Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

28. 4. 2009 21:34
Čím to, že máte takovou smůlu?

Když jste tak vynikající. Sám takové zkušenosti vůbec nemám, a nevím o nikom ve svém okolí (s jedinou výjimkou) kdo by takto trpěl.   Ta trpící dlouho nebyla v běžném podniku, takže nyní má problém, pokud šéfová má jiný názor.

Jak říkám - lituji vás s vaší zcela neobvyklou smůlou.

0 0
možnosti
E

emaco

28. 4. 2009 22:13
Re: Čím to, že máte takovou smůlu?

k politování je celá společnost, nejde o smůlu ale o zásady ;-)

0 0
možnosti
LH

Hyacinth Bucket

28. 4. 2009 19:48
Tohle vypada spis na osobni krizi

Jen jestli se, madam, neprecenujete. Pokud jste nekde na malem meste, je to samozrejme, ze prace neni tolik. Prestehujte se jinam. Pokud jste tak flexibilni, jak o sobe tvrdite, a svobodna, zadne zavazky, tak se prestehujte. Protoze schopni lide nejsou nikdy dlouho bez prace. Pisu z jednoho krasneho mesta v Anglii, vim, o cem mluvim.

0 0
možnosti
E

emaco

28. 4. 2009 22:12
Re: Tohle vypada spis na osobni krizi

ano, velmi dobrý postřeh, tvořím pokračování fejetonu Krize II (osobní) ;o) Krásná města v Anglii mám již za sebou, děkuji ;-)

0 0
možnosti
RS

leonet

28. 4. 2009 19:01
Krize společnosti, které? Naši, evropské, světa?

Mohla by jste to upřesnit? Nejdál jsem byl v Bulharsku. Nevím jak to vypadá dál. Ale co jsem viděl a pamatuju, po materiální stránce se máme lépe. Ještě před několika léty jsem byl taky na dlažbě, a proto vám rozumím. Jen tak krize nenastála až dnes, jen je lépe vidět. Jinak si myslím, že krize všeho je na zemi už moc dlouho. A bude to ještě horší. Protože těch upřímných a poctivých je čím dál tím míň.

0 0
možnosti
E

emaco

28. 4. 2009 22:10
Re: Krize společnosti, které? Naši, evropské, světa?

ve fejetonu myšlena naše společnost jako  celek - hodnoty lidí, jde o průřez různými typy společnosti - firem, navštívila jsme více zemí, ale nepoznala ...abych mohla soudit, v anglii jsem žila tři roky, ale tam je vše schované ve frázích. Kvituji Váš postřeh, že krize je tu už dlouho, jen je ted více vidět ...Nedostatek upřímnosti, poctivposti považuji za tu největší krizi (sdílím) - pointa fejetonu, děkuji ;-)

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

28. 4. 2009 18:32
Váš příběh mi připomíná nedávnou historku

...kterou jsem zažil.Po létech jsem se setkal s některými splužáky na třídním srazu.Co jiného se na takovém srazu probírá než rodina a pak hlavně pracovní úspěchy.Máme ve třídě spolužačku,která to dotáhla opravdu daleko.Tak daleko,že dnes dostává nabídky práce z celého světa a nestačí odmítat.Dnes už většinu času žije mimo ČR.Ta holka neznamenala na škole skoro nic.Odcházela ze základky na učnák a pak si doplnovala částečně vzdělání při práci.Na VŠ to ale nedotáhla.Má myslím jen maturitu.V kontrastu s ní je drtivá většina premiantů,kteří vystudovali VŠ a dnes se životem plácají podobně jako vy.Co  tím chci říci?Že se člověk nemůže vždy spoléhat jen na papíry a uklidnovat se tím,že v minulosti byl snaživý.Papír není automatickou vstupenkou do světa úspěšných.Úspěšným je ten,kdo na sobě pracuje stále,ten kdo má schopnosti být vyjímečný,ten kdo jde dál a dopředu.....zkuste to.Nestěžujte si na minulost,věřte si a řešte budoucnost.Ono to nakonec půjde,uvidíte.  

0 0
možnosti
E

emaco

28. 4. 2009 18:51
Re: Váš příběh mi připomíná nedávnou historku

dávno vím, VS není jediné mé vzdělání, a poslední, nehodlám plakat, napsala jsem fejeton, ne osobě, o této společnosti, o krizi. Děkuji ;-)

0 0
možnosti
PN

vver440

28. 4. 2009 18:27
dojemný

tak zkus reqalifikaci. třeba na servisáka výtahů. jenže vono se nechce makat:-)

0 0
možnosti
E

emaco

28. 4. 2009 18:49
Re: dojemný

rekvalifikace nejsou pro VS a až po 5 měsících možná, nicméně se rekvalifikuji opět sama, nebot se makat chce. Hlavou se taktéž maká. Děkuji;-)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

28. 4. 2009 18:07
nebrečet, zvednout hlavu

a hledat, madam:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik