Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

c12

25. 6. 2008 20:03
chlupatec

Po přečtení článku a diskuse s příspěvky autora se opravdu divím. Je faktem, že v ochlupení se drží bakterie, které rozkládají pot a tím podporují vznik zápachu. Proto i já jsem radši, pokud v tramvaji narazím na splucestující, kteří mají podpaží oholené a používají antiperspirant, který snižuje tvorbu potu. Kdo smrdí je prase, ať je oholen nebo ne. Ti kdo nejsou oholeni to mají těžší, to je fakt. Při pohledu na plnovous autora si umím těžko předatstavit, žze má oholené podpaží. Pravděpdobně i on, pokud zvedne ve v těchto horkých dnech odpoledne ruku, smrdí jako zmoklej pes. Když už je autor tak úzkostlivý na upravené spoluobčany, dovoluji si ho upozrnit, že dle názoru specialisty na etiketu pana Špačka je opravdový gentleman vždy hladce oholen, a to mluví o tváři. Není to důvod k zamyšlení? Pro ostatní, holte si podpaží, nebudete tak smrdět. 

0 0
možnosti
AH

nyny.

4. 6. 2008 16:04
hihiiiiiiiii

kdyby to šlo, tak karmuji diskutující, vrátili jste mi víru ve zdravý rozum, autorovi samozřejmě antikarmu...ne za názor, ale za despekt

0 0
možnosti
JA

jiand38

4. 6. 2008 15:42
být IN

Opravdu je něco tak strašného možné ? Ona ještě existuje bytost která není odchlupená od hlavy až .....nevím kam ?

Nebo ještě stále existují lidé,kteří nemusí nutně za každou cenu být IN? Je IN ještě IN ?

A co na to Jan Tleskač? Byl taky odchlupený ? A tajemný EM,ten určitě oholený nebyl ;-D

0 0
možnosti
JF

fonteyn

4. 6. 2008 15:40
Kyselé hrozny?

Zajímalo by mne, jestli máte nějakou přítelkyni/manželku, protože ten článek mi přijde jako "kyselé hrozny".

Myslím, že je každého věc, zda se holí, či neholí, pokud se k tomu nepřidává zanedbání hygieny.

0 0
možnosti
P

podhrazny

4. 6. 2008 16:19
Re: Kyselé hrozny?

Ať se holí nebo ne, to je jedno. Ale pokud svůj ochlupený řádně voňavý poklad strká před můj obličej, vyhrazuji si právo na kyselý článek. Ono to totiž kyselo připomíná..

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

3. 6. 2008 17:27
Mám...

... chlupatá předloktí. Můžu si  je nechat? Prosíííím.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

3. 6. 2008 17:24
Pokud bys

o vyholování něco věděl, metrosexuále, nevyholené ženy by ti nevadily, možná naopak. A nemusel bys jít zvlášť do hloubky, stačí si přečíst pořádně Švejka, je tam pasáž o bordelu, kde se šlápoty "...dole vyholovaly jako Tatarky..".

Vyholování je islámský zvyk, aby žena/otrokyně připadala svému majiteli jako malá holčička (ochlupení je sek. pohlavní znak odděluje svět žen od světa dětí) a připadala mu tak svůdná a žádostivá.

Toť vše.

0 0
možnosti
RP

radim36

3. 6. 2008 16:40
Kdysi

Za našich doby měly vyholené podpaží jen  k....y neboli ženy tělem pracující nebo modelky.  Všechny ostatní normální ne. Inu, věci se mění a vždycky se najdou hlupáci, kteří si myslí, že jediný přijatelný způsob čehokoliv je jen ten jejich.

0 0
možnosti
LP

misslonely

3. 6. 2008 15:10
žít a nechat žít

a mě zas irituje Váš plnovous. A Vy máte podpaží vyholené?

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

3. 6. 2008 14:20
Svoboda, tolerance

Je mi smutno z takových a podobných článků. Myslel jsem, že čím dál víc od revoluce se lidé naučí větší tolerantnosti a svobodě. Žes i každý bude žít podle sv´ých  představ (v rámci zákona samozřejmě), oblékat se podle svých představ a chovat se podle svých představ. Bohužel tomu tak není. Některým lidem se zřejmě zdá, že máme málo zákonů a vyhlášek, kteráé nám něco přikazují a zakazují a tudíž si aktivně vymýšlejí další - nepsané. Mezi takové patří povinné odchlupování (nejlépe po celém těle), zákaz používání ponožek v sandálích atd. Mám pro vás vzkaz: "Hleďte si svého". Pokud jde o to , že to uráží váš zrak, tak se dívejte jinam. Jiného možná uráží vaše velké pozadí nebo staré auto nebo něco jiného. ;-(

0 0
možnosti
JC

Jarcho

3. 6. 2008 14:19
Když si představím autorovu bradu

pocintanou od polívky, chce se mi zvracet...

Kdo je líný si holit tvář, ten se obvykle ani nemyje. Hnus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Sportovec, milovník vína, piva a dobrého jídla. Nesnáším pravidla sociální rovnosti.

Seznam rubrik