Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak děkuji některým zde diskutujícím. Konečně vím jak na to. Pokud už musím do práce, či z práce za tmy, objednám si k tomu hlídací agenturu. Zapomenu na to, co se běžně nosí a od zemědělců si seženu pytle od brambor, do těch vystřihnu díry (na hlavu a na ruce), ideální když ten pytel bude řádně špinavý. I když mám vážné podezření, že leckdo by i pak řekl, že jsem, třeba, blbě koukala..........

0 0
možnosti
LN

No, hlavně to cestou neberte skrz herny a bary a sežeňte si zaměstnání pokud možno dál od vykřičených podniků poblíž bývalé železné opony.

0 0
možnosti
BH

Ještě mi tam chybí "vybojování" návštěvy koncertu u rodičů! :-(

0 0
možnosti
Foto

Smutné téma staré zřejmě jako civilizace.

Můžeme se asi jen ptát, jaké okolí či jaká rodiny vytváří sílu, která ženu před podobnou situací chrání.

0 0
možnosti
DU

Taky patřím mezi ty, co nepochopili smysl tohoto článku-blogu. Nejen že nepovažuju téma znásilnění za nějaké společenské tabu, ale ani bych v životě nenechal nikoho ve svém okolí říct, že si o to sama říkala, aniž bych mu jednu nevrazil. Někdo už tu psal, že znásilnění se dopouští jen maniaci a nemocní, co se nedokážou ovládat, nebo méněcenní hajzlové, co nemají na to se normálně seznámit se ženou a mít normální vztah.

3 3
možnosti
AR

Bohužel jsou tací, kteří jsou schopni vypustit z huby "že si za to mohla" a "vona když ženská nechce" atp. I když Vy zrovna nikoho takového neznáte. Viz mnoho diskusí pod články na toto téma - a i na to je tento blog nejspíš reakce... 

(Podobné je to u tématu domácího násilí, ač se o tom už napsalo mnohé, zhusta s vyjádřeními odborníků, stále je plno lidí, kteří "rozhodně nejsou tak hloupí (!) a při prvním náznaku by samozřejmě okamžitě odešli, či si prostě rozhodně poradili" a nemusí to být jen takoví ti chroničtí "odborníci" na všechno, kteří vždy "ví jak kdo co měl udělat".)

2 0
možnosti
KL

nemam pocit, ze znasilneni je nejake spolecenske tabu.

a technicka - pokud byla vase 30-ti leta pritelkyne znasilnena pred 12-ti lety, nebylo ji tehdy 16, anebo dnes jeste nema 30.

1 0
možnosti
JH

názor : „ Ženská jen chlapa schválně zblbne a pak se diví… Jakýpak znásilnění, vždyť ta coura si o to říkala…“  To tam nebyl žádný pořádný chlap, aby takovému hajzlovi dal pěstí do zubů? Ti co znásilňují jsou ubožáci, kteří si nedovedou najít ženskou a přesvědčit jí k milování. A těm chudákům, co schvalují nebo zesměšnují takovéto případy, bych přál, aby měli dceru a přišla chudák takto s pláčem domů. Taky by jí táta řekl, že si o to řekla sama? Hnus!!!

4 1
možnosti
TH

Pardon, ale dceru bych do toho netahala. Znasilnen by mel byt ten hlupoak, ne jeho dcera, ta tak blba nebude.

0 0
možnosti
BD

Povídka jak do erotického časopisu. Byl jsem také v kapele a bylo mnoho děvčat lačných dorodružství. A bylo dost chlapců,kteří podlehli. Většinou byla spokojenost větší na straně děvčat a nikdo si na žádná znásilnění nestěžoval. Ale to byla jiná doba - hluboká toalita. Vše záleží na úhlu pohledu.Ale těch skutečných zlotřilců je určitě i dnes minimum.

1 7
možnosti
PD

Pokud si pachatel někoho vyhlédne, je mu srdečně jedno, jak je kdo oblečený nebo jak se chová.

--------------------------------

"Teprve devatenáctiletého mladíka si pětatřicetiletý pachatel vyhlédl v noci z pátku 18. na sobotu 19. července, kdy se bezcílně procházel městem.

Oběť sledoval od Žižkova náměstí až k železniční poliklinice na třídě Kosmonautů. Tam na mladého muže zaútočil.

„Dlaní mu přikryl ústa, aby nemohl křičet o pomoc. Natlačil ho na sebe a odvlekl proti jeho vůli za budovu polikliniky do křoví, kde ho znásilnil. Mladík naštěstí neutrpěl žádné zranění," řekl vrchní komisař olomouckého územního odboru Jiří Kubák.

Pachatel podle něj využil značné fyzické převahy, měří přes 190 centimetrů a má silnou postavu." http://olomoucky.denik.cz/zlociny-a-soudy/chytili-muze-ktery-v-olomouci-znasilnil-mladika-ma-na-svedomi-i-jednu-smrt-20140.html

3 0
možnosti
KH

Aneta Soukupová tady napsala: "Nikdo nemá právo vám ublížit, i kdybyste se choval seberizikověji. To, že se to děje je pouze a výhradně chyba pachatelů. Nikoliv oběti."

Víte Aneto, ono je to ale složitější. Pokud byste mi půjčila svůj nejnovější drahý telefon a já bych jej nechal ležet bez dozoru na lavičce v parku, odkud by jej po chvíli někdo ukradnul, tak koho byste vinila ze ztráty tohoto telefonu?

Já bych samozřejmě mohl použít Vaši argumentaci a tvrdit, že za to přeci já nemůžu a že je to vina jen a pouze toho zloděje, který přeci nemá žádné právo vzít si ten telefon. Teoreticky je to možná pravda, ale realita je taková, že každý soudný člověk by velkou část viny přisoudil i mně, protože jsem se choval rizikově.

Něco jiného by samozřejmě bylo, kdybych třeba po úrazu upadl do bezvědomí a někdo mi v té době ukradl ten telefon. V tom případě je stoprocentní vina na straně toho zloděje.

4 9
možnosti
TH

Ona se rizikove nechovala.

2 1
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1466x

Seznam rubrik