Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80a64n84a 52M91a23j10o37v71á

25. 7. 2016 23:45

Zajímavé. Péci, pravda, nebudu, ale odkaz už jsem poslala přátelům, kteří vaří (musí) bez lepku. R^

0 0
možnosti
Foto

Simono, určitě to zkusím a dík za tipR^;-)

0 0
možnosti
Foto

Máte tam cholesterol z vajec, to je zase problém pro někoho jiného při časté konzumaci. Ale všeho možno a ničeho příliš.

0 0
možnosti
MS

Vejce jsou periodicky zatracovanou a posléze zase vyzdvihovanou potravinou ( podle vkusu toho kterého odborníka) takže bych to s tou jejich škodlivostí neviděl tak černě. :-)

0 0
možnosti
PL

Zajímavá diskuze. Já si myslím, že člověk má jíst, to co mu chutná a ne se řídit podle názvu nebo podle toho, co by se mělo.

Jinak moje ženuška vaří a peče úžasné věci, kdyby se chtěl někdo podívat: https://www.facebook.com/zdravereceptikyodpavlinky/?fref=ts

3 0
možnosti
Foto

Užívejte si (Pavle L.) těch nádherných časů - kdy zatím můžete jako zcela zdráv jíst to, co vám chutná (a vaše ženuška vám úžasně napeče a navaří), protože až vám jednoho šeredného dne asi tak 5 lékařů sdělí, že nemůžete jíst to a ono, tak takovým optimismem zaručeně již oplývat nebudete a budete muset jíst dokonce i to, co jste nikdy jíst v úmyslu neměl a nechtěl, neboť zde, v těchto nekonečných debatách o jídlech dobrých, méně dobrých a nedobrých platí přísloví - "Všeho do času"...:-P

0 0
možnosti
BK

Já Vám děkuji za milý a zajímavý tip- receptR^. (Vždy mne dojmou diskutující, kteří mají vždy a za všech okolností pravdu;-D- viz níže). Dokonce se ujmou slovíčkaření, zda chléb, nebo třeba piškot, nebo- já nevím, co ještě....):-). Není to snad jedno?! Ještě jednou díky

6 0
možnosti
Foto

Moc děkuji. Jde opravdu jen o slovíčkaření a někdo prostě musí a musí rejpat za každých okolností. Ten recept jsem si kdysi opsala z jednoho nobl časopisu, kde ho uváděli pro ty, kdož chtějí ochutnat pokrm bez mouky a přitom má stejné využití jako chléb. :-)No štěstí, že tam nebyla diskuze, asi by to také někdo neunesl.

2 0
možnosti
JC

To NENÍ chléb.

Chléb je z povahy věci samé mouka z obilovin smíchaná s vodou a upečená. Není-li tam mouka, nejde o chléb.

0 0
možnosti
JC

Ještě doplňuji:

slovo chléb (chleba) pochází z gótšiny, kde mělo podobu hlaiba (v němčině se dnes toto slovo objevuje jako das Leib - pecen).

Je to právě označení pro výrobek z obilné mouky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Také rádi vaříte, nebo jen hledáte inspiraci pro dnešní oběd či večeři? Tak jste tu správně. Nabízím Vám jednoduché a rychlé recepty, které zvládne každý. Mým koníčkem je mezinárodní kuchyně. Zkuste něco nového a nechte se inspirovat dálkami a vůní koření a cizokrajných pokrmů, které nemusí zpestřit jen sváteční tabuli.