Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

15. 10. 2009 16:45
Mám dotaz. Takovou hovadinu jste vymyslel sám,

nebo vám jí poradil nějakej blbec? Mám to "štěstí", že mám v rodině gamblera. Možná se tomu budete divit, ale on pro svůj "koníček" nepotřebuje non-stop herny. Svůj důchod je schopný do té mašiny naházet během dvou hodin. Pochopitelně se rád přizpůsobí otevírací době svých oblíbených podniků a jestli je herna ve stanici metra, u Vinohradské nemocnice, nebo kdekoliv jinde je mu naprosto jedno, ostatně stejně jako všem ostatním. Jediným řešením je povolit pouze provoz kasin, kam bude mít vstup jen hráč ve s hráčskou kartou platnou třeba 30 dní, prodávanou za 5.000, nebo i víc Kč, platnou pouze pro jeden podnik. Vaše nápady dělají z lidí hlupáky, pokud člověk touží po nějaké neřesti, tak si jí najde ať už je kdekoliv.  

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

15. 10. 2009 15:29
A neměl byste se obrátit sám na sebe?

Píšete, že jste pražským zastupitelem, a přitom skučíte, že město nezakáže ono, neomezí tamto. Městská část Praha 2 už se kolikrát herny pokusila omezit, ovšem může sáhnout jen na ty, které jsou provozovány v nemovitostech P2, ne v soukromých domech, a v momentě, kdy vydá vyhlášku, je "shora" nařízeno zrušit jako protiústavní a já nevím, co ještě. Takže jsem nepochopila, o co jako v textu jde, na koho si stěžujete a co vlastně chcete. Že by běžná praktika ČSSD pohanit magistrát pod vedením pravice?

A ještě na konec: vymÝtit. Zopakujte si vyjmenovaná slova po M.

0 0
možnosti
M

mpoche

15. 10. 2009 15:56
Re: A neměl byste se obrátit sám na sebe?

Obracím se i sám na sebe a na svoje kolegy. Bohužel v pražském Zastupitelstvu má většinu zastupitelů ODS, tedy se mohu stavět na hlavu, ale pokud je ODS proti, my, jako opozice, nic neprosadíme. A to i když to bude návrh podporovaný námi, SNK-ED, SZ a KSČM.

0 0
možnosti
PC

cerveny

15. 10. 2009 15:13
normalni

O co normalnejsi je hrat v deset oproti ve tri?

0 0
možnosti
DU

David007ek

15. 10. 2009 14:54
nene

Dost pochybuju, ze bude existovat politicka vule zakazat neco z ceho tecou nehorazne penize, ktere se cestou necestou dostanou prave k tem, kteri by mohli tyto kohoutky utahnout...to by kluci byli sami proti sobe :)) a ze je to pro spolecnost spatne? F*** spolecnost hlavne, ze si par jedincu poradne nahrabe ne?:))

0 0
možnosti