Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Tuubeen

1. 12. 2008 19:19
Poznámka

To, o čem píšete, není "anorexie" (v překladu: nechutenství), ale "mentální anorexie", tedy nechutenství závislé na duševním stavu. V koncentračních táborech určitě nebyli "anorektici" (tedy asi také byli, ale těm pak jejich jídlo nejspíš snědli spoluvězni) a ne každá mentální anorektička (anorektik) má jako cíl štíhlou postavu. V životě jsem měla tu čest setkat se osobně se dvěma případy mentální anorexie (spolužačka a přítel); ani jeden z nich netoužil po štíhlé postavě, spolužačce se "líbilo, jak je lehoučká a může se snadno pohybovat" (170 cm, 36 kg), přítel měl deprese a nechutnalo mu jíst (186 cm, 42kg), přitom nikomu z těch dvou vychrtlost nijak neimponovala.

0 0
možnosti
MS

Mr. SkyFish

1. 12. 2008 12:51
To je toho

Tak pár blbek pojde hlady. A? Přírodní výběr. Jednou z největší chybou moderní společnosti je pomáhat pitomcům přes jejich odpor. Nechte jich pár stovek pomřít a bude klid.:-)

0 0
možnosti
V

violetka

1. 12. 2008 12:58
Re: To je toho

A taky pár blbců ;-D, chlapi a chlapci tím trpí taky, a rovněž i manorexií.  Kdyby se dbalo na přírodní výběr, nebyl by tu ani jeden člověk, protože jsme všichni tak jako tak degenerovaní.  Je spousta lidí, kteří by tu neměli být (viz politikové); ti, kteří trpí poruchou příjmu potravy, si pomoc zaslouží, pokud o ni stojí.

0 0
možnosti
V

violetka

1. 12. 2008 12:29
no no

Anorektička by nikdy nesnědla dva krajíčky chleba, spíš by ďobla to salátu nebo jedla led.  Není to problém jen s jídlem, ale hlavně s vnímáním světa kolem a se vztahy s okolím.  Když si někdo myslí, že nejezením získá kontrolu nad chaosem ve svém životě a že kosti přestavují "čistotu", je to holt těžký.  Nikomu ty problémy nezávidím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1847x
První pokus

Seznam rubrik