Tak se nám zase vrací totalita

paní Müllerová. Už tady zase máme vězení za počmárané cáry papíru, které jdou do sběru. Dříve to bylo ničení majetku v socialistickém vlastnictví, dneska je to ničení majetku politické vládnoucí strany. Nevidím rozdíl. Ovšem tragikomika kauzy Smetana tkví v tom, že v právním a demokratickém státě by to řešila přestupková komise a trest by byl nahrazení škody, což se v tomto případě stalo a pokuta. Nikoliv nějaké nucené Drábkovi práce a vězení už vůbec ne. Např. v Německu a va dalších právních a demokratických státech. Počmáral lživé plakáty více stran, ale jen ODS po vzoru KSČ si hojila své ego tím, že manželka Íčka Langera, kamaráda Mrázka, který měl také namalována tykadla, soudkyně Markéta Langerová jej odsoudila k nuceným pracím a protože je logicky odmítl nastoupit, protože vůbec neporušil ústavu tím, že vyjádřil svůj názor a několikanásobně nadsazenou škodu zaplatil, tak je proměnila ve vězení jako někomu, kdo kradl v samoobsluze a byl recidivista.

    Je z podivem, že další poškozené strany a to ČSSD a KDU-ČSL to braly sportovně a ani nikoho nežalovaly, ani nevymáhaly nějakou škodu. Tady je vidět ten obrovský rozdíl mezi politickými stranami.

     Říká se, že když kobyla chcípá, tak kolem sebe kope. To přísloví mi připomíná zoufalství současné vlády, zejména pánů Kalouska a Nečase, ve snaze zabránit potrestání ve svých řadách, tak z hodiny na hodinu se vyhodí ministr spravedlnosti Pospíšil a policejní prezident Lessy a vzápětí jsou za ně jmenováni náhradníci, také z hodiny na hodinu a v případu policejního prezidenta bez výběrového řízení. Kubice, který měl být sám ve vězení za kauzu Jourová, se přece nebude trápit s nějakým výběrovým řízením, že. Nečas a Kalousek poručili a on jen plní příkazy. V právním a demokratickém státě opět věc nevídaná. Za to ale, jmenovat vrchního státního zástupce za vrchního zametače kauz Rampulu, byla sisifovská práce s mnoha dny přemýšlení. Smetana jde do vězení za malování tykadel na cáry papíru do sběru, kmotr ODS Janoušek, který měl v dechu 2,2% alkoholu a řídil,  srazil ženu, které poškodil auto, ujel před policií a pak utíkal a po telefonátech někomu vlivnému odjel domů, aniž mu byl zadržen řidický průkaz, aniž on sám byl předán do vazby na dobu než vystřízliví. To je ale také podle vládnoucí garnitury naprosto v pořádku. Kmotr Janoušek a jemu podobní nadlidé, se přece nebudou srovnávat s obyčejnými smrtelníky. Na ty platí přísnost a kriminál, jak v 50tých letech minulého století.

     Blíží se krajské a senátní volby a jak ODS, tak i TOP 09, dneska přezdívaná TOP658 milionů CASA ví, že utrpí debakl a že se blíží i konec celé vlády, protože neustálé zvyšování DPH i přes proklamace Kalouska a Nečase před volbami, že se daně ani ty nepřímé nebudou zvyšovat, protože to škodí  ekonomice http://www.youtube.com/watch?v=AU9BLGkmsIE se nelíbí ani některým poslancům za ODS a TOP09. Ještě se honem napakovat na obrtunelu - církevních restitucích a po nás ať přijde potopa, nebo nová revoluce.

 

    Myslím, že dnes by byla revoluce možná oprávněnější než tehdy, protože většina těch, co cinkali klíčema, měli tenkrát vyšší životní úroveň než dnes a o sociálních jistotách ani nemluvím!!! Proč se korupce neposuzuje a netrestá jako vlastizrada výjimečnými tresty? Vždyť jde o vlastizradu, jde o ten nejhorší čin po vraždě, vždyť vraždíte národ jako takový! Nebo se řídíte heslem Stalina, že když zemře /trpí/ jeden člověk, je to tragédie, ale když zemřou /trpí/ tisíce, je to statistika??? To co se v této zemi děje, je tragédie i když trpí miliony. Je to nepochopitelné, neomluvitelné a bohužel naprosto beznadějné. Jako občan už naprosto ničemu nevěřím, ani v lepší budoucnost, ani ve spravedlnost, v nic. Zůstává jen hořká příchuť beznaděje a bezmoci... A toho jste pánové dosáhli po 20 letech od revoluce. GRATULUJI. Musíte být na sebe, jako politici opravdu pyšní. Uzavřu to moudrým a pravdivým konstatováním: KOMUNISTI NÁS 40 LET VEDLI DO PRDELE, ALE VY JSTE NAŠLI ZKRATKU !!!   cz/finance/265636-uz-skoro-kazdy-desaty-cech-balancuje-na-hranici-chudoby.html  VIVAT BORCI.

Autor: Miloslav Pokštefl | čtvrtek 30.8.2012 16:20 | karma článku: 40,98 | přečteno: 2934x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26