Stále se opakující.

   Stále se opakující do nekonečna kolotoč mazání příspěvků, které nejsou ani urážlivé, ani rasistické ani vulgární. Svědčí to o malé nevzdělanosti cenzorů a zvláště jejich nadřízených, kteří tyto příspěvky nevrací zpět do diskusí.

 Je jasné, že hrubé, urážlivé, vulgární a výrazně rasistické příspěvky se mají smazat. Ale protože "prý" máme svobodu projevu, což ještě do dneška cenzoři na IDnes nevědí, tak se mažou příspěvky podle politického zaměření toho či onoho cenzora, i když je ten příspěvek třeba citace z nějaké knihy, filmu nebo dokonce politika. Proč by měli nad tím přemýšlet. Je přece jednodušší ten příspěvek smazat a tím ukázat svou nevzdělanost, než ten příspěvek posoudit z jiného hlediska. Pro srovnání navštěvuji i jiné diskuse pod jinými servery, ale tak nevzdělané, politicky zaměřené administrátory, jako má pan Dvořák ve svém týmu nemají nikde. Neznamená, že když MF Dnes je deníkem ovládaném politickou stranou, která je ve vládě, tak může porušovat ústavu a Listinu práv a svobod a potlačovat svobodu projevu. Nijak se nelíší od předlistopadové Mladé fronty, která také psala jen to, co si vládnoucí KSČ přála a cenzoři mazali příspěvky a nezabalovali to nějakých frází, že je ten příspěvek urážlivý, vulgární nebo rasistický ale na rozdíl od dnešních cenzorů IDnes napsali pravdu, že je nežádoucí z politického aspektu. Namátkou jsem vybral pár smazaných příspěvků v debatě o tom, co řekl Bátora o ministru zahraničí.

Starý pan kníže

je v politice už platný jako mrtvému zimník. Všechno prospí, když se vzbudí, tak neví o čem byla řeč, tak jenom hádá. Ty jeho výroky: Rakušáci jsou magoři, kolegové z vlády paka, lidovci černoprdelníci apod. také nesvědčí o vytříbeném chovaní.

Hlavní manažer z ČSSD hovoří

Re: Dobeš : Pan Bátora mi dal jednoznačnou garanci

urazil jsem facebook a můj příspěvek byl smazán. To už je moc i na mě, podobné praktiky známe už z minula. Cenzoři iDnes jsou zřejmě na síti facebook připojeni nonstop a nikdo se jejich modly nesmí dotknout. A furt mě to tu rozčiluje a stejně sem furt lezu. Dobře mi tak

A takových je tam víc. Je třeba, aby si cenzoři udělali jasno. Buď budou opravdu apolitičtí a budou uznávat svobodu projevu a rozlišovat, co je vulgarita, urážka a rasistický výrok, nebo ať jdou raději dělat něco jiného.

Autor: Miloslav Pokštefl | úterý 6.9.2011 14:13 | karma článku: 10,28 | přečteno: 684x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26