Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

pedr64

23. 10. 2008 8:15
tak sme si zase užili parlamentní taškařici,

která dopadla tak, jako ty předešlé. Ale nebojte se, opoziční politici slíbili, že si to co nevidět  zopakují.

jedním z argumentů pro tuto srandu byl ten, že se voliči rozhodli pro změnu. A tak se ptám ctěného voličstva. Proč jsou volby  do sněmovny, krajů, obcí a senátu každé v jiném termínu? Bylo by přece jednodušší (a asi i levnější)volit v jeden termín všechno. I pro voliče by to bylo pohodlnější, účast by byla jistě vyšší. Odpověď je jasná. Rozdělení má zabránit tomu, aby nebyly všechny zastupitelské sbory poplatné politické situaci a voličské náladě v jednom konkrétním termínu.

Z toho také plyne, že volby do různých zastupitelstvev spolu nesouvisí a volat na konto prohraných krajských voleb po odstoupení vlády je zcela liché.

Představme si teoretickou situaci, že v parlamentních volbách 2010 bude sociální demokracie poražena. Budeme tedy volat po tom, aby odstoupila krajská zastupitelstva(nebo hejtmani)? Asi ne, každý, kdo by s tím přišel, by byl za naprostého pitomce.

0 0
možnosti
JV

georgino

23. 10. 2008 8:05
Nejde o zbraně, ale rozum

Babička říkala, vola poznáš, že je všude vidět. Nemám problém s Topolánkem, ani s Paroubkem, natož s ostatními herci. Spíše mám problém, co jsme a co si ještě zasloužíme. Měnit vládu teď může jenom blázen nebo SEXMANN paroubek, vyjde to nastejno. Ale důležité je, aby si Topolánek nemyslel, že je guvernér nad bandou divochů. A to pochopení přeji nejen jemu, ale týhle zemičce, která je jenom prd velké ekonomiky.

0 0
možnosti
JV

georgino

23. 10. 2008 7:58
No dobře, milej, zlatej,

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik