Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J,

Josef ,Nedobík

3. 3. 2011 20:44
Džambulíne, bába Opatrná by tě s těmi tlachy vyhodila!

Nežvaň o věcech, kterým nerozumíš!Rv;-O

0 0
možnosti
VH

Stará kára

17. 2. 2011 22:04
Srany této koalice slíbily snižovat schodek

Byly podpořeny cca 60 % těch občanů, kteří  vyjádřili ve volbách svoji vůli.  Takže snižují rozpočet. Jestli si někdo myslel, že vlády najde peníze na ulici, tak jen proto, že vůbec nemyslel.

No - a když se šetří, tak ti nemyslící nadávají. To není chyba vlády. To je chyba přírody - někomu není shůry dáno.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 2. 2011 18:02
Možná vám uniko pár detailů

Nejedná se o "snížení státního dluhu", ale pouze o zpomalení jeho růstu. Jinými slovy - po všech těch úsporných opatřeních státní dluh stále roste. Proč? Jde o setrvačnost. Zadlužování, které nastartoval před devíti lety nejoblíbenější politik této země pan Sobotka, jen tak zastavit ze dne na den (nebo z roku na rok) nejde.

-

Takže si zvykejte, bude to ještě hodně bolet, buď úsporná opatření (ať už je bude provádět kdokoli) nebo krach veřejných financí (až dluh dosáhne hranice, za kterou nám už nikdo nepůjčí). Třetí možnost je pouze utopistická - ekonomický zázrak, jaký nemá v našem regionu precedens.

-

Už jste si vybral?

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik