Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rumcajz

25. 1. 2011 14:26
Nemám nic proti psům,

ale tzv. "pejskaře", čoklíkáře" a podobné nazývám "OBSÍRAČI", protože nic jiného nedělají...:-)

0 0
možnosti
AM

ctvrta.sudicka

18. 1. 2011 20:32
No...

Heleďte, strašně dlouho a v podstatě až do puberty jsem se bála psů. Později jsem je poznala a je ze mně vášnivej pejskař. Takže myslím, že na problém můžu nahlédnout z obou stran. Nevidím důvod proč bych neměla pustit psa z vodítka a bez náhubku pokud ho mám pod kontrolou. Já tedy psa pokud nemá první přivolání (například štěně a dospívající pes) mám na stopovačce (dlouhé vodítko, pes ho tahne za sebou a dá se ovládat), ale řada lidí toto nezná.

Vzpomínám si ale ještě jakou hrůzu jsem zažívala ještě třeba ve svých patnácti když mě voštěkával neovladatelnej jezevčík, takže vás chápu. Heleďte ale psi a pejskaři prostě okolo vás budou, co třeba postavit se tý vaší hrůze čelem a zkusit se prostě nebát. Ten pes to vycejtí. Jako když se k tomu uřvanýmu letícímu psovi postavíte klidně a čelem a klidným hlasem mu něco řeknete, tak to většinou máte z krku. Když naopak zpustíte hysterák a syrénu tak pro tu byť domestikovanou šelmu budete kořist, páč se hejbete a pištíte.

0 0
možnosti
AM

ctvrta.sudicka

18. 1. 2011 20:33
Re: No...

Jako lidi jsou různý, ale ty problémy s nezodpovědnými pejskaři nejsou v takové míře jak se vám zdá. To jen váš strach má velké oči, zkuste ho zvládnout:)

0 0
možnosti
VV

Vitalis

15. 1. 2011 19:25
psí výběh

u nás máme takovou zvláštnost, že ječíme my pejskaři na lidi ať si vemou děcka a jdou si do parku.Chodí totiž v zimě sáńkovat na psí výběh.Tak se pak ale nesmí divit, že pes utíká za sáňkama a chce si hrát.A v létě zase na výběh chodí omladina kouřit a chlastat a to pak máte vidět ten binec:-P

0 0
možnosti
S

sampis

15. 1. 2011 21:20
Re: psí výběh

No na mě jednou nastoupila jedna maminka, ať si toho psa přivolám, když nemá koš. A jestli se nebojím, že ji pokouše dítě, co si tam prolízá na prolízačkách. Tak jsem řek, že se nebojím a že je mi to jedno. Začala vyskakovat a hrozit policií. No tak jsem ji řek, ať je zavolá. Že se těším na to, jak bude vysvětlovat, že na soukromém pozemku kynologického klubu, ohraničeného plotem a opatřeném příslušnou cedulí, mám jako člen puštěného psa bez koše. ;-)

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

15. 1. 2011 18:45
Pejskaři,

snažíte se ze všech sil nás přesvědčit, že není většího štěstí, než žít mezi psími výkaly. To se vám ale těžko podaří. Takže nebuďte prasata a začněte po svých psech uklízet.

0 0
možnosti

hugous

15. 1. 2011 19:00
Re: Pejskaři,

O to ani nejde ale myslím, že s přihlédnutím na celkový stav našich měst je to v celku normální. Žijeme jako na smetišti a neni to vina jenom pejskařů. Požadujte úklid i po ostatních obyvatelích a po volených zástupcích našich měst.

0 0
možnosti

hugous

15. 1. 2011 18:01
Taky jsem někde četl

že díky psím hovínkům přežívá ještě jakýsi druh brouka, který by prý jinak už asi nebyl.

0 0
možnosti
H

huggo1

15. 1. 2011 18:23
Re: Taky jsem někde četl

Taky jsem o tom slyšel. Jmenuje se čobola exkremantacae nebo tak nějak. ;-D

0 0
možnosti
BB

Beránek boží

15. 1. 2011 17:47
Taková hysterická paní mě jednou

skoro dala zmlátit... Jdu si takhle klidně po stezce lesem, pes (lovecký, cvičený, klidný, neagresivní, plemeno pro laiky působící příjemně na pohled, známé přátelstvím k dětem...) pár metrů ode mě.

Najednou se ozve ječák: "Uvažte si toho psa, jsou tady dětííííí!"

A tak dvacet metrů přede mnou exkurze jak z obludária, dva ca. 10 leté kousky doprovázené 2 asi 35letýma, dohromady tak půl tuny živé váhy.... můj pes má 25 kg.

Když jsem toto klidně s vysvětlením odmítl, následovaly výhrůžky, ten Jiří Růžička mladší ke mě vykročil s napřaženou rukou... no, někdy si říkám, jak je skvělé, že chodím ozbrojen... :/

Lidi jsou bestie.

0 0
možnosti
S

sampis

15. 1. 2011 17:52
Re: Taková hysterická paní mě jednou

Tohle znám taky, člověk si jde, daleko od obce a najednou mu někdo začne vyhrožovat vyhláškou. Jen díky mé tělesné konstrukci a tomu, že moji psi jsou tři a ne malí, každého přejde chuť mě inzultovat. Zvlaště, když do té doby je ignorující smečka, nereagující na jejich ječák ožije při prudším pohybu směrem ke mě ;-))

0 0
možnosti
C

Camino

15. 1. 2011 17:23
A co udelate s lidmi.

kteri znecistuji mesta, vyhazuji odpadky, kde se da a s dovolenim moci a kali, kde se da, pote, co vysli z hospod??

0 0
možnosti

hugous

15. 1. 2011 17:38
Re: A co udelate s lidmi.

Na to si platíme policii. Ale je nějaká neviditelná.

0 0
možnosti

hugous

15. 1. 2011 17:13
A to jsem zapoměl dodat

Zaolejovaná parkoviště, zaplivané chodníky, posprejované domy a jednu z nejdelších Brněnských tříd, jejíž část před bary a Větnamskými bistry je umaštěná jako od prasat (omlouvám se prasatům).

0 0
možnosti

hugous

15. 1. 2011 16:59
Tak nevím, co si mám o pisatelce myslet

Říká se, že kdo nemá rád zvířata nemá rád ani lidi. Této paní vadí jenom psi, respektive jejích majitele. Proč jí nevadí třeba holubi nebo kočky. Asi proto, že se jejich majitel dá těžce najít. Ovšem nejhorší jsou lidé. Taky jsem měl psa a chodil jsem s ním 3x i více krát denně ven, je pravda, že přinést si na botě psí hovínko není nic příjemného. Nevím co to je za rasy, že to udělají na chodník, můj pes to nikdy neudělal. Ovšem po ulicích se také válejí tisíce igelitek, tisíce různých obalů, miliony vajglů, na chodnících je nablito, všude plno bláta a špíny. Vyděl jsem více lidí než psů obechcávat keře i to dítě když si hraje a chce se mu na záchod neběží domů ale udělá to někde za strom. Pamatuji se na koně Městské Policie, jejich trus ležel na zastávce autobusu týden. Takže tady máte námět na další článek.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

15. 1. 2011 17:09
Re: Tak nevím, co si mám o pisatelce myslet

málokdy je zřejmě slyšet že někoho napadnula zuřivá kočka že?

0 0
možnosti
RH

richardhorak

15. 1. 2011 15:58
Doufám, že v tomto případě zůstane jen u prvního pokusu ...

... paní je moc uštěkaná!

0 0
možnosti
LNR

Lak na rakve

15. 1. 2011 16:14
Re: Doufám, že v tomto případě zůstane jen u prvního pokusu ...

A majitelé psíčků málo česnekoví. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik