Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Další hlasování o nedůvěře má vláda za sebou.

    Opozice využila svého práva a opět zkusila odvolat vládu, kterou už si nepřeje více jak 80% občanů a opět se to nepovedlo. No nedivme se. Jestliže si koaliční poslanci uvědomují, ( i když v skrytu duše dávají za pravdu všem argumentům, co přednesli opoziční poslanci ), že by se asi už po příštích volbách do sněmovny nedostali  a jejich platy za nic nedělání by jim přestaly docházet na účty, tak se nesmíme divit. A je třeba tu nedůvěru vyslovovat tak dlouho, až tahle vláda padne. Pokud si myslí  koaliční ministři a poslanci, že to dělají dobře, tak ať si to ověří v příštích volbách a mohou se těšit na to, že je opět někdo zvolí.

    Bylo třeba to hlasování vyvolat už jen proto, aby občané v přímém přenosu byli ještě více informováni o tom, jak tahle vláda vládne. Argumenty opozičních poslanců byly pravdivé a ani se je nesnažili koaliční poslanci vyvracet. Že byl projev premiéra Nečase vylhaný od začátku až do konce, poznali všichni soudní lidé. Opět použil své zamilované hlášky jako před volbami a to Řecko a výlet do historie ( zapomněl na bububu Paroubek a bububu komunisti), ale i tady špatně. Ten, kdo mu ten projev psal by se měl lépe poučit a připravit.

     Všichni, co zvedli ruku proti návrhu tím dali celé veřejnosti najevo, že souhlasí s výroky Kalouska a Nečase o policii, že souhlasí s tím, aby se policii znemožňovalo vyšetřovat závažné kauzy jejich čelných představitelů a i poslanců, že souhlasí s tím, že ministři TOP 09 ožebračují na jedné straně tělesně postižené, důchodce a sociálně slabé a na druhé straně vyplácí milionové odměny svým věrným, že pořád křičí, že se musí šetřit, škrtat, zvedat DPH a přitom ministr a podnikatel multimilonář Drábek má tolik drzosti, že přijde s návrhem na zvýšení jejich platů a platů soudců. To aby byli k nim servilní, kdyby náhodou před soudem stanuli? A to v době, kdy díky téhle vládě je každý desátý čech na pokraji chudoby .                                                                      Nejlepší řečník s pravdivými argumenty byl místopředseda Zaorálek, i když si to socanofóbista a zarytý nepřítel ČSSD bloger Havránek nemyslí. Ale je to jeho názor, i když je odlišný od většiny jiných názorů. Škoda, že Dr.Rath nebyl přítomen této schůzi. Je ve vězení a to právem, ale i on měl pádné a hlavně pravdivé argumenty , když kritizoval jednotlivé ministry. I další řečníci z řad opozice udávali pravdivé argumenty a ministři, aby se nemuseli stydět před kameramami, tak na svých místech chyběli, což je pohrdaní svými opozičními kolegy poslanci a ještě větší pohrdaní občany, kteří jim dali hlas a umožnili jim, aby bohatli v politice. Je jasné, že pravda o jejich špatném vládnutí  se špatně poslouchá, ale měli mít tolik slušnosti v sobě, aby tam vydrželi sedět a poslouchat to o sobě a vzít si z toho ponaučení.

     Nebylo by a škodu, kdyby si například ministři jak za TOP 09, tak i za ODS podívali znovu do svých volebních programů a našli tam, kde mají zvedání daní a DPH, zmrazení důchodů atd. A pak ty své předvolební lži posoudili z realitou. Je jasné, že nejslabší a nejhorší premiér v historii republiky Petr Nečas nemůže vystupovat jako profesní premiér ( jako jsou v jiných státech), protože by musel okamžitě odvolat z funkce ministra Kalouska za jeho nepatřičné výroky a zasahování do vyšetřování kauzy CASA a ihned by asociální TOP 658 milionů odešla z vlády a to by znamenalo pád vlády a toho se bojí figurka Nečas v rukou Kalouska nejvíce a proto by Kalouskovi prošla i vražda v přímém přenosu. Jeho věrná TOP a ani ODS by ho nevydaly k trestnímu stíhání. Jenom mi není jasné, na co tahle vláda čeká. Až jí vysloví nedůvěru ulice, to už se stalo a ozývá se to každý den, nebo čekají na generální stávku neomezené doby, která by znamenala velké hospodářské škody, nebo masivní statisícové demonstrace, které by už nemuseli být sametové apod, zvláště když ani policie, hasiči a armáda nejsou loajální k vládě.  Ukazuje se, že jejich výše kont je jim nade vše i nad spokojeností občanů, kteří je do těch funkcí zvolili.

Autor: Miloslav Pokštefl | čtvrtek 19.7.2012 10:08 | karma článku: 23,26 | přečteno: 1114x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Téma psledních dní - uprchlíci.

EU přiravuje kvóty na počty uprchlíků, kteří se jim stali díky politice USA, které si světe div se, žádné kvöty nestanovily, protože žádné přijímat prý nebudou. Nechtějí uprchlíky z Mexika, natož z arabských zemích a muslimy.

7.6.2015 v 10:32 | Karma: 29,99 | Přečteno: 843x | Politika

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

Za totalitní vlády KSČ se tvrdilo, že nejsme právní a demokratický stát. A on si snad někdo myslí, že jsme se jím už stali? TAK TO ANI NÁHODOU.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69 | Přečteno: 1704x | Politika

Miloslav Pokštefl

Trochu pravdy by neškodilo.

Úvodem bych napsat toto: Každý server má jinak politicky orientované diskutující. Mladá fronta Dnes, kterou vlastní soudruh Babiš -Bureš, je nástupkyní Madé fronty, kterou vydával ÜV SSM a snad proto se vyprofilovala mezi pravicové a proamerické noviny, stejně jako i další masmedia jako by se styděla, že v minulém režimu psala a vysílala to, co jim bylo poručeno, jako by to dneska nebylo jiné.

25.4.2015 v 14:55 | Karma: 31,14 | Přečteno: 1084x | Diskuse| Politika

Miloslav Pokštefl

Česká republika - vzorový absurdistán

To, co se v poslední době stalo s ČR, nemá v historii obdoby.

27.3.2015 v 10:50 | Karma: 33,66 | Přečteno: 1435x | Politika

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

Nevzdělaní a zblblí jedinci propagandou v médiích a ČT si stále pletou anexi a demokratické a svobodné referendum asi proto, že neví co to je, protože u nás nebylo ani k rozdělení ČSSR, ani ke vstupu do NATO (na rozdíl od jiných právních a demokratikcých států), ba ani k megatunelu - církevních restitucích.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26 | Přečteno: 1344x | Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Sněmovna bude příští týden schvalovat sporné zkrácení doby oddlužení

19. května 2024  9:19

Sněmovna bude příští týden schvalovat sporné zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři...

Nizozemec si na zahradě postavil hrad, jeho interiér láká turisty z celého světa

19. května 2024  8:36

Šestasedmdesátiletý Nizozemec Gerry Halman si na své zahradě postavil pětipatrový hrad. V...

Poštovní známka po bagetě i voní. Francie uctila symbol gastronomie

19. května 2024  7:26

Francouzská pošta představila novou známku s obrázkem bagety převázané stužkou v barvách trikolory....

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik