Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Dezo-Conka

23. 2. 2009 9:57
Tak to vidíte y druhé strany

Já jsem sloužil noční služby 20 let,

interní JIP.,RZP i LSPP.

Ještě koncem 80.let jsem ya službu na JIP interního oddělení bral 17 Kč hrubého ,za hodinu a můj zedník chtěl 50 kč/hod.čistého.Děkuji,nikdy více,často to byla galeje,po8,5 hodinové práci do služby a pak opět na 8,5 hodin do práce.

Jak bych řešil uvedený případ? Poradil bych se po telefonu s lékařem/urologem/ a vzčka do rána

a anvštívil pediatra.Framykoin ung/může alergizovat/a nějako dezinfeckci snad máte doma.-Nebezpečná je zánětlivá fimoza a škrcení penisu nebo priapismus.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

23. 2. 2009 10:00
Re: Tak to vidíte y druhé strany

Nemocniční lékaři dnes pracuji za almužnu.Po privátních nemůžete chtít

dalších 150 služeb měsíčně navíc,jak to bylo dříve/i v mém případě/.20 let takových služeb vás kompletně odrovná,něco budete muset řešit sami,tak je to v celém civilizovaném světe.

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

23. 2. 2009 8:28
je to snad VAŠE dítě, ne?

Přece nemůžete čekat, že zavoláte asistenční službu jako u auta, předáte ho a vrátí Vám ho opravené?8-o

Opravdu Vás tak krká ten čas s ním strávený a pár desetikorun? Sice chápu, že jste byli nemocní a platíte zdravotní pojištění, ale....:-/ 

0 0
možnosti
KA

krabi

22. 2. 2009 22:49
přeji zdraví, ale jinak jaký problém ?

malému i Vám samozřejmě přeji uzdravení. Asi jste si chtěla ulevit ze stresu. Ale jinak opravdu nechápu Vaše postěsknutí, že jste nahražovala nějakou péči. Jakou péči čekáte při současné výši zdravotního pojištění ? Napadlo Vás spočítat, kolik by stále sanitka , dojezd lékaře k Vám ? Jeden výjezd záchranky v Praze stojí cca 5.000 Kč.

A k poplatkům - vy neberete přídavky na děti ?

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

22. 2. 2009 22:25
Nechapu...

Vysvetli mi nekdo pointu onoho dojemneho pribehu?

A tuto vetu nechapu vubec "Že jsme suplovali sanitku, lékařskou péči, sponzorovali národní rozpočet či telefonní uzel ??" Co autorka ceka? Ze ji na zavolani prileti helikoptera s lekarskym konsiliem zachranovat maleho pindika? Vse hrazeno, samozrejme, z povinneho zdravotniho pojisteni? 8-o

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

22. 2. 2009 22:34
Re: Nechapu...

no autorka podle meho nic takoveho neceka. Proste jen popsala situaci, popsala "ochotu" nekterych lekaru a naopak opravdovou ochotu jinych lekaru a na zaver dodala zamysleni nad tim, ze proste sice je to neco stalo, ale za zdravi ditete a dobrej pocit to stoji za to dat bez mrknuti oka.

takze az priste budete premyslet, jak se do nekoho navazet, zamyslete se nejdrive, jestli je to opravdu nutne.

0 0
možnosti
SV

svetla666

22. 2. 2009 22:21
POHLED MIMOSTŘEDOČESKÝCH!!13:!!Prhlédněte i VY!!

na YOU TUBE zadejte   JAK ODS LŽE   a máte vše na vlastní oči a uši !!! a nebo google zadat čtyři slovíčka....nový článek blog idnes....![>-]

0 0
možnosti
F

Fiara.L

22. 2. 2009 22:14
Přesné

Za sloh(nebo snad formu)bych sice dala za dvě,ale docela dobře je vystižena nervní situace kolem banálního,leč pro malého tvorečka dosti traumatizujícího,ale hlavně velmi bolestivého problému.Jako porodní bába ze staré školy bych tento problém řešila tzv.levou zadní a nechápu,že s tím mají hlavy študované takový problém.Jezdit po nocích od čerta k ďáblu mi přijde příšerné.Nojo,kdyby fungovaly ty "zbytečné" pohotovostní služby....Ale důležité je,že jste řádně zaplatili ty REGULAČNÍ poplatky.

0 0
možnosti