Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

viet

12. 1. 2012 18:46
Esence

Věta z blogu "K radosti mnohých občanů našeho státu jsme mohli o loňských prázdninách konečně kostatovat, že máme schopnou, silnou a rozhodnou vládu." je esencí neinteligence. Copak někdo mohl mít taková očekávání?

A mimochodem: od věcí veřejných jde ve věci "církevních restitucí" pravděpodobně jen hloupost. Neskutečná lumpárna přece pramení od ODS a TOP. To ono se budou muset z takové zlodějny zodpovídat!

0 0
možnosti
J

Jiráno

12. 1. 2012 21:42
Re: Esence

Já vím, že je to kliše, ale doba je taková, že bez šetření to prostě nejde. A já měl ve ve vládu Petra Nečase opravdu důvěru. A Věcem veřejným jsem věřil možná nejvíce. Jak jsem ve článku zmínil - tato důvěra je po sérii skandálů pryč. ODS a TOP 09 však stále (až na několik málo výjimek v podobách některých politiků) věřím, že naši zemi zodpovědně provedou finanční krizí. A co se restitucí týče - církve by měly dostat to, co jim patří (kostely, kláštery, pole, louky i lesy), ale 60 miliard by podle mě v této době ještě několik let počkalo.

Jiří Svatoš

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

12. 1. 2012 18:24
máte tam jednu chybu

veverky se nestáhli do zálohy - to by nejmíň zmizeli v lese a ve sně´movně by po nich zbyly jen blechy; oni se stáhli do přede, připravených pozi - budou škodit dál

1 0
možnosti
J

Jiráno

12. 1. 2012 21:48
Re: máte tam jednu chybu

Z podstaty věci VV nyní nikomu vlastně neuškodili (maximálně sami sobě). K situaci se vzhledem k nelehké finanční situaci naší republiky postavili zodpovědně, ale nedotáhli to do konce. A to je to hlavní - objeví se problém, jinak neaktivní Véčkaři se zjeví, udělají pozdvižení, vyburcují média a veřejnost a pak ustaupí na původní pozice, aby skutečně nezpůsobili něco, co by pro ně mělo existenční následky (pád vlády nebo dokonce předčasné volby).

Jiří Svatoš

0 0
možnosti
J

Jiráno

12. 1. 2012 21:44
Re: A co třeba tohle vysvětlení.

Znám toto vysvětlení, ale, upřímně, nesliboval to Petr Nečas už dávno před tím, než k tomu třídenímu extempore vůbec došlo? Jestli se Véčkaři snaží obhájit svoje rozhodnutí tímto - je to pro mě ubohé a alibistické.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik