Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože se paní /slečna?/ Ludmila Bulvová domnívá, že nemám pravdu a patřím asi do kategorie "se vším spokojených důchodců" udělila mi za první vstup do diskuse minus. Ovšem, aby se mohla vrátit zpět do reality, může si trochu zalistovat v seznamu mých blogů a najít tam článek s datem 29. 8. 2018 jehož název začíná přibližně slovy, že "Legraci z lidí si dělají nejen"... a tak dále, kde mimo jiné popisuji svou neblahou zkušenost s Českou poštou. ;-O

0 0
možnosti
Foto

další - na pošte při vchodu se objevila stařenka a byla bezradná co má zmačknout na tom terminálu - pomoha jsem ji. Pár dní předtím chtěl pán známku a obálku, taky starý pán - nevěl si rady - pracovnice pošty na něj byla ošklivá , že to tam je napsaný, aleopravdu známka a poštovní obálka tam není . Já jen kostatuji, je to malá pošta a zavádět zde tyto terminály je prostě nesmysl. Chápu to na poště, kde

se obsluhují stovky zákazníků ale na maloměstě , vesničkách ?? Myslí vůbec někdo ?? Managment české pošty by si měli uvědomit, že většina jeho zákazníků jsou staří lidí, kteří odmítají digitalizované účty a chtějí vše tištěné a hotovost na ruku, protože systému nevěří - a víte já se jim vlastně ani nedivím , já už také NE. Já to chápu nový pan GŘ přišel z firmy SAP a tam se vše řeší jen digitálně, ale měl by se přizpůsobit svým zákazním .... (Tak nějak je to jako krásný film "Vratné lahve).,a navíc i ten managment jednou zestárne nebo má staré rodiče.....

0 0
možnosti
Foto

Moje zkušenost z minulého týdne, objednám a zaplacen balík do ruky za poštovné 120Kč. Za dva dny ráno sms: dneska bude doručován balík - bez udání času a telefonu na rozvozce. Asi jsem si měla vzít dovolenou , v 13,00 hodin sms , že jsem nebyla zastižena a mám si jej vyzvednout na poště. Při mém telefonátu a stížnosti s vyjádřením ,že se jedná o balík 10 kg a, že jej odmítám nosit v ruce - proto balík do ruky, mi sdělila pracovnice pošty, že jsem měla udat telefonní číslo. Konstatovala jsem, že jsem ho na objednávce měla a co jsem proto mohla dál udělat nevím. Při návštěvě pošty jsem se dozvěděla, že pracovník co rozváží poštu není povinnen mě telefonem kontaktovat. Takže já z toho mám jeden závěr české poště se vyhnout a ať ji klidně zrušej , alepoň nebudeme doplacet na pádáky jejich generálních ředitelů, kteří to stejně neřídí z peněz daňových poplatníků.

0 0
možnosti
PK

Já ČP musím naopak pochválit, včera mi přišla sms budeme doručovat zítra, dnes ráno jsem zavolal aby mi ho nechali na poště, že si vyzvednu sám. A tak jsem po procházce se psem tam zajel ačkoliv jsem dostal další sms, že budou dnes doručovat. prostě jsem ČP věřil a balík tam opravdu byl. I když dvě okýnka a u jednoho diskusní klub, hodilo by se tam donést kávičku.

No nutno podotknout, že to bylo v malém Západočeském městě a lidi jsou tam ochotnější, než ve velkoměstě

0 0
možnosti
LB

Minulý týden jsem byl na neschopence a tedy stále doma. Přesto jsem jednoho rána při kontrole schránky v přízemí domu našel oznámení, že mi byl doručován balík, adresát nebyl zastižen a tudíž si pro něj mám zajít na poštu.

Inu, spěchám po práci s vyplazeným jazykem na příslušnou pobočku pošty. Scéna v místě navlas stejná, jako popisuje autorka. Konečně na mě přijde řada a paní mi vydává balík. Po zkušenosti s tím, že mi už jednou pošta doručila zásilku pro majitele stejného příjmení, leč jiného křestního jména a jiné ulice v našem městě, překontroluji adresu. "A co byste řekl? Měl ho tam!" - konstatuji stejně jako zdravotní sestra Tonička z filmu Jak básníkům chutná života. Zkrátka a jednoduše pošta opět (ne)doručila balík na špatnou adresu.

Vše jsem přetrpěl s ironickým úsměvem, a aby ze mě nevypadla nějaká jedovatost, tak omezím slova na "Dobrý den", "Děkuji" a "Nashledanou".

Přijdu domů. Ve schránce nacházím další výzvu k převzetí balíku. Snad to bude už opravdu zásilka pro moji maličkost, kterou očekávám.

Dnes jdu tedy opět na poštu, držte mi palce.

2 0
možnosti
Foto

Komerční heslo České pošty zní - "Dnes zásilku podáte, a zítra vám ji spolehlivě ztratíme".

Je evidentní, že pan Burget je ještě ve skvělé formě a o holi nechodí a tak si může jít pro jeden balík desetkrát (přestože opakovaného doručení může ihned dosáhnout pomocí internetu).8-o

0 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1466x

Seznam rubrik