Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Eliska_let

7. 12. 2010 20:44
...

Zůstat a zkusit to. Protože jak říká kamarádka, lidi jsou v podstatě stejní, u každého najdeš nějakou nedokonalost, se kterou je třeba se smiřovat, a jejich střídáním si akorát zvyšuješ riziko pohlavní nemoci.

Teď vážněji:

Taky ta vytrvalost a snaha překonat svoje ego může nakonec síle toho vztahu velmi prospět. Zvlášť pokud ona ví, že to víte, ale že jste jí odpustil (to neznamená zapomenout, ale nevytahovat to na ni ve slabých chvílích, jako vrcholný argument zpod stolu). Pak si vás naopak může vážit o to víc, protože jí dáte jasně pocítit, že ji milujete (nesobecká láska se poznává právě také schopností odpouštět). Pokud budete mít pocit, že to nemá smysl... tak se to dá ukončit i později, po tom, co jste s tím zkusili žít. Nemusí ale i může to být hřebík do rakve vašeho vztahu. Záleží na vás dvou, ne na tom, co vám radí okolí.

A jestli to byla fikce, tak výborně napsaná! :-)

0 0
možnosti
RL

limbursky.blog.idnes.cz

6. 12. 2010 8:39
Dobrá povídka

R^ rozhodně pokračujte, ať nezůstane u "prvního pokusu"! (A na ustanovení kodexu blogera, že vše, co napíšete, musí být pravda, se vyprdněte, stejně jako tomu bylo jistě i v tomto textu ;-) )

0 0
možnosti
EK

Deleter

6. 12. 2010 8:29
---

Tak hypoteticky by mi vadilo víc, že s ním trajdá po romantických večírcích, než že si vymění tělní tekutiny. Ovšem i to by vadilo na tradáá. Jenže ono se to radí, že, když v té situaci člověk není.

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

5. 12. 2010 22:43
Ještě jedna poznámka k věře či nevěře

Dost se tu řeší, že nikdo není svatej, že se úlet může stát apod. Ano, může se stát úlet. Doma se pohádáme, jeden z nás půjde na pařbu, dá si nějakou skleničku, a s někým se tam jednorázově vyspí. Tomu se říká úlet. To, co předvedla dotyčná pipinka ovšem není úlet. Dotyčná pipinka žila nějakou dobu (pár let?) s panem autorem v emérice, ale jakmile vytáhla paty do rodné hroudy, první co udělá po dosedu letadla je, že zavolá bývalému a běží se s ním vychrápat. Kecy o "náhodném" vytočení čísla si nechte na koledu, na takový pohádky ovčí babičky nevěřej ani děti. Tudíž dotyčná měla nedořešenej vztah a celou dobu toho bývalého v hlavě. Toto je dost pádný důvod dotyčnou pipinku promptně poslat tam, kde slunce nesvítí. Můžete klidně povídat o tom, jak se z toho poučila nebo si uvědomila, kdo je ten pravý, svým způsobem je to možné - ale nevěřil bych tomu ani za mák. Při další návštěvě starého kontinentu hups a bude totéž, s větším důrazem na utajení, a může se směle těšit na potomka...

0 0
možnosti
F

forEd38

6. 12. 2010 6:22
poznámka k věře či nevěře

souhlasim... to nahodne vytoceni cisla to je tak krasnej blud jaky mu namluvila pipinka... Pan autor je dosti zmateny a pani pinka si s nim dela co chce. Jeste poznamka; neexistuje Big Muir...  jenom Big Sur... Zajimalo by mne jestli autor ma statut ilegala anebo je v USA legalne? Kdyz legalne tak pani pipinka asi potrebuje legalni papiry a pan autor je naivni ze si mysli ze ty nahodne vytoceny cisla se nebudou opakovat. Takovych pipinek ktere "nahodne" vytaceji cisla je tady v USA hodne, ne jenom z Cz ale z celeho sveta. Ja bych na vasem miste byl silny, vystrnadil pipinku at jde za svym nahodne vytocenym cislem a treba ji i zahlasil na emigracny ourad. Podraz za podraz. To by si pak autor mohl rict: nahodne jsem vyrtocil cislo na emigracny ourad...   sorry pipinko... 

0 0
možnosti
KJ

zpetak

5. 12. 2010 20:03
Vyprdnout se na to.

Ona navstivi rodice a nasledovat budou bezesne noci, kruhy pod ocima a otazka : "Setka se s nim?".Proste je to alfasamec.

reseni? Most je nadherny a take se kolem nej hemzi nadherny zeny....

http://www.blazingsaddles.com/

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

5. 12. 2010 19:17
Co se tu vlastně řeší?

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 12. 2010 19:21
Re: Co se tu vlastně řeší?

ááále.... jedna prej byla nevěrná....taková lapálie... :-/

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 12. 2010 19:16
To je zvláštní, jak po jednoduché otázce, došla diskutérkám

...řeč. 8-o

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 12. 2010 19:50
Re: To je zvláštní, jak po jednoduché otázce, došla diskutérkám

Otázka na kterou se nedočkáš odpovědi  :  Rád bych věděl, která z těch "věrných diskutérek"  co tady plane za pravdu a lásku, může dát za svoji absolutní, celoživotní bezúhonnost ruku do ohně....   !!;-D

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 12. 2010 19:00
Rád bych věděl, která z těch "věrných diskutérek"

co tady plane za pravdu a lásku, může dát za svoji absolutní, celoživotní bezúhonnost ruku do ohně....

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 12. 2010 19:01
Re: Rád bych věděl, která z těch "věrných diskutérek"

R^R^!!;-D

0 0
možnosti
ML

marlow

5. 12. 2010 18:37
Vam neverna?

Clovek nemuze byt NEKOMU neverny. Clovek je neverny kdyz neveri sam sobe. Kdyz si nestoji za tim co rika a dela. Pokud mate pochyby zda o Vas stoji tak ji ty kufry sbalte at si to rozmysli nerozptylovana pocity viny, povinnosti, lenosti... Pokud ji nechate doma jen proto ze by Vam chybela reknete tim ze na ni visite a muze si s Vami delat co chce. Takoveho "chlapa" si nebude vazit ani ho milovat. Ale tohle vsechno jsou jen moje spekulace - nevim nic o Vas ani o ni. A i kdybych Vas znal dobre, jen Vy musite vedet co chcete. A jen ona musi vedet co chce.

0 0
možnosti
ML

marlow

5. 12. 2010 18:52
Re: Vam neverna?

Je mozne ze Vas ma rada, ale pokud si neni jista a presto s Vami zije a Vy s ni, nikdy se to nedozvi. Mela by si uvedomit, ze se o sebe dokaze postarat sama, ze neni na nikom zavisla - materialne ani citove. Az pokud se pro  Vas rozhodne jako samostatny a nezavisly clovek, muzete verit ze to opravdu chce. Zatim mam pocit ze vy visite na ni a ona na Vas. To neni rovnocenne partnerstvi. Ale jak rikam - co ja o vas dvou vim...

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

5. 12. 2010 18:31
Venku slyším bytosti nadpozemské a zřejmě již požily...

...tohle je život...:-)R^

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 12. 2010 19:41
Re: Venku slyším bytosti nadpozemské a zřejmě již požily...

čerty na ni - nevěrnici a Mikuláš to pak zkotroluje, zda řádně trestaly !!;-D

0 0
možnosti