Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hon na prezidenta Zemana

    Hysterická kampaň proti Zemanovi pocházi z dilny americkeho velvyslanectvi. Miloš Zeman neměl být zvolen prezidentem,neboť to nebylo v plánu.Dokonalými kandidáty měli být pro-američtí koně, Karel Schwarzenberg a Jan Švejnar.  Ani ta manipulace s hlasy, kdy se naráz ocitl Karel Schwarzenberg přes noc z 5 místa na 2 místě a postoupil tak do 2 kola prezidentské volby, neměla vliv na to, koho si zvolí občané ČR v historicky první přímé volbě prezidentem. A vítězství se neodpouští.

     A od toho se odvíjí veškerý hon na něj a odkud vítr vane, je všeobecně známé. Miloš Zeman nebyl zvolen politiky a proto se jim nemusí zpovídat a poslouchat je. V dnešní době, kdy se vyměnilo heslo " Se SSSR na věčné časy a nikdy jinak",  za heslo "S USA na věčné časy a nikdy jinak" (hesla se obrátila, fanatizmus a vymývání mozků zůstalo) je každý, kdo neuctívá a neklaní se americkému agresorovi nepřítel. Ať řekne cokoli, ihned se zvednou kritici z řad pražských kavárenských povalečů, havlistů - pravdoláskařů, podbízených nejen poraženým kandidátem na prezidenta předsedou TOP09, ale i americkou ambasádou, která organizuje demonstrace za použití červených kartiček, které dodává.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Server-prinasi-dalsi-dukaz-kdo-organizoval-demonstraci-proti-Zemanovi-Objevil-fotku-krabice-s-cervenymi-kartami-a-vycetl-z-ni-mnoho-zajimaveho-347864

     Ti starší je ani od americké ambasády nepotřebují, mají je doma ještě z doby, kdy s nima hlasovali na sjezdech KSČ, ale jsou dodávány těm mladým. Je to docelý dobrý džob za peníze, si zakřičet, zanadávat a zamávat červenou kartou a přilepšit si tak k nízkému důchodu.

     Škoda, že nejsme právní, civilizovaný a kulturní stát, jako je většina států, např. Turecko: "Urážky hlavy státu se v tureckém městě Konya údajně dopustil šestnáctiletý student, kterého policie kvůli tomu zatkla a hrozí mu čtyři roky....."
To by si to ty vymyté mozky, převážně z mladé generace, havloidi, kavárenští povaleči a všichni ti, co sice toho moc neví, ale myslí si, že když nalezli do amerických zádelích, tak jsou nejmoudřejší, rychle rozmysleli urážet hlavu státu. Ten paragraf nechal zrušit v r. 1997 V. Havel, protože si myslel, že jej všichni milují a nikdo by jej neurážel vulgarismy Je hodně málo států na světě, kde mohou beztrestně urážet hlavu státu a dokonce si nedovolí ani divoši v pralesích, urážet svého náčelníka. V USA je to trestní čin (v jejich obdivované zemi), stejně jako ve většině států světa. To jen v českém obludáriu, kde vládne defakto americká ambasáda, se může všechno, co je proti prezidentovi, který byl zvolen v přímé volbě a ne dosazen USA.

    Pořád se hodnotí, co řekl a co udělal prezident Zeman.

    Ale stále postrádám hodnocení TGM, za to, že  nechal střílet do demonstrujících lidí,  kámoše komoušů Havla, když schvaloval bombardování Srbska, propustil na svobodu vrahy, lupiče, pedofily a další živly. Hodnocení tuneldědka Klause za divokou privatizaci /rozkradení a vytunelování republiky), jeho amnestie megazlodějům a tunelářům, krádež pera v přímém přenosu, hodnocení největšího megatunelu století - církevních restitucí - hodnocení mezinárodní ostudy - nahý premiér Topolánek na zahradě vily Berlusconio a hodnocení další mezinárodní ostudy - chrápání ministra zahraničí ČR v Bělehradě na summitu ministrů v červených ponožkách a mokrých kalhotách - http://zpravy.tiscali.cz/srbove-jsou-v-soku-schwarzenberg-usnul-pri-jednani-v-belehrade-99898
a postrádám i vyjádření k další ostudě, kterou předvedla zaplacená klaka, feťáci a spodina na Albertově, kde byli i prezidenti V4,kteří měli sebou novináře a kamery. Být to za éry tatíčka Masaryka, nebo v USA, tak z té zfetované, zaplacené a zblblé lůzy moc zdravých, živých a nezraněných nezbylo. To jsou mezinárodní ostudy, proameričtí havlisté a pravdoláskaři, topáci i vymyté mozky nové kapitalistické generace.

