Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Hmota

10. 4. 2009 7:28
učitel vs žáci

V době,kdy zhotovit videozáznam je lehčí,než opasat od spolužáka výsledek testu,se s těmito bobánky nemůže učitel nijak měřit,jde jen o zhovívavost žáků,že ho nevyprovokují,nenatočí a "nevyhodí" ze školy..."Herodes,to byl král" - dá se tu a tam zaslechnout...

0 0
možnosti
Ž

žena

10. 4. 2009 6:34
Přeji pěkný den

Já s vámi naprosto souhlasím, ale s jednou výtkou. A to takovou, že existují i opačné případy a to děti jimž učitel působí na psychiku způsobem, který na nich zanechá doživotní následky. Takže opravdu i tato strana má dvě mince. Problém je, že žáci jsou narozdíl od učitelů poňekud zvýhodněni zákonem. Znám bezpočet skutečně "špatných" kantorů základních škol. Jsou to většinou lidé, kteří nemají pro práci s dětmi vlohy. Neumí s nimi jednat nebo takoví, co sice umí výborně svůj obor, ale neumí učit. Tedy předat informace dál. Nebo učitelé, co jasně dávají dětem najevo, že když neumí ten obor co oni, tak je to ta nejhorší věc na světě. Jako například můj chemikář.

0 0
možnosti
Ž

žena

10. 4. 2009 6:41
Re: Přeji pěkný den

Jakmile se dozvěděl, že jdu na uměleckou školu, každou hodinu jsem pro něj byla vhodný objekt k tomu, aby všem řekl, že takové obory nemají žádnou prestiž ani uplatnění a umělci jsou divná banda potetovaných feťáků. A já bych se ho teď ráda zeptala, co dokázal on? Učitel na základní škole (velký chemik). Teď už bych mu oponovat uměla, ale tehdy ve 14 jsem jen brečela na záchodě. Takže za mě, by se měly zlepšit zákony na ochranu učitelů. Ale tajé by se mělo lépe kontrolovat, co za lidi to vlasně učí. Ne, že jednou za rok proběhne hodina s inspekcí, která vypadá úplně jinak, než obvyklá hodina s učitelem(ten je vždy srozuměn dopředu). A ten můj případ byl jen taková rybička v moři. Z toho žádné následky nemám. To byl jen příklad. Znám mnohem horší o kterých se ale nechci rozepisovat.

0 0
možnosti
VK

egypttwo

9. 4. 2009 21:44
řezat

pokud zlobíš a seš sprostej k učiteli, dostaneš na budku. toto je jediný přístup., jedna facka má často větší výchovný efekt než sto dobrotivých slov!!!

0 0
možnosti
D

duhastrecht

9. 4. 2009 18:56
Zrušili jste tresty

pro posluchače? Zavedli jste pro ně právo udělat dospělému beztrestně cokoliv? Zavedli. Byli jste varováni předem k jakým koncům tahle liberální "výchova" vede? Byli. Viděli jste, jak se chovají takto vychovávané anglické nebo německé děti? Viděli. Žvanili jste o tom, jak mladí potřebují "pochopení" a jak je ani není třeba známkovat? Žvanili.

Tak si nestěžujte. Máte, co jste sami chtěli. A pokud si chcete stěžovat, běžte si stěžovat do parlamentu poslancům a do vlády různým Stehlíkovým a Kocábům, co různé pošahané zákony na "ochranu dětí" zavedli, na rodiče nic nesvádějte. Ti tyhle zákony ani nechtěli ani neodhlasovali, mnozí z nich mají sami se svými (já díky Bohu ne) podařenými ratolestmi díky těmto zákonům doma to samé, nebo ještě horší.

P:S: Ať je autore, ta tvoje squaw ráda, že není kantor-chlap, tomu by sice neřekli, aby šel do 3.14čy, ale rovnou by ho práskly, že je "sexuálně obtěžoval" a dementi, jako vy dva by ještě požadovali pro nevinně nařčeného "pedofila" exemplární trest.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik