Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

semik65

9. 2. 2009 20:47
Článek je snůška blábolů

Kolik byste dal za toto: http://wiki.siliconhill.cz/Rozměry_strahovského_pokoje_a_nábytku_(mimo_blok_8) ?

2000 studentů žijí v těchto podmínkách.

Jinak je článek plný nesmyslné generalizace. Nemůžete srovnávat studium např. na MFF nebo na jaderné fakultě a na VŠE. V prvních ročnících na náročnějších školách lze velmi obtížně. Ve vyšších ročních je zase možné si vydělat slušně.

Co se týče chuiligánského jádra, tak nevím, o čem je řeč. Nic takového prostě není.

0 0
možnosti
K

kulhanek21

9. 2. 2009 17:38
to jsem se teda zasmál ;-)

to jsem se teda zasmál ;-) ale pak jsem se zamyslel... jak takovéhle bláboly můžou mít tak vysokou karmu (???) a jak můžou admini takovouhle snůšku keců, která nedrží pohromadě, dokonce bych řekl, že nemá ani hlavu ani patu, vypíchnout do "zaujalo nás" (???) přátelé, není tady něco špatně? ;o)

0 0
možnosti
S

strasnypes

9. 2. 2009 18:50
Re: to jsem se teda zasmál ;-)

jojo, něco tu nesedí :))

0 0
možnosti
S

strasnypes

9. 2. 2009 17:07
Zřejmě neúspěšný student :))

Kde že jsou takové koleje? Souhlasím s většinou těch, co tu psali o studentech na koleji, starém vybavení a nemalém kolejném. Anebo platit za pokojík pro tři, staré vybavení sprchy a záchody na chodbě, všude tolerované kouření, 2200 korun za měsíc je málo?

Článek k ničemu, ztráta času.

0 0
možnosti
LSDAV

Lovec Střelec Doktor a Vědec

9. 2. 2009 14:18
Bravo!

Skvělý článek! Neřeším teď pokálené/nepokálené koleje, nicméně jedno je jisté - vzdělání je výsada a produkt, nikoli automatický benefit. Sám jsem vystudoval v zahraničí bez jediné Kč podpory od rodiny, nechápu, proč by to nešlo, chce to jediné - nemít ruce vzad a kupředu levá!

0 0
možnosti
EV

ModraHvezda

9. 2. 2009 12:06
Víte o čem píšete?

Bydlím na kolejích a přijde mi, že poněkud více přeháníte. nevím, jaké vy sám máte zkušenosti a odkud, ale u nás na koleji se nic z vámi jmenovaných věcí neděje. Určite se občas někde něco rozbije, ale neznám nikoho, kdo by úmyslně demoloval areál kolejí.

Stejně tak mi kolejné nepřijde směšně levné, nebo jak to píšete, protože platit 3000 za měsíc, bydlet s někým na pokoji a ješte s dalšími lidmi v rámci buňky v miniaturním prostoru, neni zase až tak málo.

Se zpoplatnění školství souhlasím, ale nijak bych do toho nezatahovala koleje a jejich cenu.

0 0
možnosti
PS

petrsto1

9. 2. 2009 11:54
pane, nevíte o čem plácáte

Ale plácáte pěkné kraviny. Bydlel jsem na kolejích v Ostravě, tedše za stejné peníze na privátě, kde máme 2 tolik místa, jako na kolejích 6 lidí. A nic z toho  o čem píšete se na kolejích neděje, maximálně se tam chlastá. A pokud jste abstinent a někdo Vás někdy něčím pomazal, tak je mi to lítoRv

0 0
možnosti
PS

petrsto1

9. 2. 2009 11:56
Re: pane, nevíte o čem plácáte

omlouvám se za překlepy a chybějící čárky, to bylo z rozhořčení...

0 0
možnosti
JS

Kiwi328

9. 2. 2009 11:40
Nesouhlas

Dcera bydlí na kolejích, kde před více než dvaceti lety bydlela kamarádka. Už tehdy tam byl starý nábytek - a teď ho poznala. Po dvaceti letech stejný starý nábytek. Tapety stejně staré (aspoň to co z nich zbývá). To vše za 3000/měsíc. Ano, studenti vyvádějí, opíjejí se a dělají rámus. V drtivé většině jde o studenty prvního ročníku. Během prváku se řady studentstva "vytřídí". Zůstanou ti, co mají v úmyslu i nadále studovat a ti nemají  čas se opíjet a ničit kolej.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

9. 2. 2009 11:30
Sdělte prosím

na kterých kolejích takto kolejáci pravidelně vyvádějí.  Kolik je podle vás ta "většina" rváčů a rozbiječů. Děkuji.

Dovedu si představit u každého mladého člověka, že občas nepozná míru a pak je "trochu" bujarý. To ale není jeho vlastnost (čímž ho neomlouvám). A žádná platba za studium to nezmění (s platbou souhlasím).

Možná, že vaše představa o chování vysokoškoláků je vyvolána faktem, že jste se jím sám nestal (nebo jím brzy přestal být). A charakter vašeho blogu zřejmě ovlivňuje důvod, pro který se tak stalo.

0 0
možnosti
P

podhrazny

9. 2. 2009 19:57
Re: Sdělte prosím

Jedná se konkrétně o koleje Jižní město v Praze 4, dále koleje Pardbubice, popřípadadě České Budějovice...

0 0
možnosti
C

CernoZelenySmejd

9. 2. 2009 11:17
on to

asi autor někde dělá sám. já jsem na kolejích byl a o ničem takovémto nevím (to znám spíše z bydlení v brněnnském Bronxu!). jo, sem tam spářka, to jo, ale toto - to autorovi asi hrabe.

0 0
možnosti
M

mayday

9. 2. 2009 10:27
Kecy v kleci

Sice nevím jestli někdy autor bydlel na koleji , ale co tu píše je snůška keců. Sem rok z vejšky a jediný s čim souhlasim je to, že se tam chlastá:-). A kolej za tři litry za trojlůžák, co jsem platil, mi jako drobný nepřijde. Bylo to 5 nádhernejch let, takže  Brno forever R^:-)

0 0
možnosti