Děkujeme za pochopení.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/022015/200220151D09E9E3074302DBBE4CCD7AA4BA673A.jpg)
P13e77t61r 52Š64i95n32d84e77l34á45ř
Vaše dosavadní recepty jsou určeny pro konzumenty zcela zdravé a pro spoustu lidí, kteří například nesmí jíst čokoládu, mandle, játra atd. by si ty vaše recepty museli poupravit třeba podle náhradního doporučení lidového televizního kuchaře jménem Babica. Ten napřáklad tvrdil: "Nemáte-li parmezán, dejte tam eidam, a nebo nemáte-li rajský protlak, dejte tam kečup"... a tak dále...
M14a78r91i45e 44Š90í27p82k44o82v27á
Toho Vašeho receptu je plný internet. S brusinkami, zeleným pepřem atd.
Nepatří ty Vaše blogy s recepty na foodblogové stránky?
V55o70k19o16u67n 67V87l74a58d64i26m57i77r
Nokdo vam to nepocvalil, a ja jeste neochutnal. Ale pridam skororecept na tiroler gröstel. na kolecka nakrajene zbytky ruznych klobas, parku i burtu osmazime na cibulce s na kosticky nakrajenymi brambory. Osolit, opeprit, pripadne dalsim variacim koreni se nekladou zadne hranice. Podotykam, ze tech brambor by melo byt o neco mene nez uzenin, ana prozky nakrajena anglicka slanina neuskodi.
J97a62r84a 50R44a35n63k
Tak to je Vladimire prava bavorska omeleta, ja osobne pastiku obcas delam, ale davam tam konak nebo sherry
- Počet článků 19
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1848x