Diskuse

Obavy z Obamy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mág

25. 11. 2009 2:10
Drahý pane Bolívare III.

Cestou za uměním pozdravujte ode mne předcházející pány furianty z Vaší branže. Ano, divte se, avšak i Vy sami - navzdory Vašim mediálním vzmachům za nadlidstvím - zanecháváte za sebou člověčinou čpící dojmy, pocity, rozpaky, závazky, nedodělky a… hrst pokrytectví. Co zbývá, ano, je už jen jakási "kafkovská kauza, jež nezahýbe světem, ani nemá na to, státi se precedentem čehokoli".

S úctou, RobertUsher@Tiscali.cz

0 0
možnosti
M

Mág

25. 11. 2009 2:09
Drahý pane Bolívare II.

… Mrzí mne, že jste se nepokusil být jiný…

Kdybych byl nevědomým, neinformovaným čtenářem, čmuchaje pouze stopami Vašeho syžetu, ptal bych se, zda tento článek, rezignující na jakoukoli kompetenci a integritu, gramatiku a literárnost, nebyl nakonec jen nevědomý pokus o kvalifikaci na jakýsi freudovský úryvek Vašeho životopisu. Tož, chodíc okolo takto horké, nastavované kaše, nechávajíc zvolna roztékati si máslo na hlavě, jen povšimněte si prosím, že Vámi předestřenná krmě není z téhož, co jste se původně účastnil lapati. Pro doplnění pak už by čtenáře jistě zajímalo ono dilema, čí že jste to chléb zde jedl, potažmo čí vlastně píseň dnes takto rozpačitě krkáte.

0 0
možnosti
M

Mág

12. 11. 2009 1:52
Drahý pane Bolívare.

Mrzí mě, že jste si při zdejším pobytu nevyhradil čas, energii ni prostředky, jakož ani nebyl schopen - odevzdaně dlíc na hranách kruhů podsvětních - disponovat dostatečnou valencí setkati se zde v USA s "muži poněkud pokročilejšími". Sám sebe ochudil jste o příležitost učinit si názor poněkud všestrannější, komplexnější, v koncích pak i méně osobně rozporuplný. Například ode mne - považovaného za nepopulárně velmi hubatého - měl byste mj. možnost zvěděti, čeho lze si všimnouti u některých umělců, kteří se nechávají navštěvovat nás zde Za vodou… Ve společnosti lidí, kteří nemají rádi "baby obého pohlaví," nemusel by jste se bát a 3 měsíce přetvařovat. Neřkuli, drahý Odysee, v odhodlání putovati cizími kraji a úsilí dotýkati se jiných životů a duší, možná strávil byste čas zaneprázdněněji než jen těšením se domů...(?)

Hush, hush...

Well, bylo mi pochopiti, že Váš příspěvek nebyl vědeckou studií; neinklinoval však ani k zamyšlení ani k cestopisu. 

0 0
možnosti
J

Jan-Pan

20. 11. 2008 2:25
Dekujte Bohu!

Pan muze byt rad ze prispevek nevydal v anglictine v nejakem americkem mediu, farar a fara uz by pomalu stavely novy kostel:-) za vysouzene dolarky za zverejneni nepodlozenych informaci s uvedenim zdroje bez sohlasu zdroje!

No nic cesko tam pomalu taku dojde:-).

0 0
možnosti
E

E.T.

19. 11. 2008 16:00
kontakt

je mozne dostat na vas emailovy kontakt.?Chtela bych vam poslat neco k zamysleni a je to trochu delsi pojednani a tudiz upichnout to sem bylo celkem nemozne..prosim, napiste mi vas email, kam je mozne text poslat na radosov@hotmail.com. dekuji..Martina

0 0
možnosti
P

pavelk69

18. 11. 2008 2:21
pokracujici diskuze o clanku 2

Zadam li do google ci seznamu, Vase jmeno, clanek se mi neobjevi, alespon ne viditelne, zacinam vas podezrivat z negativni reklamy :-)

Musel jste se tedy vy sam nekomu sverit a tady je ten kamen urazu.....jako osoba "verejna" sam vite, ze tento clanek je dosti urazlivy a nejen , ze jste nezvolil pseudonym, jmenoval jste konkretni lidi a jeste jste se postaral , aby pronikl mezi chicagskou verejnost.

