 procent si myslite proto, ze to bylo v pruzkumech. Kdybych byl manipulator, zverejnim pruzkumy volebnich preferenci, kde Strana X bude mit 8%. A verte, ze bude mit uspech. Protoze si to lidi prectou a reknou si "hmmm, ti maji sanci se tam dostat". To ze budou volit, koho ja chci jim vubec nedojde. Volby maji byt obrazem vule volicu, ne predvolebnich pruzkumu, nebo "taktizovani" volicu. Nikdo nevi, jak volby dopadnou. Vas hlas ve volbach je bohuzel casto jediny duvod, proc se nekdo zajima o Vase problemy (tedy spis to predstira, casto komickym zpusobem). Chcete-li neco zmenit, volte koho VY chcete, ne "kdo ma sanci", ci "mensi zlo". Nevim jak Vy, ale ja nechci nikoho mene zleho, ja chci to nejlepsi mozne.:-)

0 0
možnosti
E

eAA00

21. 9. 2009 9:59
Re: :)

Ano. Prostě napiště jednoduše : "Pokud to budete dělat jako TOP 09 s průzkumy, tak se tam strana dostane." Není dne, abychom nevěděli, co "slušný" kosovský hrabě měl k snídani a Kalousek /který mi tolik neva/ k večeři. Teď už se jen řeší jestli budou mít 8 nebo 15%.  Zato třeba o normální pravicové straně SSO stádní populace ani neví. No, jo, ale když oni sympatizují s Klausem a to je dnes "Fuj, fuj." O těch se nedozvíte, zdali preference klesají či stoupají.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

19. 9. 2009 17:50
Vždy jdu volit

Pokud jsem stačil vyrozumět, jste nespokojená se současnou partajnickou  situací. A vlastně tak  chcete protestovat - neúčast ve volbách ale není protestem, je  pokusem o únik. Ve volbách za totáče, kdy bylo poviností nejít za plentu a  pak vhodit do urny jednotnou neupravovanou kandidátku, jsou známé případy odvážných lidí protestujících  roztržením kandidátky před volební komisí a vhozením do urny. Jejich hlas byl neplatný. Samozřejmě následovala bezohledná  odplata. Dnes ovšem můžete bez obav rovněž  cestou neplatného hlasu protestovat. Nejvhodněji do obálkyy vložíte více kandidátek se zakroužkovanými osobnostmi které pokládáte  za vhodné poslance. Čím více beplatných hlasů, tím důraznější  oficiální protest občanů a  nepřehlédnutelná výzva ke změnám legální cestou.  Takže své právo využijete, nikoho nepoškodíte,  svůj názor  vyjádříte a váš hlas nikdo nemůže zneužít.   8-o

0 0
možnosti
L

Luboko

19. 9. 2009 15:55
Poprvé nepůjdu volit k volbám ????

Když tohle udělají všichni slušní (nikoliv rozumní), je nasnadě kdo vyhraje - ti co chodí disciplinovaně. Jsou tak naučení ještě z dob totality.

Komanč je spokojen. Odpůrci jsou znechuceni.

LVF

Rv

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 9. 2009 18:02
Re: Poprvé nepůjdu volit k volbám ????

Když všichni slušní zůstanou doma, vyhraje ODS se svým béčkem TOP09.

0 0
možnosti
T

tindal

19. 9. 2009 14:17
nesouhlasím

lidi jen kritizují,ale volit nechodí.na kampaně se pak vynakládají velké peníze,aby se přesvědčili voliči a oni stejně volit nepřijdou.ČSSD nabízelo na mítinku pivo a párek a to není zadarmo?

0 0
možnosti
MS

BingoXX

19. 9. 2009 13:50
a co TOP 09

ten slibuje že  všechno sociální sebere a navíc budete za všechno víc platit a to přece to co chcete ne?

0 0
možnosti
E

editi

19. 9. 2009 12:32
Další trotlík,

který zde sděluje, že je trotlík.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IV

Hell2

19. 9. 2009 12:02
Svým rozhodnutím nevolit volíte taky.

K volbám přijdou téměř jistě všichni stoupenci komunistů. Pokud to ( nevolit) uděláme všichni, máme je tady zase na věčné časy. Takže Vy vlastně budete volit, ale ty, které byste Vy sama nikdy nevolila. Já volím ne pocitově, ale podle programu a činů. Taky nejsem s chováním strany, kterou preferuji, spokojen, ale ti druzí kdyby přišli k moci, mi budou vadit víc. Tak třeba přemýšlejte, jestli  si přejete i nadále zadlužovat budoucnost svou i našich dětí, nebo jestli si přejete reformy. A rozhodněte se podle toho. Nevolit a potom nadávat umí každý.

0 0
možnosti
MP

Vrah

19. 9. 2009 11:26
Tolik propadlých hlasů…

Pořád si říkám, že kdyby přišli k volbám všichni, kteří k nim nechodí, a kdyby volili nějakou neparlamentní stranu, možná by do naší politiky zavanul čerstvý vítr.

Nesnažte se tvrdit, že byste si mezi přehršlí stran nějakou nevybrala; konečně vždycky bude volba kompromisem mezi tím, co chcete a tím, co jednotlivé partaje nabízejí, ideální strana neexistuje.

Nad určité procento by měli z vašeho hlasu přinejmenším peníze na další činnost (třeba v regionální politice) a šanci dostat se do parlamentu příště.

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 9. 2009 11:21
Nejlepší je volit komunisty

Mj. taky kvůli dědictví minulosti. A hlavně jako jediní usilují o zásadní reformu současného nevyhovujícího systému.

0 0
možnosti
MP

Vrah

19. 9. 2009 11:27
Re: Nejlepší je volit komunisty

Všechno zase ukradnou, odpůrce pověsí, postřílejí a zavřou do koncentráků. Tak, jako to dělali vždycky.

0 0
možnosti
K

krosita

19. 9. 2009 11:19
rozumím vám

cítím to podobně

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik