Volby.

Podle posledních prognoz politologů a dalších nás v brzské  době zase čekají volby. Máme je každé 4 roky s vyjímkou ODS, které se stále nedaří dokončit celé volební období.

Proto bych navrhoval. Před každými volbami zveřejnit a doložit fakty, iniciativy kandidátů do PS, třeba i 20 let zpátky, aby bylo vidět, jaký mají podíl na tunelování, zlodějnách a korupci, aby si občan udělal obrázek, koho má volit a to ze všech stran, které do PS kandidují. Nemyslím si, že by ti noví, kteří by se vykroužkováním tam těch do PS dostali, by se chovali jako andílci, ale pokud by si uvědomili, že při příštích volbách se to zveřejní i o nich, určitě by byly ve svých aktivitách opatrnější a drželi by se více při zdi. Pak by byl klid od stávek, demonstrací a blokádách větších rozměrů. Nechybělo by tolik peněz ve státním rozpočtu a mohly se dělat citlivé sociální reformy a ne hyenistické deformy, jako dělá tahle korupční vláda.

Také justice by byla v posuzování zlodějen a korupce na nejvyšších místech motivována k tomu, aby se takové kauzy řešily a dotahovaly až do konce včetně toho, kdo korupci nejen zařídil, ale také pro koho a proč, protože by se mohli začít lidé ptát, proč nebyly vyšetřeny a nikdo nebyl potrestán, jak je standard dneska. Věřím, že by se vyčistilo ve společnosti ovzduší a zejména mladší voliči a prvovoliči  by byli sznámeni s tím, co nemohli z dřívějších dob vědět a neuvěřili by jen předolebním slibům protože každý ví, že se lidé jen tak z ničeho nic nezmění a věděli by co od těch kandidátů mohou očekávat.

Autor: Miloslav Pokštefl | úterý 14.6.2011 11:57 | karma článku: 10,74 | přečteno: 696x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26