Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Apodemus

10. 2. 2011 11:24
muzete mi vysvetlit svou motivaci k napsani toho blabolu

vazne bohuzel kolego?

0 0
možnosti
A

Apodemus

10. 2. 2011 12:58
pokracovani

musel jsem odbehnout, predtim jsem to nestihl dopsat. Ja vazne nechapu, proc si lide jako vy kali do vlastniho hnizda a jdou proti vlastnim. Chapu to u reditelu nemocnic, chapu to i u profesoru z fakultek, kteri zaujimaji mocenske pozice v soucasnem systemu, ale naprosto to nechapu u bezneho doktora. Nevim co delate za obor ani na jake pozici pracujete, ale proste vase nazory nechapu. Vyse jsem mozna vulgarne napsal, ze se jedna o blaboly. Ono kdyz tu clovek jistou dobu diskutuje s primitivy jako je Marek Voksay, tak se jim holt prizpusobi vyrazivem i urovni, takze se omlouvam.

0 0
možnosti
J

jirkan01

9. 2. 2011 15:59
Pane doktore

u Vás bych se chtěl léčit. Bohužel obecná důvěra v lékaře je na bodu mrazu, ale když se objeví víc podobných, může se to hodně vylepšit.

0 0
možnosti
PB

Pikolik

9. 2. 2011 11:34
Pekne receno

Pekne receno. Jsem pro to aby vzdelani lide, kteri odvadeji dobre svou praci meli odpovidajici plat. Ale ten je dan silou ekonomiky statu. Jsem rad ze i mezi lekari jsou lide s Vasim nazorem.R^

0 0
možnosti
KBD

Křišťálová briketa dnes

9. 2. 2011 11:24
Díky pane doktore

R^

0 0
možnosti
M

milan16647

9. 2. 2011 10:54
Stávkujeme?Nestávkujeme?

Tak se ptám jsou-li lékaří účastnící se D-O svéprávní.Když sleduji jak vše probíhá,Lékaři"náhodou"podávají výpovědi ve stejnou dobu.Podám-li výpověď a v zápětí se dožaduji protiprávního přijetí zpět do místa,vypovídá to trochu o mé inteligenci.O peníze mi až tak nejde,spíše o reorganizaci zdravotnictví ale ze dvou miliard nedám ani halíř.Kubek /záměrně vynechávám titul/:"Vláda bude mít na svědomí 10 milionů bez zdr.péče". Tak asi:" Dejte mi milion jinak ten knoflík stisknu a máte na svědomí celé letadlo i s lidmi!".Proboha koho si to lékaři volí za šéfa?Musí snad mít lékař agentůru na to aby podal výpověď?Možná by výpověď slušela Kubkovi za zklamání důvěry.Máte mě na Proseku vidět pane Kubek.A doufám že další pacienti se také poučí.:-)[>-]

0 0
možnosti
JV

jafava

9. 2. 2011 10:09
Nějak mi uniká, jakým způsobem může pacient ovlivnit

výši mzdy nemocničního lékaře.

Pacient platí zdravotní pojištění, pojišťovna hradí nemocnici provedené výkony, vedení nemocnice vyplácí mzdy. Nevidím tam žádnou možnost, aby pacient zvýšil mzdu lékaře, pokud mu nedá přímo nějaký bakšiš. To platí ve všech nesoukromých nemocnicích. I kdyby si člověk chtěl zaplatit nadstandardní péči, nikoliv jen samostatný pokoj s televizí a připojením na internet, tak to nejde. Snad to vyřeší připravovaná reforma, ale stejně nikdo pacientovi nezaručí, že takto získané peníze zvýší mzdu konkrétního lékaře.

V soukromých nemocnicích, kde se platí keš, jsou asi jiné možnost, ale těch se problém odbory organizovaných výpovědí netýká.

Celou akci organizovanou LOK vnímám jako snahu zamezit současné vládě pracovat na reformách, které slíbila ve všech oborech, nejen ve zdravotnictví, a které se nehodí opozičním stranám; tak za pomoci svých spřízněných odborářů spustily akci, která, posílená dlouhotrvající mediální hysterií, vyděsí co nejvíc lidí. Fuj!

0 0
možnosti
FH

Brůžek

9. 2. 2011 10:03
Souhlasím.

Lékaři dvacet let čekali (nevím na co), a až se konečně objevila vláda, která má v programu zamést s korupcí a skončit se zadlužovaním státu, začali ji mydlit schody vyděračskými požadavky. :-/

0 0
možnosti
JT

settt

9. 2. 2011 10:19
Re: Souhlasím.

nebuďte bláhový....jedinej kdo chce zamést s korupcí je Radek John, který vůbec netuší jak se na MV jde proti němu všemi možnými i nemožnými způsoby..

dokud se exemplárně nezačnou zloději (korupčníci) trestat, brát jim majetky, nic se dít nebude a krást se bude čím dál víc (bude-li z čeho).

0 0
možnosti
LI

Lino Inventura

9. 2. 2011 8:45
Víte pane kolego

já také nesouhlasím s akcí DO, nikdy bych se k takové zpolitizované nabubřelé kampani nepřipojil a pokud bych přijal některou z nabídek na práci v zahraničí ( SRN, GB), kterých já i tisice dalších lékařů dostáváme ročně několik, určitě bych se rozhodl po zralé úvaze a nikoli na základě rozhodnutí ROH- pardon, LOK. Ale nenechte se mýlit, většina čtenářů vás tu chválí proto, že přesně splňujete českou představu o lékaři- 24 h denně 365 dní v roce s úsměvem k dispozici bez ohledu na vlastní rodinu, nezajímající se o peníze bez ohledu na vyživovací povinnost vůči svým potomkům- zkrátka takový doktor z virtuálního světa, ale z masa a kostí:-)

0 0
možnosti
PB

Pikolik

9. 2. 2011 11:38
Re: Víte pane kolego

To je pekna hloupost. Nikdo nechce lekare, ktery kasle na svou rodina a sedi v nemocnici zdarma 24 hodin. Naopak. Chci aby mne lecil nekdo kdo dela svou praci rad a je si vedom toho ze soucasti leceni je i jednani s pacientem. Resenim by mohlo byt zvyseni poctu lekaru, napr. naviseni poctu studentu lekarskych fakult. A take jiste prerosdeleni lekarskych ukolu. Ne kazdy musi nutne umet vse, take ne kazdy clovek ma kazdy den slepak...

0 0
možnosti
H

Host8

9. 2. 2011 8:28
Děkuji

Děkuji za příspěvek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik