Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

19. 5. 2009 16:10
ad tuleni

a jiná zvířata, tady bych nesouhlasila až tak úplně, zakázat lov je samozřejmě kontraproduktivní, pokud by šlo jen o ten zákaz, nicméně si myslím, že je-li zákaz prvním z mnoha zákazů a provázaných podmínek, které ošetřují celou cestu zpracování kůže až po prodej, pak už smysl má. Takže pokud by se zakazoval vedle zabíjení zvířat pod pokutou manipulace s kůží, její zpracování a zákaz dovozu výrobků, pak již ten prostor pro černý trh není nebo je minimální. A fakt je, že nejvíc ale zabere módní trend, kožichy a kožešiny pravé-přestaly být módní, krom toho pár pošahanců stříklo kyselinu či barvu na kožich nositelky ( kdo by si pořizoval za těžký peníz něco, co obratem může vyhodit). Zkrátka není to jednoznačně špatně.

0 0
možnosti
AH

nyny.

19. 5. 2009 16:15
Re: ad tuleni

testování na zvířatech kosmetiky považuji za obludnost, protože kosmetika k životu potřebná není a když někdo má potřebu být zmalovaný jako indián, nebo na sebe patlat 5 krémů, ať si klidně rakovinu užene.Ostatně alergie je záležitost individuální, tu zviřata neodhalí a je dostatek přírodních maziv, které testovat netřeba.Ovšem u jakýchkoli léčiv a léčebných mastí to je jiná.

Co se týče těch dětí v Africe, nevyčítejte holčině, že nedá peníze na charitu (nedala bych taky, protože vím, že 90% tzv.charit je podvod nebo většina peněz jde na režiji). Smysluplná je adopce na dálku, ale tam je třeba se zavázat na 5 tisíc ročně po dobu minimálně tuším 4 let, což si ne každý může dovolit a holčina už vůbec ne. Takže máte sice pravdu, ale opravdu jen do určité míry.

0 0
možnosti
H

hash55

18. 5. 2009 21:10
gg

jestli si v devitce tak to je velice dobrej clanekR^R^

0 0
možnosti
JM

djsano

18. 5. 2009 20:19
LOL

Autore, tvoje diágnoza je jasná, nedostatek sexu. Najdi si babu a nepiš chujoviny na blogy. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik