Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaše dosavadní recepty jsou určeny pro konzumenty zcela zdravé a pro spoustu lidí, kteří například nesmí jíst čokoládu, mandle, játra atd. by si ty vaše recepty museli poupravit třeba podle náhradního doporučení lidového televizního kuchaře jménem Babica. Ten napřáklad tvrdil: "Nemáte-li parmezán, dejte tam eidam, a nebo nemáte-li rajský protlak, dejte tam kečup"... a tak dále...:-(

0 0
možnosti
JR

J37a10r47a 90R78a18n85k

22. 7. 2016 21:32

Pokud nesmite jatra, zkuste misto nich lilek;-)

0 0
možnosti

Toho Vašeho receptu je plný internet. S brusinkami, zeleným pepřem atd.

Nepatří ty Vaše blogy s recepty na foodblogové stránky?

0 0
možnosti
VV

Nokdo vam to nepocvalil, a ja jeste neochutnal. Ale pridam skororecept na tiroler gröstel. na kolecka nakrajene zbytky ruznych klobas, parku i burtu osmazime na cibulce s na kosticky nakrajenymi brambory. Osolit, opeprit, pripadne dalsim variacim koreni se nekladou zadne hranice. Podotykam, ze tech brambor by melo byt o neco mene nez uzenin, ana prozky nakrajena anglicka slanina neuskodi.

2 0
možnosti
JR

J97a62r84a 50R44a35n63k

22. 7. 2016 21:33

Tak to je Vladimire prava bavorska omeleta, ja osobne pastiku obcas delam, ale davam tam konak nebo sherry:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1848x
Také rádi vaříte, nebo jen hledáte inspiraci pro dnešní oběd či večeři? Tak jste tu správně. Nabízím Vám jednoduché a rychlé recepty, které zvládne každý. Mým koníčkem je mezinárodní kuchyně. Zkuste něco nového a nechte se inspirovat dálkami a vůní koření a cizokrajných pokrmů, které nemusí zpestřit jen sváteční tabuli.