Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Y

Yarda.

12. 7. 2009 21:05
Já bych začal u majitele

je to prý nějaký ústav pro výzkum zkoumání a údajně má prsty i ve státních maturitách. Jak to že to nechal dojít tak daleko, proč tu vilu buď neprodal nebo nepronajímal a získané peníze nepoužil k financování vlastní činnosti atd. Teď se diskutuje o akademii věd a jsou řeči že kdosi má zájem aby se zrušila. Pokud tam vládnou také takové pořádky tak žádná škoda.

0 0
možnosti
K

k!amm

11. 7. 2009 2:06
Tam u nebeských bran

Hele, ty bydlíš asi v nějakým vyšším patře, viď? (A k těm, co to sledovali přes kamery a myslej si, že to je to samý co naživo, je snad zbytečný se vyjadřovat...)

0 0
možnosti
M

Michael.C

9. 7. 2009 2:01
Milada a Squatteři 3

Zákony pochopitelně z principu odmítají, ale jakmile je upozorníte že

danou nemovitost obsadili nezákonně, hned na vás vytáhnou překroucenou

verzi britského zákona, v našem právním systému v podstatě

neaplikovateného. Násilí samozřejmě odmítají, s výjimkou

mlácení nácků. Bohužel pod pojmem "nácek" často rozumí "ne squatter". Bohužel, prvních dvou typů je čím dál méně, zato agresivních blbců vyžívajících se ve výkřicích "gestato" a provokacích s cílem se porvat povážlivě přibývá :(

0 0
možnosti
M

Michael.C

9. 7. 2009 1:59
Milada a Squatteři 2.

Což jim ale poněkud paradoxně nebrání v tom vám vzápětí spílat že děláte něco domněle

ilegálního (rozuměj "něco co se jim nelíbí" - například že je fotíte,

protože je to dle jejich názoru ilegální). Nelegální je ostatně všechno co se jim nelíbí a na co nemají argument. Ostatně, ilegální je podle nich i policie, ale střežte se jim něčím znelíbit - hned vám policií začnou vyhrožovat.

0 0
možnosti
M

Michael.C

9. 7. 2009 1:55
Milada a Squatteři

Pokud vím, Milada si prošla několika různými obdobími, vždy podle toho co tam bydlelo za squattery - on totiž není squatter jako squatter. Byla období kdy tam bylo všechno víceméně v cajku, ale byla taky období kdy to bylo doupě fetek.

Prostě existují víceméně 3 druhy squatterů - první jsou squatteři kteří ví že být "free" neznamená štvát nutně všechny okolo, jsou realisté a chápou že tak nějak musí vycházet i s lidmi kteří nesdílejí jejich pohled na svět.

Potom existují squatteři "blouzniví romantici" kteří věří že se jednou vrátí doba "kdy si každý mohl zajít do lesa pro dřevo a postavit si z něj dům" - blázni, ale svému okolí víceméně neškodní.

No a pak jsou tu rádoby-squatteři kteří si myslí že čím víc budou ostatní prudit tím víc "free" budou. Bohužel v hlavě to mají poněkud popletené, takže psa na vodítko prostě nedají protože "tím bojují proti systému", deklamují fráze o tom jak nesnášejí zákony, policii, stát a nadnárodní korporace.

0 0
možnosti
S

Saari

8. 7. 2009 9:35
To ti můžu podepsat

Na Troji jsem bydlela v letech 2003 až 2008 a popravdě o Milaďácích bych napsala totéž. Zpočátku jsme o nich nevěděli, dokud nám služebně starší kolejáci neřekli, že ti alternativci bydlí přímo u koleje. Psy jsem tam tehdy prakticky neviděla, hluk z Milady jsem slyšela párkrát do roka. Co mně tehdy spíš vadilo, byla banda ožralů, která chodila pravidelně mezi budovami kolejí a hulákáním budila a rušila jak studenty, tak squattery.

V roce 2007 se to ale zhoršilo. Lidi z druhého bloku, kteří mají okna nad Miladou, si stěžovali na časté hlučné koncerty a po incidentu v zoo jsem si více začínala všímat psů. Jednou ráno totiž jeden z nich vyběhl na mou invalidní kamarádku, majitel nikde, psa jsem sice zahnala, ale kamarádka se od té doby docela bála.

Odstěhovala jsem se před rokem, takže nevím, jak a jestli to squatteři vyřešili. Lidi to ale dost štvalo. Na kolejích jsme zvířata z bezpečnostních důvodů mít nemohli, a okolo pobíhají velcí psi, které nikdo nehlídá...

0 0
možnosti
PK

dolch

7. 7. 2009 22:40
Není nad včasný zásah

Docela by mě zajímalo, kolik těm squaterům v průměru je. On tam totiž byl squat již za mého mladí, tedy před dobrými 20 lety (opravdu se tam usadili hned po revoluci). Musím ale přiznat, že tenkrát moc hluční nebyli ani jiné problémy s nima si nevybavuji. To spíš pan domácí z vedlejší vily měl problémy s náma :-) Ale nakonec jsme se skamarádili, neb chodil k bábě Blažkový na lahváče.

0 0
možnosti
SC

Spravedlivy Cech

7. 7. 2009 21:24
karma

jen bych se nebál být k těm fetkám tvrdší.PS.: naučit se pravopis, s tímhle bys vysokoškoláku na mojí střední neodmaturoval.

0 0
možnosti
P

p.o.p.

7. 7. 2009 17:02
Bojler.....

....pardon - KARMA!;-D

0 0
možnosti
V

vsetin

7. 7. 2009 16:10
Kocáb je mamlas

já si myslím, že je třeba podat trestní oznámení na Kocába. Podporuje nezákonosti a rozeštvává společnost. když to vidí nepříspůsobiví ví, že jsou v klídku.....Kobá přijede a něco jim zase zařídí.... ;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik