Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IP

Novotný je elita. To je fakt se kterým je potřeba se smířit.

A navíc ho doporučuje Kateřina Kristelová.

0 2
možnosti
Foto

J28a40n 54H59o41r28n14a11k

16. 12. 2018 17:57

U tohohle darebaka se divim uz jen jednomu . A to je rodina te zmrzacene pani . Oni ho nechaji jen tak chodit volne po ulicich misto toho ,aby se o nej jednou provzdy postarali ???!!!

3 2
možnosti
Foto

R^každý národ má prý takovou politickou reprezentaci jakou si zaslouží:-/

3 1
možnosti
JK

Jenže ono není na výběr koho volit.

0 2
možnosti
JS

Když máme na hradě, to co máme, tak nějaký starosta....

2 3
možnosti
Foto

Karma. On spoluutváří určité prostředí.R^

2 0
možnosti
VH

"Politik by měl být především občan, který má být ostatním vzorem - tedy myšleno pro své čestné a dobré chování a měl by mít jakýsi morální kredit."?? Jak jste na takový nesmysl přišla?

1 5
možnosti
Foto

Mě to jako nesmysl nepřipadá. Bohužel pravda bude taková že Novotný takto cynicky konstruuje negativní reklamu a sklízí body. Principiálně stejný marketing jako v bulváru. Rozhodnutí je ale na nás.

7 0
možnosti
Foto

To video - pakliže to není fake - má výpovědní hodnotu větší, než elaborát vyšetření u psychiatra. Gratuluji občanům Řeporyjí k volbě starosty.

13 0
možnosti
Foto

není to fejk určitě - někdo na něj podal kvůli této jízdě i trestní oznámení, Jinak Pavel Novotný přišel za posledních 12 o papíry několikrát. Tohle je jeho běžná jízda a tím se prostě chlubí na sociálních sítích . prostě jel na fotbal no, fanoušci mu za to zatleskali .....a to je pro něj pochvala nejvyšší. Měl te ́d zákaz řízeníod soudu a zase ho chytili za volantem ....co na to říci ...prostě politik, který jde všem příkladem a všichni si ho přejí...

7 1
možnosti
JK

J73a40n 33K10o68z60l14e56r

16. 12. 2018 9:49

Kdybych mohl napsat plné znění co si o tom šaškovi z Řeporyj opravdu myslím tak by se admin ( ka ) zpotil a orosil hrůzou takže hodně štěstí a šťastnou ruku předsedo modrých ptáků při výběru podobných kandidátů na politickou funkci

8 1
možnosti
SN

:-).......Už jsem ve svém dlouhém životě zažil hodně věcí, ale toto......žijeme ještě normálním světě? A ten omezený hlupák se s tím chválí na FB, zřejmě se považuje za génia ! R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

.. kdyby ho lidé "nežrali", dělat by to nemohl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Také rádi vaříte, nebo jen hledáte inspiraci pro dnešní oběd či večeři? Tak jste tu správně. Nabízím Vám jednoduché a rychlé recepty, které zvládne každý. Mým koníčkem je mezinárodní kuchyně. Zkuste něco nového a nechte se inspirovat dálkami a vůní koření a cizokrajných pokrmů, které nemusí zpestřit jen sváteční tabuli.