Nemluve o tom, ze napsat neco takoveho po 14 dnech je prinejmensim predcasne a cely vas clanek je opravdu znacne jednostranny, nebot ja sam tu ziji jiz 10 let a nazory na Obamu pro a proti bych odhadl  tak pul napul....znovu Vas odkazuji na YOUTUBE(jeremiah wright)....mejte se

P.S. Ponorka Simon Bolivar skutecne existuje...bodik pro vas :-)

0 0
možnosti
P

pavelk69

18. 11. 2008 2:20
pokracujici diskuze o clanku

Dekuji vam, za tento prispevek, je videt , ze jste inteligenti clovek a polemika s vami se stava zajimavejsi. Skutecne mi nezbyva , nez s Vami souhlasit, ze si za svym clankem stojite a obhajujete jej.

Odbocim k Bolivarovi....byl to revolucionar, revolucionar v p form;ravem smyslu slova..."bud jsi se mnou, nebo proti mne", nazory na nej se tedy vzdy budou trosku ruznit, v ramci zachovani objektivity ovsem musim pripustit, ze INTERNET je k nemu spise pozitivni....(ironii osudu je, ze zemrel na tuberkulozu v dome spanelu, proti kterym bojoval).....znovu podotykam, nazory se ruzni.....treba takovy Zizka, ale to je na uplne jinou debatu.

Zpet k vasemu clanku, vy nejste osobou privatni, vy mate urcity status celebrity a to vas stavi do uplne jineho svetla, jsme zpet u zodpovednosti.Ten clanek jste klidne mohl napsat pod pseudonymem.....mimochodem, kdo ho proflakl ?

0 0
možnosti
E

E.T.

17. 11. 2008 16:47
matesmates

0 0
možnosti
Z

zuzu111

17. 11. 2008 8:01
0 0
možnosti
A

amoleta

16. 11. 2008 23:31
Bolivar Blabol

Bolivare, styl tveho novinarskeho snazeni je tak udesny, ze by ti to mel nekdo, treba i nasilim zakazat.Umis sice opravit hrubky (jsem si jista, ze mi tady take jednu najdes, a s radosti neprejici starnouci cestinarky, mi ji opravis), ale ty tve dvouinformacni blaboly jsou dobre akorat na to, aby ti s nema farar, ktery na tu nasi faru taky taha 'cokoli', nasekal na tu tvoji bolivarskou prcku.I kdyz, musim uznat, zes tady za sve kratke pusobeni, ktere doufam nebude dlouho trvat a ty nas brzo opustis a vratis se do Cech unavovat lidi, svymi podprumernymi blaboly tam, objevil par prekvapujicich informaci.Kdopak te privedl k polske mafii?Bolivare, vy jste naprosty pitomec.Vemte si do ruky radeji motyku a vykopejte s ni velkou jamu a do ni prosim zakopejte vsecky sve clanky.Predem dekuji Amoleta Palacinka, ktera Obamovi prala a presto nemusi velkou cast cernochu v USA -ne proto, ze jsou cerni, ale proto ze nedelaji, kradou a hlavne jsou rasisticti( a i presto chce zachranit Afriku!).

0 0
možnosti
B

bolivar

17. 11. 2008 2:12
Re: Bolivar Blabol

Pokud někdo preferuje primitivní způsoby komunikace, tak je patrně primitiv. Proto i primitivní odpověď. Mé snažení nebylo novinářské. Také doufám že brzo odjedu.

0 0
možnosti