Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jervin

4. 3. 2009 7:23
Svatá pravda

Moc vám za tu dlohou známou pravdu děkuji. Začínal jsem mít pocit, že tomuhle názoru už nikdo nevěří.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 3. 2009 18:19
Jistota

To, že ženy jsou obecně slabší, pomalejší atd. dokazují i sportovní kategorie. Kolik znáte smíšených sportů, kde by si porovnávali své výsledky ženy s muži?

A na tom nic nezmění ani, kdyby se ženy na hlavu stavěly. Tedy šlo by samozřejmě ve všech sportech kategorie odstranit, ale kolik by potom zblo na ženy medailí je otázkou...:-(

0 0
možnosti
E

eldaha

3. 3. 2009 21:20
Re: Jistota

Kristova noho, a proč by měli pořád mezisebou soupeřit a srovnávat, kdo je silnější? Muži a ženy snad nejsou soupeři, ale dvě části jednoho celku, ne? A dokud se tak nebudou vnímat (v současnosti spíše, dokud muži nebudou podceňovat a shazovat vše, co ženy činí), nebude klid.

0 0
možnosti
A

akki

3. 3. 2009 16:56
Jednoduché soudy

nemusí být ty nejlepší.  Víte, kam tyhle jednoduché pravdy dospěly v Německu?Rv

0 0
možnosti
E

eldaha

3. 3. 2009 16:55
A o žádné vyrovnávání ani nejde.

Každý jsme prostě přírodou namícháni trochu jinak a je to v pořádku (ostatně ani 160cm měřící a 40kg vážící muž by ve výkopu nedosahoval oslňujících výsledků). V pořádku už není, že díky  mužské fyzické převaze a testosteronu žijeme v patriachální společnosti, kde se často na ženu a jí zajišťované činnosti nahlíží s despektem.(Kdepak by asi všichni ti machové byli, nebýt žen?) Je docela zajímavé, ale také tristní, jak se s postupujícím ženským zastoupením změnil názor na některé profese, které dřívě byly doménou mužů. Například nyní tak často skloňované zdravotnictví nebo školství. Na začátku minulého století v nich působili takřka výhradně muži a tak se tyto profese těšily společenskému (mužskému) uznání. Sotva do nich pronikly ve větší míře ženy, prestiž šla dolů. Že by mužská neschopnost unést konkurenci žen?

0 0
možnosti
G

Gmur

3. 3. 2009 13:04
Ja znam naprosto fantasticke lekarky

a to osobne!

ne ze na to zenska nema¨. Kde je dukaz? J epodle vas dukaz na zenskou nedostatecnos to, ze medicinu studuje vic zen nez muzu. X

0 0
možnosti
D

Divija

3. 3. 2009 12:24
Stručné

Jednoduše je někdy více, než filozofování nad rozlitým mlékem. Uznávám, že drobky na lince muž nemá potřebu smést, protože je prostě nevidí a my zase štveme své muže třeba při odchodu z domu, kdy se třikrát zouváme a letíme si vzít něco, co jsme zapomněly.. a takový už je život. R^

0 0
možnosti
JK

Terrurek

3. 3. 2009 12:14
:)

pěkné. Ještě víc mě drtí že jim vadí že při karieře se přihlíží k tomu že budou mít děti a půjdou na mateřskou navzdory tiomu že maj nakonec většinou děti a jdou na mateřskou.

0 0
možnosti
G

Gmur

3. 3. 2009 13:05
Re: :)

odkdy se prihlizi u muzu k tomu, ze budou mit detI? BLBOST CO?

Mozna , ze vam dojde,ze existuji i otcove.

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 11:55
Hezké

líbilo. Nijak přitažené za vlasy čistá antropologie. :)

Nyní by mě zajímalo a zeptám se tedy: Vše se vyvíjí a vše se vším souvisí, tudíž i to, že se ženy začínají vyrovnávat mužům. Otázká zní: Jaké evoluce se můžeme při pokračujícím trendu, zajisté způsobeným exponenciálním populačním růstem (za 50.let 12miliard lidí), novými technologiemi, infrastrukturou (od kontinentu ke kontinentu za pár hodin) a neposledně informační dálnicí, v budoucnu dočkat?

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 11:57
Re: Hezké

Budou ženy také kopat hroby a budou někdy  "něco jiného" (to zní děsivě)? :)

0 0
možnosti