Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

korado

16. 7. 2009 17:35
Čeho se Romové u nás bojí ?

Nechápu čeho se u nás Romové bojí. Neznám Roma, který byl přepaden a oloupen. Já když  ve večerních hodinách potkám skupinu nezaměstnaných, ale tlustých Romů, tak raději přejdu na druhou stranu, protože nechci riskovat to, že když je minu, tak dostanu zezadu po hlavě a bude obrán o vše, co mám kapsách. Dostat se k nám domů je jedině možné přes čtvrt, kde jsou herny a Romové, kde dochází často k loupežím, když má dcera jde večer   od kamarádky, tak ji raději dám peníze na taxíka. Když se někdo odváží veřejně kritizovat jejich chování riskuje to, že od nich dostane přes ústa, anebo mu někdo rozbije auto anebo pomaže dveře lejnem. Pak odjedou do Kanady, kde neřeknu, že tam utekli proto, že věří, že se tam budou mít bez práce lépe než v Čechách, ale začnou tam vykládat, jak se v Čechách   bojí, jak tu trpí, jak jsou utiskovaní, protože ví, že se naivní  úředník to zbaští, že toho úředníka nenapadne se ptát, kde vzal n a letenky, kde se tak chudák trpící vypapal.

0 0
možnosti
E

editi

16. 7. 2009 20:31
Re: Čeho se Romové u nás bojí ?

Další nácek nám se snámi podělil své myšlenky.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PP

parat

16. 7. 2009 16:56
Nejdřív jsem myslel, že jste blázen

potom jsem se znovu vrátil a zjistil, že jste z ČSSD. To hovoří za vše: bratři cikáni vyssávají sociální systém, i když je hodně práce. Když potom není i pro slušného a není ani na podporu, protože naši černí bratři to vybrali, je snad divné, že ti slušní zuří? Jste takový zbabělec, že nedokážete pojmenovat fakta? Když cikán znásilnil desetiletou holčičku u kladna, prchali snad Češi? Víte, kolik cikánů v Kanadě nic nedělá a ostatní je platí? Takže vzniká i nenávist proto nim v Kanadě a tak si jejich vláda řekla, že raději unese kolektivní vinu, než být nazvána rasistickou. Ale sociální systém zneužívá 95% Romů a 5% Čechů! A ti, co zneužívají, chtějí víc a víc. Kdo je tedy lump a rasista? Nejsem anonym. pe.po@volny.cz  Petr Pokorný

0 0
možnosti
PP

parat

16. 7. 2009 16:58
Re: Nejdřív jsem myslel, že jste blázen

A kde na to ti chudáci berou, když za komunistů nejeli ani do SSSR, nejvýše do Maďarska! A přitom žijí na sociálce, kterou tam dáváme my. Není to divné?

0 0
možnosti
BP

baron Prášil

16. 7. 2009 15:47
Vliv vlády na emigraci do Kanady

Zajímalo by mě jak by si autor představoval .Nedovedu si představit jak by mohla vláda ovlivnit lži žadatelů o azyl v Kanadě. To by mě opravdu zajímalo.  :-/

0 0
možnosti
TR

Liška13

16. 7. 2009 15:24
já nevím,

proč potřebu užírat z kanadského azylového systému mají pouze čeští občané romské národnosti. Fakt nevím. Protože jsme je svou pozitivní diskriminací naučili, že když jsou dostatečně vychcaní, makat nemusejí?

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

16. 7. 2009 15:29
Re: já nevím,

Jako bychom je zrovna MY naucili parazitovat. Je to v jejich kulture uz po staleti a jen vyuzivaji prilezitosti tu ci onde.

0 0
možnosti
JP

Jarda Pauer

16. 7. 2009 15:00
Kdo za to může?

Já už vidim, jak to všichni začnou házet na Romy, protože to oni tam jezdí nejvíc. Ale proč? Protože můžou. Protože jim to Kanada svou politikou umožňuje (nebo lépe řečeno umožňovala). Proč by člověk nemohl jít za lepším, když má tu možnost? To jenom generace odchované v uzavřeném režimu, kde vycestování bylo vlastně trestné to považují za těco nenormálního. Před sto lety byly takové cesty, ač mnohem komplikovanější, naprosto běžné.

0 0
možnosti
TR

Liška13

16. 7. 2009 15:25
Re: Kdo za to může?

no a Kanada už sama přišla na to, že jí tam jezdí vyžírat....a pak k nám zpět pro dávky. A aby nevypadali rasisticky, musí to dát víza celému národu.....

0 0
možnosti
P

Pacific

16. 7. 2009 14:53
Vazeny pane,

Co konkretniho, jako zastupitel, jste udelal Vy pro zlepseni soucasneho stavu? Odpoved je jednoducha, nic. Nepocitaje v to blaboly, kterymi zacinate zaplavovat i blogerske stranky. Pasujete se i do role vysetrovatele, kdy pisete o zapalenem domku, kde z vaseho texty jasne vypliva, ze byl zapalen nekym z vetsinove populace. Pokud tedy znate vynika, prosim bezte ho neprodlene oznamit, pokud ne tak mlcte. Bohuzel dnes dela zastupitele kazdy kdo ma do prdele diru a hlavu, aby mu neprselo do krku. Uroven politicke sceny pak podle toho vypada.

0 0
možnosti
GU

George Underwood

16. 7. 2009 14:50
Kdyz uz jsme u hledani pricin...

V zasade souhlasim, ze viza jsou jen spickou ledovce a rovnez sdilim Vase povzdechnuti nad uzasnymi vysledky naseho multi-kulti ministerstva.

Na druhou stranu plac nad vypalenym domem, krery mohl byt zapalen z ruznych duvodu neni duvodem ke zvysene emigraci. To je jako s tou porezanou ceskou, co vlastne neni ceska, to co ma na zadech neni hakovy kriz a kdo vi, jestli je to vlastne jizva (Jak pekne vzdalene od puvodniho vykriku o svastikach na prsou, ze?)

Takze kdyz prestaneme s pozitivni diskriminaci, prestaneme zakladat ministerstvo pro neprizpusobive zkupiny a pod, ubyde pak i pripadnych utoku od skupin lidi, kterym uz dojde trpelivost. Jestli nekdo muze za narust extremismu, tak jsou to spis Kocab, Stehlikova a jim podobni. Nikoliv Cunek a Rapkova (Jakkoliv nemusim ani jednoho z nich)

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1380x
Jsem poslancem Evropského parlamentu, v minulosti jsem působil v rámci Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstva třetí městské části. Vystudoval jsem Provozně ekonomickou fakultu ČZÚ a Fakultu sociálních věd UK. Zastupoval jsem organizaci OSCE na misích v Bosně a Hercegovině a v Kosovu, na ministerstvu zahraničí zaštiťoval komunikaci s komisí OSN pro lidská práva a na ministerstvu zemědělství vyjednával o liberalizaci obchodu v rámci EU a CEFTA. Soukromě jsem podnikal v oblasti cestovního ruchu.