Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

25. 4. 2008 14:23
Zažil jsem jednou se synem v autobuse velkou hádku

dvou důchodců s průkazkami o jedno volné místo. Hádali se, kdo je více postižený a má tím pádem na to volné místo větší nárok. Když jsme pak vystoupili, zeptal se mě syn:" A tati, oni se hádali, kdo z nich je větší kriplík"? Jak po takovém výstupu máte zachovat vážnou tvář a vysvětlit synovi, že ke starším máme mít úctu?;-D

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

25. 4. 2008 13:38
Presne tak

To je porad kecu o ucte ke starsim, ale obcas se chovaji hur, jak banda cikanu Rv

0 0
možnosti
JN

dajana.p

25. 4. 2008 12:44
taky znám

Byla jsem v 8. měsíci těhotenství, ani jsem neseděla na invalidech, ale bylo po povodních, tramvaje narvaný k prasknutí.

Přistoupila ke mně držitelka ZTP a vítězoslavně mi řekla, ať vstanu. Odhrnula jsem z klína kabelku, rozevřela bundu a poklepala jsem si na břicho. Kupodivu zrudla a šla pryč.

0 0
možnosti
JM

Hucul

25. 4. 2008 14:48
Re: taky znám

Mne jednou nekdo pustil sednout, kdyz jsem byla docasne o berlich. Nez jsem dohopkala k mistu, zasedla ho tlusta zenska s petiletym deckem, o kterem okamzite prohlasila, ze musi nutne sedet na jejim kline, protoze je to jeste dite. Nemohla jsem uz udelat nic, nez jsem vymyslela cokoli chytreho, tramvaj se rozjela a ja padla rovnyma nohama naznak, protoze o berlich proste balanc neudrzite. Doufam, ze te zenske vypadaji vsechny zuby a ten jeji rozcapenej spratek ji soupne do domova duchodcu.

0 0
možnosti
BW

Dickie_No.1

25. 4. 2008 11:43
Z tramvaje znám i lepší

Seděla takhle mladá holka na "okřížkovaném" sedadle. Stanul nad ní bojovný důchodce, chvíli se všelijak nastavoval, ona si ho nevšímala, tak nakonec ji seřval, že ho přece má pustit, a svoji litanii zakončil "No copak mě nevidíte?!" Slečna tedy vstala, do toho ticha, co nastalo po důchodcově výbuchu, odpověděla "Ne, nevidím" a bílej váleček, co držela v ruce, rozložila do oné hole s bambulkou na konci... Odešla si sednout jinam.

0 0
možnosti
JD

icmek

25. 4. 2008 11:32
jako Pawlowská

když líčila, jak černošský chlapec seděl a babka se snažila vykopnout ho z místa v tramvaji. chlapec vytáhl nohavici, pod ní sádra a prohlásil bábě "takový, jako jste vy, u nás v Ugandě žerem." :-DDDD

0 0
možnosti
MF

neutral bloke

25. 4. 2008 10:54
nic noveho pod sluncem

nejlepsi jsou duchodci, kteri jsou schopni projit celym poloprazdnym autobusem, aby si rekli o vase mistoRv

0 0
možnosti
DJ

orca1

25. 4. 2008 10:39
můj pohled

Tohle může mít několik rovin :

1 - mladík měl tu samou legitku (ZTP se nedává jen "beznohým")

2 - místa rezervovaná pro ZTP buď výhradně (jako parkoviště se značkou) a nebo když jinde není místo (asi jako v hromadné dopravě)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1498x
Sportovec, milovník vína, piva a dobrého jídla. Nesnáším pravidla sociální rovnosti.

Seznam rubrik