Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mihl

7. 6. 2009 20:14
pro rezjir

Nárůst dluhů v jednotlivých letech od roku 1989 si prosím vyhledejte v nějaké ročence a pokud si nepamatujete kdo byl v kterém roce u vlády, najdete to tam také.

Myslím, že pokud si tyto údaje jakýmkoliv seriozním způsobem zjistíte, budete se asi velmi divit. Výše dluhů za vlády Klause a Topolánka odhaduji asi na 1/4 dluhů, které způsobily vlády Zemana, Špidly, Grose a Paroubka. Vy mi to určitě nebudete věřit. Buďte tak laskav a podívejte se opravdu na tyto údaje ve statistické ročence.

Děkuji Vám.[>-] 

0 0
možnosti
R

rqmark

7. 6. 2009 11:59
Zrušit opozici?

Vážený autore. Nebudu komentovat Váš názor na sociální demokracii. Přesto mě překvapuje, že se dnes protestuje proti opoziční straně. Vždy jsem měl za to, že funkcí opozice je právě jakási kontrola demokracie. Proto mě trochu zaráží, že v podstatě vyzýváte opozici k odstoupení.

Jinak tak, asi jako vy jste nespokojen s opozicí, já jsem stejně nespokojený s vládní politikou. Narozdíl od Vás, však chybu vidím v dlouhodobé nestabilitě českých vlád. Mě osobně, je celkem jedno, jestli vyhraje volby pravice nebo levice. Ale když nemá ani pravice a nebo levice dostatečnou podporu ke své politice, tak vznikají úplné nesmysly. 

To jaké švejkoviny umíme vymyslet, krásně popisuje současný min. financí pan Janota v článku s názvem "Nemůžeme mít švédské výdaje a anglické daně". http://www.novinky.cz/domaci/170668-nemuzeme-mit-svedske-vydaje-a-anglicke-dane-rika-ministr-financi.html .

0 0
možnosti
MH

BjBe

7. 6. 2009 10:01
podpora

podpora

0 0
možnosti
VC

akme

7. 6. 2009 9:34
Ač brzký důchodce,

plně s tebou a slovy souhlasím. Jen tak dál a věř že jsou tu ještě slušní lidé. Ne voliči ODS, KSČM, KDU a Zelených. Vasil z Nedělišť.

0 0
možnosti
T

twin

7. 6. 2009 8:38
Tak to mám radost.

Až budou chtít příště náckové mašírovat Ústím, doufám, že nastoupíte proti nim se spoustou vajec. 

0 0
možnosti
JK

babacek

7. 6. 2009 6:59
...pakliže skutečně milujete tuto zemi ...

Milují pouze moc a manipulaci s lidmi.

0 0
možnosti
RR

rezjir

7. 6. 2009 7:55
Re: ...pakliže skutečně milujete tuto zemi ...

A jak jinak chcete vést jakýkoliv kolektiv k nějakému efektivnímu výsledku?

0 0
možnosti
M

mihl

7. 6. 2009 3:04
Paroubek=Štěpán

Děti běžte domů na mlíčko! Jsou to slova Štěpána, pronesená v ČKD, v listopadu 1989. Ti starší si to pamatují, ale neumí to dát zde najevo. Ale při dalších volbách by mohli. Je to jejich morální povinnost. Volte prosím kohokoliv, jen ne koalici KSČM a ČSSD. Naše děti si to zaslouží. A Vy mladší, kteří si takováto a podobná slova umíte na internetu najít, přečtěte je svým starším známým a příbuzným. Požádejte je, nebo je vezměte k volbám. Jen tak se nedostanou k moci hulváti typu Rath a Paroubek. Jen tak nebudete za tyto tlučhuby splácet dluhy státu po celý zbytek života, nebudeme dělat ostudu v celé Evropě, ale už nebudu pokračovat. Vždyť Vy jste chytří a vzdělaní mladí lidé, kteří vědí co mají dělat a koho volit. Přeji Vám všem krásný a lepší život, než jsme prožili my za komunistů.  :-)!!

0 0
možnosti
RR

rezjir

7. 6. 2009 7:36
Re: Paroubek=Štěpán

Můžete laskavě osvětlit, jak to že ty státní dluhy nejvíce narostly právě za vlád Klause a Topolánka?

0 0
možnosti
F

fáfa.

7. 6. 2009 2:11
hmm, projel jsem diskusi,

trefils je. Na citlivým místě. To se jim nelíbí, to ti neodpustí.

0 0
možnosti
F

fáfa.

7. 6. 2009 2:03
dobře. Prostý popis faktů.

Že se to dotklo komunistického a lightkomunistického póvlu není div.

Dali ti šanci zmoudřet. Jsou "benevoletní" - ve stylu (a kolikrát jsem to poslední dny  od komoušů slyšel) - "co dokázali, co v životě dokázali ?"

Stejná pakáž na nás řvala totéž.

Nenech se otrávit.

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

7. 6. 2009 0:26
Máte pravdu, NEJSTE fašistická lůza,

jste jen mladí naivní lidi, kterým někdo něco nakukal a vy jste se toho chytli. Sami jste ani nevěděli, proč hážete vajíčka, ale líbilo se vám to, protože jste mohli provokovat a být za rebely, což se mladým líbí. Kdybyste žili třeba na začátku dvacátého století, měli byste jiné starosti. Vaše vajíčkové akce jsou jen projevem nedostatku povinností, ale co, za pár let, až budete mít rodiny, na takové hovadiny nebudete mít čas.

0 0
možnosti
F

fáfa.

7. 6. 2009 1:51
Re: Máte pravdu, NEJSTE fašistická lůza,

Samozřejmě. Pak budou držet ústa a krok. Nechají si močit do uší a slibovat důchody, všechno zadarmo, a dávky. Ve tvých očích, komoušský poskoku, jim někdo něco nakukal. Nechápeš že někdo má názor svůj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik