Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

varix

10. 2. 2010 0:49
Milý autore,

máte v tom trochu guláš. Oháníte-li se tím, že za komunistů byla větší jistota a nebyli bezdomovci, tak zřejmě neznáte mentalitu bezdomovců. Doporučuji, abyste zapátral ve zprávách předminulého roku. Jistý bezdomovec zachránil dítě a stal se předmětem společnosti, která mu chtěla pomoct v jeho situaci. Dotyčný to nevydýchal a spáchal sebevraždu! Ne každý bezdomovec je obětí režimu! U některých je to životní styl!

Je pravda, že za komunistů to nebylo! Takovýhle člověk byl totiž automaticky označen za příživníka a šel sedět!

A to, že za komunistů nebyli nezaměstnaní, také není pravda! Lidé, kteří nesouhlasili s režimem, práci hledali velice těžko.

0 0
možnosti
E

editi

9. 2. 2010 21:35
Další s kultem osobnosti.

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VR

varix

10. 2. 2010 0:56
Re: Další s kultem osobnosti.

A nějaká moudrá myšlenka by nebyla, editko?

Omlouvám se, to bych toho asi od tebe chtěl moc. Takže, užívej si důchodu. Možná ti Paroubek přidá 2.400 Kč na rok. To bude rošambo, co? A tím, co se děje v Maďarsku nebo Řecku se nevzrušuj!

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 2. 2010 17:32
Napsal jste to pěkně.........

:-)bohužel naši zvolení zástupci se svými lobbysty  se chovají vůči veřejnostis velmi přezíravě. Je existenční starosti netíží, kapitál hromadí v zahraničních bankách a hlavně se tváří, jak to s námi myslí dobře.

     Vznikla vrstva superbohatých (není to kapitál z práce, nýbrrž kapitál získaný podvody a Klausovou privatizací při zhasnutých světlech) , viděli jsme to pře víkend na Štrbském plese. Smetánka se převáděla. Já se toho nedožiju, ale jednou zase dojde na Marxe!;-O;-O;-O

     

0 0
možnosti
F

Fumu

9. 2. 2010 16:01
Tento článek

zaslouží karmu,ale poslancům je u p... , ti si hledí jenom svých požitků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik