Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P56e45t47r 42Š39i34n23d83e97l77á43ř
Vaše dosavadní recepty jsou určeny pro konzumenty zcela zdravé a pro spoustu lidí, kteří například nesmí jíst čokoládu, mandle, játra atd. by si ty vaše recepty museli poupravit třeba podle náhradního doporučení lidového televizního kuchaře jménem Babica. Ten napřáklad tvrdil: "Nemáte-li parmezán, dejte tam eidam, a nebo nemáte-li rajský protlak, dejte tam kečup"... a tak dále...
M25a93r79i20e 95Š18í66p61k23o74v45á
Toho Vašeho receptu je plný internet. S brusinkami, zeleným pepřem atd.
Nepatří ty Vaše blogy s recepty na foodblogové stránky?
V71o71k98o85u40n 31V32l26a49d25i29m43i46r
Nokdo vam to nepocvalil, a ja jeste neochutnal. Ale pridam skororecept na tiroler gröstel. na kolecka nakrajene zbytky ruznych klobas, parku i burtu osmazime na cibulce s na kosticky nakrajenymi brambory. Osolit, opeprit, pripadne dalsim variacim koreni se nekladou zadne hranice. Podotykam, ze tech brambor by melo byt o neco mene nez uzenin, ana prozky nakrajena anglicka slanina neuskodi.
J54a85r33a 16R53a25n81k
Tak to je Vladimire prava bavorska omeleta, ja osobne pastiku obcas delam, ale davam tam konak nebo sherry
- Počet článků 19
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1854x