    To, že přeložil Pussy Riot a tím defakto ukázal, co je ta skupina zač, že to není politicky pronásledovaná skupina dívek z nedělní školy, ale skupina provozující tvrdé porno na veřejnosti ( obdivuje je p.Schwarzenberg a dostaly dokonce cenu V.Havla - další ostuda) tak místo poděkování sklidil Miloš Zeman další kritiky a urážky. Vyjádřil se k tomu dokonce i kardinál Duka:

    

„Přiznám se, že když jsem se dověděl, co ve skutečnosti znamená překlad názvu skupiny, jaké excesy provázely v minulosti její vystoupení a její politické zaměření, můj zjednodušený pohled ovlivněný novinovými články se přece jen proměnil. Nicméně celá záležitost asi není tak jednoduchá, aby se odbyla jen poukazem na svobodu projevu, nemilovaného prezidenta a politická práva vyjádřit k němu odpor," uvedl tenkrát Duka. „Potupa chrámu sv. Spasitele připomíná sovětské blasfemické zničení tohoto chrámu Josifem Vissarionovičem Stalinem. Pomsta za rozsudek, jíž bylo zboření kříže postaveného na místě zavražděných obětí NKVD v Kyjevě, mě přece jen děsí. A ptám se, koho se více obávat,“ uvedl tehdy kardinál s tím, že jejich „modlitba“ vykazovala všechny znaky posměchu, jako je nápodoba křižování či vulgární slovník. „Jen hulvát vstoupí do křesťanského chrámu s čepicí na hlavě, obutý do mešity nebo bez pokrývky hlavy do synagogy. Ano, je to většinou kulturní a náboženská tradice. Není tedy trestné tento pohled nerespektovat. Ale jeho respektování je slušné,“ konstatoval kardinál. 

   I přesto, se najdou lidé s nižší inteligencí, kteří  jsou rádi, že si mohou do prezidenta kopnout, protože jak už jsem uvedl, hřeší na to, že ČR není kulturní a civilizovaný stát, ve kterém je zakázáno urážet cikány a další menšiny, ale povoleno urážet hlavu státu.

   A i tohle vypovídá o tom, jaký jsme civilizovaný stát, kde si pletou něktěří demokracii a svobodu slova s anarchií a sprostotou. A nejhorší je, že se ani ze strany zákonodárců (mnozí z nich se na těch urážkách hlavy státu také podílí) žádná opatření nedějí. S takovou se z ČR nikdy nestane kuturní a demokratický stát.

Autor: Miloslav Pokštefl | sobota 17.1.2015 14:04 | karma článku: 44,12 | přečteno: 4112x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Téma psledních dní - uprchlíci.

EU přiravuje kvóty na počty uprchlíků, kteří se jim stali díky politice USA, které si světe div se, žádné kvöty nestanovily, protože žádné přijímat prý nebudou. Nechtějí uprchlíky z Mexika, natož z arabských zemích a muslimy.

7.6.2015 v 10:32 | Karma: 29,99 | Přečteno: 843x | Politika

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

Za totalitní vlády KSČ se tvrdilo, že nejsme právní a demokratický stát. A on si snad někdo myslí, že jsme se jím už stali? TAK TO ANI NÁHODOU.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69 | Přečteno: 1703x | Politika

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

Úvodem bych napsat toto: Každý server má jinak politicky orientované diskutující. Mladá fronta Dnes, kterou vlastní soudruh Babiš -Bureš, je nástupkyní Madé fronty, kterou vydával ÜV SSM a snad proto se vyprofilovala mezi pravicové a proamerické noviny, stejně jako i další masmedia jako by se styděla, že v minulém režimu psala a vysílala to, co jim bylo poručeno, jako by to dneska nebylo jiné.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Politika

Miloslav Pokštefl

Česká republika - vzorový absurdistán

To, co se v poslední době stalo s ČR, nemá v historii obdoby.

27.3.2015 v 10:50 | Karma: 33,66 | Přečteno: 1435x | Politika

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

Nevzdělaní a zblblí jedinci propagandou v médiích a ČT si stále pletou anexi a demokratické a svobodné referendum asi proto, že neví co to je, protože u nás nebylo ani k rozdělení ČSSR, ani ke vstupu do NATO (na rozdíl od jiných právních a demokratikcých států), ba ani k megatunelu - církevních restitucích.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26 | Přečteno: 1344x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Jako v komunistickém Československu. Britský novinář obviňuje vlast z cenzury

2. května 2024  19:20

Velká Británie má problémy se svobodou slova, lidé se bojí říkat nahlas názory o kontroverzních...

Škodlivé ruské aktivity mimo jiné v Česku nás znepokojují, uvedlo NATO

2. května 2024  19:12

Severoatlantickou alianci znepokojují nedávné škodlivé aktivity na území členských států bloku,...

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  19:09

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno 

Přímý přenos Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik