Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

assam

5. 8. 2009 12:35
Taky si hodím

První pokus autorky a zřejmě taky poslední:-P;-D;-D;-D.Doufám...obhajoba "čtyřkolkářství" na iDnes rozhodně nepofrčí.petr.assam

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 8. 2009 17:15
Re: Taky si hodím

A já se připojuju.  Skutečně jsem v lesech, polích a silnicích nepotkal větší blbce ( měřeno:  počet debilních skutků čtyřkolkáře / počet setkání s čtyřkolkářem ). Tento poměr se blíží 100 %, ale možná jsem měl pouze pech a někde snad žije i člověk, který tento stroj potřebuje a umí jej správně používat.!!;-O

0 0
možnosti
K

K-D

5. 8. 2009 11:37
Čyřkolky mohou být dobré

pro starého tlustého revmatického strejdu, když se jede podívat na to, jestli močka z hnojiště neteče do potoka. Možná by šly i upravit jako vozítlo pro invalidy. Ale do přírody se s nimi vydá jen šílenec. Když už, tak kolo - a pro nás staré unavené lenochy s malým benzinovým motorkem, když je kopec móóóc velký. Tohle nevadí ani ochranářům, a z hlediska zákonů jde o bezmotorové vozidlo.

0 0
možnosti

debater

5. 8. 2009 11:24
Poradím Vám,

jestli máte přírodu ráda tak ,jak píšete v blogu, choďte do ní pěšky. Prokážete tím přírodě i sobě větší službu.Pravda je to menší adrenalin ale větší klid, pokud ovšem, okolo Vás nebudou prudit adrenalinoví motorkáři a čtyřkolkáři.

0 0
možnosti
K

Komik1

4. 8. 2009 23:57
Hezká sebechvála.

Jenom nevím proč, je v příspěvku tolik pravopisných chyb.Buď je pisatelka nedovzdělaná,nebo je jí jedno co a jak napíše,nebo si o čtenářích myslí, že pro ně to je dobré.Ale,v každém případě to ukazuje na určitou dávku arogance.To znamená,že je jí jedno, že někoho třeba obtěžuje hlukem motorů a zápachem z výfuku.Ona dost dobře nechápe, že když tak strašně potřebuje k životu adrenalin, tak že přece nemusí znepříjemňovat život a klid ostatním.Ona si vymyslela čtyřkolku, tak ostatní jí to musí tolerovat.Jí nezajímá, že někdo,si třeba dá kafe a chce si přečíst kousek knihy v klidu.Jí je jedno, že někoho třeba ruší.Že třeba ruší zvěř v lese i kdyby doopravdy jezdila po cestě.Jí nezajímá žádný argument, ona musí mít adrenalin za každou cenu.Ať ho má, musí se uhýbat letícím kamenům a klackům.

0 0
možnosti
K

Komik1

5. 8. 2009 0:07
Re: Hezká sebechvála.

Možná, by nevadilo natáhnout na čtyřkolkovou stezku v lese drát.To by pak byl adrenalin.Co?Ta holka musí být normálně vysmažená.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

4. 8. 2009 23:43
Já vás (čtyřkolkáře) například vůbec za zbohatlíky nemám.

Nejste nic jiného než socky, které se snaží machrovat na činskejch plagiátech. Naše silnice (bohudík) zas nejsou takové tankodromy jak se traduje, takže je jasné že každý čtyřkolkař dřív nebo později ze silnice sjede a to pochopitelně na pole, nebo do lesa. Víc možností doopravdy neni. Čtyřkolka dosahuje nejvyšší rychlosti cca 85 km/hod. (ty lepší modely) Sotva lze někde na silnici dosáhnout adrenalinu když po kolech, traktoru a hovnocucu je to čtvrtý nejpomalejší přibližovadlo který se tam pohybuje. Fakt vzrůšo když mě předjede čepičář ve Favoritu:-) Tak hurá do zasetýho pole plašit koroptve. Tam jste jedničky, hlavně proto že takto absolutně zbytečně devastovat krajinu může leda vylízaný pako.

0 0
možnosti
H

Hug0

4. 8. 2009 23:16
hmm..

me je to jedno - jen mi neni jasny pri dnesnim omezovani vseho co se da, proc ty ctyrkolky vydavaj takovej kraval ... bydlim u hlavni silnice a docela to rusi.

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

4. 8. 2009 23:05
mno

Na jednu stranu mě pitomci, který na čtyrkolkách ničej lesy pěkně s.rou. Na druhou stranu musim uznat, že je to fajn zábava a taky se rád svezu, když je příležitost. Ale ne někde v lese!!!! Snad neni problém pro ježdění používat oficiální dráhy nebo jiný prostory určený mtoristickejm sportům. Když už se ke čtyrkolce dostanu, je to obvykle někde na trucktrialu, kde se dá po uzavření soutěžních sekcí a po tom, co odejdou diváci celkem slušně vyblbnout.....

0 0
možnosti
JK

mom

4. 8. 2009 23:10
Re: mno

Lépe bych to nenapsal V

0 0
možnosti
JK

mom

4. 8. 2009 22:34
Hušte

Až vás uvidim v lese, s radostí si hodim! Na silnici je to ovšem jiná, tam respektuji každého a silničnim jezdcum navíc i fandim. Ale v lese čtyřkolky ZAPALUJU! Čili na mě pozor! ;-O;-O;-O

0 0
možnosti
M

Mufu

4. 8. 2009 22:32
Ještě vodní skůtry

Nudící se pitomci ulítávají na adrenalínu.Dá se to pochopit u pubescentů.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

4. 8. 2009 21:59
beze strachu

Jednou hodím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik