Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WS

wandering star

3. 10. 2009 23:32
Každý výběr je diskriminace

a je naprosto logické vylouřit z dárcovství krve skupiny lidí, které jsou nadměrně promořené chorobami, které se přenášejí krví, protože přítomnost některých těchto chorob se zjistí až za delší dobu po nakažení. Kdo při vyplňování dotazníku lže, může být stíhán za ohrožení zdraví, případně vraždu.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

4. 10. 2009 20:53
Re: Každý výběr je diskriminace

Krevní příspěvky jsou anonymní.Nelze zpětně dohledat podle krevní konzervy konkrétního dárce.Otázka v dotazníku je diskriminační.Měla by znít:Měl jste v poslední době rizikový sexuální styk!Nechráněný styk s prostitutkou je rizikovější než chráněný sexuální styk s mužem!A jak říkám i tato otázka je bezpředmětná.Každý na ni může odpovědět jak chce aniž musí nutně uvést pravdivou odpověď!

0 0
možnosti
E

eAA00

3. 10. 2009 22:32
....

Odpovědný pedofil ovšem krev dávat může. I když je fakt, že tam riziko nákazy je ještě určitě menší než u normálních heterosexuálů. Přeci jen dítě bude mít sexuálních partnerů určitě méně. Navrhoval bych kompromis. Co darování krve homosexuálem pro zraněného homosexuála ? Když už to mohou mít v občance ? /?partner?/

0 0
možnosti
JJ

Jay6

3. 10. 2009 15:17
Nesmyslná diskriminace.

Zdravotníci naprosto nesmyslně diskriminují homosexuální menšinu.Krev stejně prochází kontrolami.Odpovědný a věrný gay žijící ve spořádaném svazku s jediným partnerem je tak nucen lhát do dotazníku,který má úroveň bolševického kádrového spisu.A bohužel i stejnou vypovídací hodnotu.Chyba je taky v překonaném systému tzv.bezplatného odběru.Dnes,když se platí snad i za vzduch je to už trochu pasé!

0 0
možnosti
M

Mufu

3. 10. 2009 12:39
Autor

plácá hlouposti.Homosexuálové jsou mnohem rizikovější skupinou než heterosexuálové,takže krev od nich nebrat! Homosexuálové hledí na svět prizmatem sexu.

0 0
možnosti